06.10.03, 17:02
Czy przjmowani ejest w pełni bezpieczne także dla kobiet? Chcielibyśmy mieć
dziecko ja mam 30 lat i miałam w przeszłosci problemy z cyklem a mąż 42.
Brałam ho=rmony ale ostatnio polecone przez panią Castagnus Vit A+E i B
Complex. W pierszym miesiacu nie udało sie nam. Pomyślałam więc o
Biosteronie. Aczkolwiek obawiam sie czy to jest całkiem bezpieczne. U mojej
may po 3 latach przyjmowania hormonalnej trapiii zast. wykryto raka piersi a
ja mam włókniaki. Jak bardzo powinna uzbroić sie w cierpliwość i mniej więcej
ile cykli kobieta w moim wieku i mezczyna po 40 czekają na poczęcie.
Obserwuj wątek
    • valkiria11 Re: Biosteron 06.10.03, 22:15
      rozumiem chec posiadania dziecka.ja mam chociaz dopiero 23 lata to sa to moje
      nikle szanse na ciaze,choruje na zespol policystycznych jajnikow sa szanse na
      wyzdrowienie ale to trwa juz ponad pol roku no i konca nie widac.lekarz dal mi
      2 lata a potem kosztowne leczenie.ale my mamy nadzieje ze sie uda.wiem za duzo
      nie pomoglam w twoim problemie ale bede trzymac kciuki za nas obie!!!!
      powodzenia
    • monika.antepowicz Re: Biosteron 07.10.03, 10:59
      Wydaje mi sie,że biosteron nie jest odpowiednim lekienm dla Pani - zaleca go
      się konbietom PO 40 ROKU ZYCIA!
      Nie napisałą Pani więcej- jakie badania Pani wykonałą, jak długo stara sie Pani
      o ciazę , jak wyglądaja cykle. VCzy miałą Pani wykonane badanie droznos ci
      jajowodów a mąż badanie nasienia?JAkie hormony Pani brałą, jakie były wyniki
      badań hormonalnych?
      • mna Re: Biosteron 07.10.03, 14:06
        O dziecko staramy się od miesiaca. Maż nie miał żadnych badań. Ja owszem
        swierdzono bezowulacyjne cykle. Jedni lekarze leczyli podając estrogeny inni
        progestereon brałam dine35 i Minulet z Androkurem. Z uwagi na uciażliwe dla
        mnie skutki uboczne tego leczenia zrezygonawałm z niego a potem zaczęłam brać
        to co pani poleca na forum Castagnus z Vit A+E i B complex i jest nie
        najgorzej. Badano mi ostatnio prolaktyne i wyszła w normie. Generalnie mam
        ostatnio i cykle co miesiąć od 27 do 31 dni i dość obfite (zakrzepy itd.) Na
        podstawie opisów podejrzewac u mnie mozna ew. zespół policystych jajników.
        Byłam u pani na wizycie jakiś czas temu. Może powinnam zobić teraz jakiś
        badania i porozmawiać o tym na wizycie u pani.Proszę podac mi co i kiedy sobie
        zbadać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka