zxx1 03.10.03, 10:33 Chciałam się dowiedzić ile kosztują te tabletki zarówno dopochwowe jak i doustne. Czy są one silnym lekiem i czy zauważyłyście u siebie jakies uciążliwe objawy, skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maoya Re: METRONIDAZOL 03.10.03, 19:44 ja wlasnie koncze stosowanie tego leku - kosztuje okolo 3 zl. nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych, stosuje jedna tabletke dopochwowo na noc. wczesniej lekarka przepisala mi betadine po ktorym mialam najwyrazniej uczulenie na jod i musialam przestac to brac. a po metronidazolu jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: METRONIDAZOL 03.10.03, 19:50 Po doustnym lub doodbytniczym stosowaniu prepartu- jest to znakomity antybiotyk obejnmujacy swym spectrum głównie bakterie beztlenowe i rzesistka skarzy sie na dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego- nudności wymioty biegunke. Jest bezwzglednie przeciwskazany w czasie karmienia piersią Odpowiedz Link Zgłoś
malylos Re: METRONIDAZOL 03.10.03, 20:10 Po usunięciu mięśniaka w szpitalu podawano mi ten lek 2 razy dziennie dożylnie. Nie zauważyłam u siebie żadnych skutków ubocznych, tylko karmić nie mogłam w tym czasie. Pozdrowienia. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś