Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 23:12 opalanie w solarium a tabletki anty. Jakie Wasze doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miska Re: anty a opalanie IP: *.ipt.aol.com 31.07.07, 03:18 Czasem wskocze na solarium ale naprawde rzadkosc. Stosuje diane35 i nie spotkalam zdnych skutkow ubcznych. To chyba dotyczy nadmiernego opalania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: anty a opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:05 Moja koleżanka brała w tamtym roku jasmine i jak wróciła po miesiącu ( pracy!) znad morza, to była cała w cętki-wyskoczyły jej plamy od opalania na całym ciele. Druga po tygodniu urlopu to samo-zwłaszcza na twarzy. Z tego co wiem to jak chodziły do solarium to tak nie było, ale nie jestem pewna. Ja brałam tabsy przez 2 lata ale nigdy sie w żaden sposób nie opalałam, więc nie miałam plam. Ale w ulotce jest napisane żeby się nie opalać biorąc hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa.pani Re: anty a opalanie 31.07.07, 09:23 Ja na solarium chodziłam pewnie całą zimę, ale w takich odstępach raz na 3-4 tygodnie. Czasem nawet dłuższe przerwy. Nad górną wargą zrobiło sie takie jakby przebarwienie, wygląda to jak cień, z daleka sprawia wrażenie jakbym miała niewydepilowany wąsik. Niefajne. Teraz po opalaniu podczas urlopu na słońcu, kiedy byłam dość mocno opalona, zrobiło to sie troche bardziej wyraźne, a kiedy opalenizna trochę zjaśniała, ten cień również trochę zbladł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: anty a opalanie IP: *.bulldogdsl.com 31.07.07, 09:48 Ja tam chodziłam namiętnie nawet 3 razy w tygodniu na początku bo ciężko mi się opalić i zero przebarwień. To chyba jednak zależy od organizmu i nie ma się co zbyt sugerować. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: anty a opalanie 31.07.07, 11:00 wąsik i nic wiecej. wąsik jest wystarczająco denerwujacy... Odpowiedz Link Zgłoś