Gość: m IP: *.net.autocom.pl 28.09.07, 18:56 co moze byc powodem braku miesiaczki? nie mam jej 9.dzien. jestem dziewica. isc do ginekologa? prywatny 60zl, ten z nfz za miesiac. bylam przeziebiona ostatnio.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: brak okresu IP: 80.51.27.* 28.09.07, 19:02 Biorąc pod uwagę fakt że jesteś dziewicą to ciążę można wykluczyć. Nie podajesz ile masz lat ale w pierwszych latach miesiączkowania zdarzają się opóźnienia. Mi się zawsze spóźnia jak choruje, wyjeżdzam, mam stresy... Ale jeśli nie pojawi się... proponuję jednak udać się do lekarza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: brak okresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:31 Ja czekalam dwa m-ce i dopiero poszlam. Jesli nie amsz kasy na prywatnego to poczekaj ten m-c moze w tym czasie sie zjawi a jesli nie to go gina obowiazkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: brak okresu IP: *.net.autocom.pl 29.09.07, 11:30 mam 20 lat, przes ostatni rok mialam cykle po 30-32 dni, teraz jest juz 38 dzien.... Nie wie,, czy placic teraz te >60zl i isc do pryw.lek, czy czekac miesiac na tego z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś