Gość: . IP: *.gprs.plus.pl 06.12.07, 16:49 nie wiecie przypadkiem czy skutkiem ubocznym brania bromergonu jest wzrost wagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domiska75 Re: bromergon a waga 07.12.07, 11:27 Nic na ten temat nie ma w ulotce, a i lekarz nic nie wspominał. Ja biorę podobny lek, od miesiąca, cały czas mnie lekko mdli, więc mniej jem i nie przegryzam, więc na mnie działa "wyszczuplająco". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: bromergon a waga IP: *.aster.pl 07.12.07, 22:45 biorę go od kilku lat i nic takiego nie zauważyłam)) przed Tobą długa droga.. Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: bromergon a waga 08.12.07, 00:45 Podobno bromergon czasami spowalnia przemianę materii,a wtedy może się zdarzyć, że kilka kg podczas kuracji wpadnie. Ja biorę bromergon już 3 mies., nie przytyłam, nie mam wogóle żadnych skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: bromergon a waga IP: *.sggw.waw.pl 09.12.07, 21:01 tutaj coś do poczytania www.sfd.pl/BROMOKRYPTYNA_art_-t176188.html w dużym skrucie bromergon działa wręćz odwrotnie:] Odpowiedz Link Zgłoś