gonia.pk 10.09.03, 20:49 Chciałam się wybrać do Medicoveru (na Mokotowie) do ginekologa. Niestety nie znam tam żadnego lekarza. Czy może ktoś z was polecić mi kogoś godnego zaufania, sprawdzonego i przy tym jeszcze sympatycznego ) Najchetniej wybrałabym sie do kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenka Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 09:17 Kiedyś poprosiłam tu o polecenie ginekologa (m.in. prowadzącego ciążę) z Medicover i pojawiło się nazwisko dr. Karwackiej. Osobiście nie sprawdziłam, bo chodzę na Bitwy Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala4 Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 10:30 A do kogo chodzisz w Medicover na Bitwy Warszawskiej?? Byłam u Pani doktor Strojeckiej - bardzo się rozczarowałam. Możesz kogoś polecić? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 11:02 Muszę się przyznać, że z tym "chodzeniem" do ginekologa na Bitwy napisałam trochę na wyrost, bo dopiero za miesiąc wybieram się tam z pierwszą wizytą. Do tej pory korzystałam z Sapieżyńskiej (dr. Jura i dr Frasunkiewicz - jeśli chcesz, to mogę napisać Ci o nich coś więcej). A wracając do Bitwy - na tym forum polecono mi dr Czempińskiego (nie znam) i również dr Stojecką - a Ty jak widzę byś jej nie poleciła? A mogłabyś napisać dlaczego? Z tego, co sobie przypominam, osoby polecające dr Stojecką wspomniały, że jest OK tylko nie zleca wszystkich badań. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala4 Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 11:19 Wiadomo, że badanie ginekologiczne trudno nazwać przyjemnym, ale tak obolała to jeszcze nigdy nie wyszłam z gabinetu. Byłam tak poobcierana, że toaletę omijałam przez dwa dni, bo zwyczajne sikanie sprawiało ból. Cała wizyta trwała nie więcej niz 5 min. A po wyjściu miałam wrażenie, że zostałam potraktowana "z czym tu pani przychodzi???, jak zajść w ciążę to nawet nastolatka wie". Ale wiadomo - każdy inaczej odbiera drugą osobę, i czego innego oczekuje. Jedna z nas - zrozumienia jak u matki, a inna konkretów - a nie niańczenia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 11:53 Witaj ponownie Hm... czyli kolejna pani ginekolog, która nie jest delikatna. Ja kiedyś też się natknęłam na kobietę ginekologa - i później już zawsze zapisywałam sie do mężczyzn. Powiem Ci, iż dziwi mnie opinia, że kobieta w tym zawodzie jest delikatniejsza i łatwiej się z nią porozumieć. W moim przypadku jest odwrotnie, ale pewnie co człowiek to opinia. Szukam teraz lekarza, który poprowadzi moją przyszłą ciążę, jeszcze nie wiem, do kogo się udam, ale właśnie przed chwilą rozmawiałam z koleżanką - wspomniała o dr Lubaszewskiej (z Bitwy). Znasz? Jeśli znajdziesz kogoś godnego polecenia - napisz. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
micia Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 13:19 A ja polecam dr Stradomską (przyjmuje na Marynarskiej). Trafiłam do niej ot-tak z marszu i jestem zadowolona. Bada bardzo, bardzo delikatnie, poza tym można z nią porozmawiać po ludzku i co ważne nie ma odległych terminów wizyt pozdrawiam Micia Odpowiedz Link Zgłoś
amidala4 Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 13:49 Tak, raz zdarzyło mi się trafić do dr Lubaszewskiej, i trudno znaleźć mi coś na nie... Bardzo długo ze mną rozmawiała, i wydaje się że jest na bieżąco z tym co dzieje się w medycynie. Daje skierowania, rozmawia, ma dużo czasu dla pacjentki, więc może do niej wrócę. Ale niestety cały wrzesień jest na urlopie, więc dlatego trafiłam do dr Strojeckiej. A we wtorek idę "przetestować" dr Mrozka (pana doktora!). Dowiedziałam się, że pracuje też w szpitalu na Karowej, a koleżanka rodziła u położnej, właśnie z Karowej. Więc może całkiem dobre wyjdzie połączenie, zobaczymy... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 14:10 Bardzo chętnie przeczytałabym o Twoich wrażeniach ze spotkania z dr Mrozkiem. Wiesz może, czy i ile trzeba płacić za wszelkie standardowe analityczne badania przed i w czasie ciąży (krew, toxo itp. - mam białą kartę). Z góry dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 14:25 A ja polecam dr. Bebelska 9 o ile ejscze tam jets) na Bitwy, a takze dr. Bernt jako ginekologa-endokrynologa, badania majac biala karte, robilam wszystie za darmo (hormony i analityka) Odpowiedz Link Zgłoś
melitele Re: ginekolog w Medicover 11.09.03, 20:58 Potwierdzam Bebelską - chodziłam do niej parę lat temu. Bardzo życiowa babka, delikatna i przesympatyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: ginekolog w Medicover 12.09.03, 09:18 Ja chodziłam do do dr Jury (i w zastępstwie do dr Frasunkiewicza) - obydwaj lekarze to starsi panowie, raczej delikatni, kompetentni i rzeczowi - w dwóch słowach: dobrzy specjaliści. Ze mną właściwie nie mieli dużo do roboty - badania okresowe i przypisywanie tabletek. Ale nie są zbyt rozmowni, o wszystko trzeba się szczegółowo dopytywać, więc teraz w związku z planowaną ciążą szukam kogoś bardziej kontaktowego Na Jana Pawła przyjmuje chyba z dziesięciu lekarzy! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: ginekolog w Medicover 12.09.03, 09:48 fenka napisała: > > Na Jana Pawła przyjmuje chyba z dziesięciu lekarzy! > Pozdrawiam, No właśnie I którego wybrać...Mi właśnie zależy na kimś kontaktowym, kto wszystko mi rytłumaczy itd. Ostatnio chcodizłam do lekarza, który się prawie w ogóle nie odzywał...Męczące to było. A dr.Młynarczyk? Czy jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: ginekolog w Medicover 12.09.03, 11:59 > No właśnie I którego wybrać...Mi właśnie zależy na kimś kontaktowym, kto > wszystko mi rytłumaczy itd. Ostatnio chcodizłam do lekarza, który się prawie w ogóle nie odzywał...Męczące to było. A jak się nazywał? > A dr.Młynarczyk? Czy jest ok? Niestety nie znam. A tak przy okazji - przez przypadek trafiłam (jeszcze na Sapieżyńskiej, więc pewnie teraz jest na Jana Pawła) na fantastyczną internistkę - dr. Kaufhold. Polecam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: ginekolog w Medicover 12.09.03, 12:34 fenka napisała: > Ostatnio chcodizłam do lekarza, który się praw > ie > w ogóle nie odzywał...Męczące to było. > A jak się nazywał? > Nie był z Medicoveru - chodziłam prywatnie gdzie indziej i buliłam kasę. A teraz moja firma wykupiła pakiet w Medicoverze więc wybieram się tam ( Na Jana Pawła mam 5 minut spacerkiem) . Tylko chcę iść od razu do kogoś fajnego, zeby znowu nie świecić gołym tyłkiem przed dziesięcioma lekarzami.... Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Medicover - Dr Mlynarczyk 16.09.03, 09:39 Cześć ANX, Popytałam wśród znajomych i poszperałam w archiwum - znalazłam same pozytywne opinie. Ale najlepiej byłoby się przekonac na własnej... skórze Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Medicover - Dr Mlynarczyk 16.09.03, 10:14 Ale chodzi Ci fenko o dr Młynarczyk? Chyba będę musiała bo jakoś nikt jej nie zna.... Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Medicover - Dr Mlynarczyk 16.09.03, 10:28 Tak, chodzi o dr Mlynarczyk. Gwoli ścisłości znalazłam wśród komentarzy jeden zarzut o niewyleczonej przez Dr M. nadżerce. Ale reszta opinii była na plus. Będę wdzięczna za Twoje zdanie, jeśli niebawem się wybierasz - zwłaszcza jeśli poszukujesz lekarza do prowadzenia ciąży. Pozdrawiam, A! I wystrzegaj się na Jana Pawła doktora Wędzichy (internista) Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Medicover - Dr Mlynarczyk 16.09.03, 21:29 OK, będę uwazac na niego Na razie szukam lekarza do pigułek, badań kontrolnych i częstych zapaleń, które niestety mnie nękają Ale jak pójdę na wizytę do niej ( w październiku bo dopiero wtedy bedę miała karte Medicover) to na pewno zdam relację... Też poszukałam w archiwum GW no i w sumie opinie są 50/50 ....więc dalej wiem, że nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
anx raporcik :) 10.10.03, 10:20 Byłam w Medicover, ale nie u dr Młynarczyk tylko u dr Pasiak-Owczarek. POLECAM!!! Rewelacja - kobieta przeprowadziła szczegółowy wyiad ze mną na temat chorób w rodzinie , daty pierwszej miesiączki, dolegliwości podczas okresu itd. Nie zapraszała mnie jak wszyscy do tej pory od razu na fotel tylko wysłuchała, pożartowała, rozluźniła atmosferę... Pytała mnie również o datę ostatniej cytologii i badania piersi i poniewaz miałam to robione jakieś 4 miesiące temu to powiedziała, że te badania wykona na nastepnej wizycie... Przy wypisywaniu recepty poprosiłam o niedrogie leki i zmieniła mi lek bez problemu (oczywiście na tak samo dobry tylko polski a co za tym idzie tańszy). Ogólnie jestem w szoku (pozytywnym oczywiście)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: raporcik :) 10.10.03, 11:51 Dzięki za sprawozdanie. To świetnie, że trafiłaś na taką lekarkę, super, że jesteś zadowolona! Do tej pory nie natknęłam się na tą panią (ale rzecz jasna zanotowałam sobie nazwisko). W przyszłym tygodniu też idę na wizytę do "nowego" lekarza, mam ogromną nadzieję, że będzie OK, z czego oczywiscie nie omieszkam złożyć raportu Pozdrawiam, fenka Ps.A czy pani doktor zbadała piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: raporcik :) 10.10.03, 11:53 Już doczytałam, że zrobi to następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
martamarta25 Re: raporcik :) 26.10.03, 14:16 Ja rowniez chodze w Medicover do dr Pasiak-Owczarek i uwazam, ze jest rewelacyjna. Trafilam do niej "przez przypadek", gdyz nie mialam zadnych poleconych czy szczegolnie preferowanych lekarzy. Byla to moja pierwsza wizyta u ginekologa, wiec bylam pelna obaw. Pani doktor okazala sie byc bardzo mila, uprzejma i delikatna osoba. Przeprowadzila ze mna szczegolowy wywiad, skierowala na badania i oczywiscie caly czas starala sie mnie odstresowac Na fotel trafilam po dlugiej i przyjemnej rozmowie. Mysle, ze dzieki niej nie nabawilam sie awersji do wizyt u ginekologa... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: raporcik :) 07.11.03, 13:48 anx napisała: > Byłam w Medicover, ale nie u dr Młynarczyk tylko u dr Pasiak-Owczarek. > POLECAM!!! Tja... Jak ktos lubi, gdy sie do niego zwraca "kochanie" to jest ok.... Mi potrafila ostatnio na bol w dole brzucha powiedziec, ze to normalne i zalecic zastzryk no-spy. Za takie leczenie dziekujemy - ja i dzidzius. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: raporcik :) 10.12.03, 16:15 madziulec napisała: > anx napisała: > > > Byłam w Medicover, ale nie u dr Młynarczyk tylko u dr Pasiak-Owczarek. > > POLECAM!!! > > Tja... Jak ktos lubi, gdy sie do niego zwraca "kochanie" to jest ok.... Mi > potrafila ostatnio na bol w dole brzucha powiedziec, ze to normalne i zalecic > zastzryk no-spy. > Za takie leczenie dziekujemy - ja i dzidzius. > > Magda Już wolę kochanie niż jak lekarz nic nie mówi - taki był ten na którego trafiłam: 1. w państwowej przychodni 2. z polecenia : "bo dobry specjalista" Nie, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
monika84 Re: ginekolog w Medicover 06.11.03, 20:21 Większość lekarzy w Medicover jest przemiła, ale czy są dobrzy? Ja w to powątpiewam. Jestem w 2 msc ciąży, teraz już to wiem, ale zanim się o tym dowiedziałam zaniepokoiły mnie moje sutki,które zrobiły się nabrzmiałe i b.delikatne.Lekarka w Medicover stwierdziła "alergia" i kazała kupić Zyrtek. Jest to moja pierwsz ciążą także nie jestem osobą do końca poinformowaną. Odnośnie lekarzy ginekologów, to koleżanka z pracy bardzo chwaliła dr Czempińskiego,który prowadził jej ciąże i przyjął poród,ale nie w Medicover a w SZpitalu Praskim,bo tam również pracuje.Ja osobiście przestałam korzystać z usług ginekologicznych Medicovera. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
stankiee Re: ginekolog w Medicover 06.11.03, 21:32 Możesz coś napisać o dr Jurze? Jestem u niego. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: ginekolog w Medicover 07.11.03, 08:58 Jest dobrym specjalistą, którego polecę osobie z poważniejszymi problemami; ja takich problemów nie miałam - wizyty ograniczały się do badań ginekologicznych, cytologii, bardzo sprawnego wyleczenia małej nadżerki i przypisywania tabletek antykoncepcyjnych. Doktor jest jednak mało komunikatywny, rzadko mówił coś "sam z siebie" bez dodatkowych pytań z mojej strony - mi zaczęło to przeszkadzać dopiero wtedy, gdy zaczęłam przygotowywać się do ciąży i miałam mnóstwo szczegółowych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
stankiee Re: ginekolog w Medicover 07.11.03, 12:58 Dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że nie będzie żle, w razie złego jest tu niezła lekarzy polecanych na J.Pawła. W zasadzie zależy mi tylko na normalnych badaniach i pigułkach (ciąże mam już za sobą). Do tej pory wiecznie miałam z tym problem. Pozdrawiam i życzę samych dobrych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
alice1313 Re: ginekolog w Medicover 12.09.03, 16:05 Ja tez kiedys chodzilam do dr Lubaszewskiej, ale ona chyba na Mokotowie nie przyjmuje. Na Mokotowie chodzilam do dr Hanny staroslawskiej. Bardzo mila kobieta i bardzo delikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
anap4 Re: ginekolog w Medicover 10.10.03, 18:02 Polecam obie Panie: dr Mlynarczyk i Pasiak-Owczarek. Z tego co wiem obie przyjmuja na Jana Pawla, obie konkretne i delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
bubab Re: ginekolog w Medicover 11.10.03, 18:14 anap4 napisała: > Polecam obie Panie: dr Mlynarczyk i Pasiak-Owczarek. Z tego co wiem obie > przyjmuja na Jana Pawla, obie konkretne i delikatne. Witam, Ja bylam u Mlynarczyk tylko raz, pozniej po rozmowie telefonicznej z ta lekarka zlozylam (a wlasciwie moj maz - mnie ta pani doprowadzila do placzu) zazalenie w medicover. Pani byla nieuprzejma, nie udzielila mi wlasciwie zadnych informacji - dodam, ze byla to moja pierwsza wizyta w ciazy. Przez telefon udzielila mi informacji, ze w przypadku wymiotow moge pic siemie lniane. Na moje pytanie jakie odpowiedziala, ze przeciez ze nie surowe... a to nie jedyny moj zarzut w stosunku do niej. Poza tym chodzilam do dr Przygody (mila, zleca badania), Lubaszewskiej (j.w.) a ostatnio bylam u dr Jury. Jak dla mnie to jest on zbyt apodyktyczny, skrytykowal lekko poprzednia lekarke ale w sumie to nic od niego sie nie dowiedzialam. Mysle, ze jest odpowiedni dla osoby szukajacej lekarza "autorytatywnego", ja chyba raczej wole typ "partnera". pozdr, aska Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: ginekolog w Medicover 13.10.03, 08:33 bubab napisała: > anap4 napisała: > > > > zlozylam (a wlasciwie moj maz - mnie ta pani doprowadzila do placzu) zazalenie > w medicover. Pani byla nieuprzejma, nie udzielila mi wlasciwie zadnych > informacji - dodam, ze byla to moja pierwsza wizyta w ciazy. Przez telefon > udzielila mi informacji, ze w przypadku wymiotow moge pic siemie lniane. Na > moje pytanie jakie odpowiedziala, ze przeciez ze nie surowe... a to nie jedyny > moj zarzut w stosunku do niej. > Uff, to dobrze, że trafiłam do dr Pasiak Odpowiedz Link Zgłoś
vikta1 Re: ginekolog w Medicover 07.11.03, 11:12 Ja tez trfilam do dr Mlynarczyk i potwierdzam - nieprzyjemna, apodyktyczna i robi laske ze pracuje. Robila mi USG a potem bez slowa wypisala skierowanie do SZPITALA! na pytanie - co sie stalo - o co chodzi - co mi jest, powiedziala ze nie jest od udzielania szczegolowych informacji ale ze mam torbiel ktora trzeba szybko wyciac. Tyle. Na moje pytania wiecej nic nie odpowiedziala. NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
patisonka Re: ginekolog w Medicover 10.10.03, 19:06 W medicoverze polecam dr Czempinskiego. Jest odjazdowy. Czy kompetentny to sie okaze. Mam problem z torbiela. Mozna z nim poza tym pozartowac. Zabawny. Przyjmuje na Jana Pawla i na Mlynarskiej. Szkoda tylko, ze przepisal mi leki anty bez zrobienia badan... Slyszalam bardzo wiele pozytynych opinii o pani dr Mlynarczyk, szczegolnie jesli chodzi o prowadzenie ciazy. Ale to opiniia z drugiej reki, za to od bardzo zaufanej osoby...Pozdrawiam Was Patisonka Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: ginekolog w Medicover 15.10.03, 14:25 Dołączam się do Twojej opinii. Doktor jest miły, baaardzo delikatny, szczegółowo odpowiada na pytania. Trafiłam do niego "z polecenia" koleżanki, której prowadzi ciążę i jest zadowolona. Jestem zdrową kobietą i nieskomplikowanym przypadkiem, więc nie wiem jaka jest jego kompetencja w trudniejszych przypadkach. Ale generalnie ma zdrowe podejście i zweryfikował moje przekonanie do konieczności wykonywania rozmaitych badań - zlecając te najwłaściwsze. Tego lekarza mogą polecić zwłaszcza tym dziewczynom, które stresują się wizytami u ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewasoko Re: ginekolog w Medicover 13.10.03, 21:28 Jesli chodzi o Medicover, to mam spore doswiadczenie. Praktycznie od marca 2001 roku jestem w ciazy Znam kilki lekarzy : Moj prowadzacy dr Lubaszewska z BW - w pierwszej ciazy, prowadzonej i przebiegajacej podrecznikowo-byla ok, nawiazala ze mna kontak emocjonalny i to byl duzy plus. Co do kompetencji tez nie mialam zastrzezen. Jednak druga ciaza-zagrozona wplynela na moj stosunek do pani dr negatywnie, - a szkoda, bo to swietna kobieta. W miedzy czasie odwiedzialam de Bankowska z Jana Pawla-polecam calym sercem- kompetentna, widac, ze wiedza medyczna i nowosci nie sa jej obce, wszystko wytlumaczy, dokladnie i sczegolowo. A przy tym szalenie mila i delikatna. Co do dr Mlynarczyk, to sie nacielam-chodzilam do niej na usg, bo robi z przeplywanmi-czyli to dokladniejsze.......i raz zabila mnie na wizycie. Przez cale badanie nic nie mowi, czlowiek juz sie caly trzesie ze jest cos nie tak, a kiedy sie o cos zapyta, to odpowiedz jest delikatnie mowiac "zdawkowa". Na ostatnim usg, bylismy z mezem i kiedy zapytalismy o plec dziecka- powiedziala , ze sa wazniejsze rzeczy do sprawdzenia niz plec!!! Tak nas "zarylo", ze juz do konca wizyty sie nie odezwalismy..... Dr Przygoda- proponuje trzymac sie od niej z daleka.....niekompetenena i oschla Odpowiedz Link Zgłoś
zalozyciel Re: ginekolog w Medicover 27.10.03, 11:39 Chodze od 2 lat do dr. Lubaszewskiej. Przyjemna kobieta, slucha pacjenta, dokladnie bada. Dla mnie jest delikatna (czasami cos mocneiej nacisnie), ale ja chodze tylko do kobiet i nie mam porownania z mezczyznami lekarzami. zawsze daje mi badania kiedy prosze, nawet sama tego pilnuje. Jestem zadowolona. Natomiast moja kolezanka, ktorej polecilam, wrocila od niej niezadowolona. Powiedziala, ze skrytykowala ja za noszenie stringow, i inne takie i zachowywala sie dziwnie. pozdr JA Odpowiedz Link Zgłoś
zalozyciel Re: Internista 27.10.03, 11:47 Czy znacie dobrego interniste?? Najlepiej na bitwy, ale jesli nie to wszytsko jedno. Chodzilam przez dlugi czas do dr. Buczynskiej - (wspaniala kobieta), ale jest etraz w ciazy i juz nie przyjmuje. Szukam wiec dobrego lekarza, ktory potrafi sluchac, nie ulega rutynie, jest cierpliwy. Niestety cierpie na chorobe jelita nadwrazliwego i musze miec lekarza ktory bedzie za kazdym razem powaznie to traktowal a nie na zasadzie "znowu ona, dajmy przecibolowy i tyle". bede wdzieczna za info. JA Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Internista 27.10.03, 12:13 Dr Matyska z Bitwy Warsz. - byłam u niej ze 2 lata temu, co prawda z grypą, ale zajęła się mną pierwszorzędnie. Natomiast unikaj dra Wędzichy z Jana Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Internista 27.10.03, 14:59 martamarta25 mam do Ciebie pytanie - ponieważ ja byłam u dr Pasiak tylko raz chciałabym dowiedzieć się jak to wygląda przynastępnych wizytach? Czy pani dr bada piersi na każdej wizycie? Czy regularnie robi cytologię? Odpowiedz Link Zgłoś
vikta1 Re: ginekolog w Medicover 07.11.03, 11:16 A ja polecam dr Wiczyńską z Bitwy. Mloda, ale mądra lekarka. Bardzo sympatyczna i sprawna. Mozna z nia porozmawiać i cierpliwie odpowiada na pytania, doradza nawet wiecej niz nakazuja jej obowiązki zawodowe. Terminy do niej sa dosc dlugie, ale warto poczekać. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
flimoni Re: ginekolog w Medicover 10.11.03, 10:08 Prosze powiedz cos wiecej o Dr Przygodzie. Chodze do niej z pierwsza ciaza i chcialabym sie dowiedziec wiecej o moim wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś