majmajka 20.07.08, 11:16 Jak leczylyscie mastopatie wloknisto-torbielowa? Pytanie oczywiscie do dziewczyn, ktore leczyly jakos te przypadlosc. Stosowal ktos Mastodynon N, glownie chodzi mi o to jak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadfael Re: Mastopatia 20.07.08, 12:44 Ja stosowałam i USG po kuracji pokazało znaczna poprawe. Stosuje sie trzy miesiące potem trzeba zrobic przerwę i jesli jest potrzeba może byc kolejne 3 miesiące-mnie tak zalecił lekarz. Jak napisałam wcześniej w mom wypadku mastodynon przyniósł bardzo dobre efekty, ale wiem, że niektórym zupełnie nie pomaga, albo sie b. źle czują, a nawet tyją. ja nie miałam żadnych skutków ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Mastopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 14:17 Ja Mastodynon stosuję od siedmiu lat i bardzo mi pomaga. Kiedy biorę nie boli mnie pierś tylko czasami trochę pobolewa. Kilka razy próbowałam odstawić, ale już po kilku dniach zaczynała boleć mnie pierś. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Mastopatia 20.07.08, 20:37 Ja w trakcie brania odczulam poprawe (piersi nie byly bolesne i guzki zniknely lub bardzo zmniejszyly sie) . W przerwie stosowania guzki pojawily sie znowu. Moze jutro wybiore sie do gina, bo pozniej wyjezdzam. Odpowiedz Link Zgłoś