wredna.suka 27.10.07, 18:55 Boli mnie brzuch z nerwów, co mam na to wziąć, żeby przestało skręcać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 18:58 Coś na uspokojenie. P.S. Nerwoból to nie ból z nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 19:03 Jak z nerwów to nie pomoże ale też nie zaszkodzi - nie masz melisy, persenu, kalmsów albo czegoś takiego? Albo czegoś innego na uspokojenie? Albo leku przeciwbólowego z codeiną, która też uspokaja? (np. Efferalgan Codeine, Solpadeine) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 19:04 Mam tylko ketonal i nospe Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 19:18 Tak ciepły okład na brzuch działa bardzo mocno rozkurczająco no i takie poleżenie w ciepełku działa na pewno odrobinę relaksująco P.S. Oczywiście nagrzewanie brzucha pod warunkiem, że jestes pewna że to nie wyrostek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a^ Re: Co na nerwoból brzucha? IP: *.chello.pl 27.10.07, 19:30 Rozgrzewanie tylko pod warunkiem,że nie jest to ból spowodowany stanem zapalnym(!). Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_m1 Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 21:21 Jeżeli jesteś pewna że ból jest spowodowany stresem i nerwami to najlepiej wypij herbatkę z melisy i zafunduj sobie gorącą kąpiel z dodatkiem płynu,olejku lub czegoś lawendowego do kąpieli,a w aptece możesz kupić mnóstwo leków anty stresowych,mnie np pomógł Deprim a wierz mi stres miałam wtedy niezły.Powodzenia i głowa do góry,będzie dobrze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 22:28 Pierwszy raz mam taki ból w dodatku który 3ma mnie 14 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna5 Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 22:33 weź pigułę na uspokojenie, pewnie coś masz Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 22:35 Mam, ale od 5 rano wzięłam już Ketonal, i 2 Nospy. Nie wiem czy nie przesadze i nie zacznie mnie boleć od tych prochów. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna5 Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 23:10 o jejku, miałaś jakiegoś mega stresa? a masz jakieś zioło, czy syntetyk? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 23:31 Nic nie mam, troche puściło, zobaczymy na jak długo. Ale jak sobie przypomne to znów łapie. Wystraszyłam się dziś bardzo czegoś, tzn człowieka... agresja jest straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna5 Re: Co na nerwoból brzucha? 27.10.07, 23:36 wiesz, każdy by się wystraszył przejdzie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Co na nerwoból brzucha? 28.10.07, 00:00 > Wystraszyłam się dziś bardzo czegoś, tzn człowieka... agresja jest straszna. Znam ten strach... trzymaj się i nie daj się! Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś