Gość: dulka IP: *.mmpnet255.tnp.pl 22.05.08, 18:54 zauwazylam w srodku uplawy koloru bialo zoltego ,jest tego malo,na bielioznie tego nie ma ,czy mam sie martwic ,dodam ,ze jest 6 dni po okresie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: uplawy IP: 91.104.94.* 22.05.08, 20:21 Piecze, swędzi jakiś nieprzyjemny zapach? W razie czego wizyta u lekarza, tu nie poradnia on-line, albo dawaj zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: uplawy IP: 217.98.20.* 22.05.08, 20:22 Gość portalu: dulka napisał(a): > zauwazylam w srodku uplawy koloru bialo zoltego w srodku? To przepraszam jak i po co sobie tam zagladasz? ,jest tego malo,na bielioznie > tego nie ma ,czy mam sie martwic ,dodam ,ze jest 6 dni po okresie Jesli nie swedzi, nie piecze, nie smierdzi ani nie ba dziwnego koloru - to dla mnie zadne uplawy tylko normalny śluz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dulka Re: uplawy IP: *.mmpnet255.tnp.pl 22.05.08, 20:37 dziekuje za odpowiedzi,troche mnie piecze ,ale wiecej boli tam w srodku i tak jak by wargi byly spuchniete troche,czy to moze byc zapalenie pochwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: uplawy IP: *.tpnet.pl 22.05.08, 20:41 Skoro i piecze i boli - to sprawa kwalifikuje sie do jak najszybszej wizyty u ginekologa, bo to na pewno jakas infekcja... no, chyba ze "zatarcie" po ostrym seksie. Odpowiedz Link Zgłoś