zuz-anka 28.07.03, 19:22 szukam dobrego środka antykoncepcyjnego a mam usunięty woreczek i skłonności do nadwagi; czy są jakieś nie pro-katolickie strony o antykoncepcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuz-anka Re: do pani doktor antykoncepcja 04.08.03, 10:04 Czy ktoś odpowie na moje pytania? Obawa o zajście w ciążę nieco utrudnia mi współżycie z mężem! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: do pani doktor antykoncepcja 04.08.03, 10:51 a co uzywalas do tej pory? cos sie nie sprawdzilo? wejdz na strone www.amwaw.edu.pl/antykoncepcja , www.antykoncepcja.com.pl a poza tym mozesz wbic w google haslo antykoncepcja i na pewno wyskoczy wiele adresow i poczytaj to forum Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: do pani doktor antykoncepcja 05.08.03, 21:03 Moim zdaniem warto zaczekać na plastry antykoncepcyujne, ikrazek dopochwowy, niemniej jeśli jest Pani po udsunie ciu pęcherzyka i nie mwa Pani dolegliwości ze strony wątroby moz na spróbowac pigułek antykonceopcyjnych o małej zawartości hormonów Odpowiedz Link Zgłoś