19.07.03, 13:31
Jestem po pierwszej "dawce" Solcogyn-u i pojawiły się u mnie dość obfite
upławy. Nie wiem, czy jest to normalne czy powinnam się niepokoić? Może
któraś z Was leczyła się Solcogyn-em, czy miałyście podobne objawy?
Obserwuj wątek
    • mika81 Re: Solcogyn 19.07.03, 15:27
      Ja leczyłam się solocogynem, miałam malutką nadżerkę i po dwóch smarowaniach
      nie było po niej ani śladu smile O ile dobrze pamiętam kilka dni po smarowaniu
      miałam coś co można chyba nazwać upławami, nie byly jednak ani bardzo obfite
      ani dokuczliwe i trwały 1 do 2 dni. Temat solcogynu był już na forum kilka razy
      poruszany ( wpisz w wyszukiwarce solcogyn i znajdziesz na pewno mnóstwo
      wątków ) o ile się nie mylę dziewczyny róznie reagują na solcogyn a upławy
      chyba są w miarę normalną reakcją. Pozdrawiam
    • moboj Re: Solcogyn 19.07.03, 16:33
      miała 7 smarowań solcogynem (i niestety nadżerka nie zmalała ani na jotę). po
      każdym z zabiegów miałam silne bóle brzucha (jak przy miesiączce) i upławy
      przez jakiś czas. lekarka mnie o tych uplawach uprzedzała, więc mnie jakos
      sczególnie nie dziwiły.
    • nike18 Re: Solcogyn 20.07.03, 14:48
      Ja po leczeniu nadżerki Solcogyn miałam długo upławy, a potem dostałam stanu
      zapalnego, którego nie mogę wyleczyć do tej pory. Ponadto mam bardzo bolesne
      miesiączki ale one wynikają ze stanu zapalnego. Lekarze uwaząją,że ten lek jest
      dobry ale trzeba wziąć poprawkę na to, że jak mi powidział pewien pan doktor
      jest to nowy lek i do końca nie sprawdzony ale staje się coraz bardziej
      popularny.
      • moboj Re: Solcogyn 20.07.03, 15:45
        nowy lek???
        ja miałam te "smarowania" w 1997 rokusmile
    • tolala Re: Solcogyn 21.07.03, 08:51
      Miałam dwa smarowania Solcogynem. Po zabiegu upławy owszem, ale ustały po kilku
      dniach. Nie ma w tym nic niepokojącego, nie martw się. A co do efektu, to cudu
      nie ma, ale nadżerka - duuuuuuża, sporo się zmniejszyła. Niedługo mam kolejne,
      trzecie smarowanie i lekarz stwierdził, że warto, skoro coś się "ruszyło".

pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka