Gość: martha666 IP: *.chelm.mm.pl 08.09.08, 16:28 o czym może świadczyć nadmierne pocenie? niezależnie od pogody pot mnie po prostu zalewa na twarzy, plecach. dosyć to kłopotliwe zwłaszcza w pracy. wyniki badań na tarczycę mam w normie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa-15 Re: nadmierne pocenie 08.09.08, 19:26 ja tez mam ten problem,bardzo to przeszkadza w zyciu!Najbardziej poci sie glowa,twarz.Jeszcze nie odkrylam dlaczego tak jest.Wyniki hormonow i tarczycy mam dobre.W okres menopauzy tez jeszcze nie wchodze.Moze ktos pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalak ewa Re: nadmierne pocenie IP: 79.191.23.* 02.01.09, 15:53 pocenie sie caly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: nadmierne pocenie IP: *.acn.waw.pl 08.09.08, 22:32 Zbadajcie sobie poziom potasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: nadmierne pocenie IP: *.acn.waw.pl 08.09.08, 22:36 troszkę tutaj: www.medigo.pl/jobs/drukuj.php?id=1230 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokola Re: nadmierne pocenie IP: *.marsoft.net 09.09.08, 14:22 ojejku u mnie to samo. Juz mam dosyc tego pocenia, gdzie nie pojde np. stoje w kolejce w sklepie to wstyd mi tak muszę się wycierac co chwilke, Odpowiedz Link Zgłoś
iwa-15 Re: nadmierne pocenie 09.09.08, 18:50 A juz myslalam,ze tylko ja na swiecie tak mam,wchodze do sklepu i juz mokra jestem.Nigdy nie spotkalam kogos kto by sie tak pocil.Antyprespiranty na głowe nie pomagaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estutweh Re: nadmierne pocenie IP: 217.153.210.* 09.09.08, 21:37 Lacze sie w bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: nadmierne pocenie IP: *.aster.pl 10.09.08, 12:00 A mi strasznie pocą się dłonie i stopy, tragedia! Wyobrażacie sobie jakie to straszne, podać komuś rękę, wypełnić jakiś druczek, albo nosić obuwie w którym "chlupie"? Ta przypadłość niszczy mi życie. Jak znajdę się w pomieszczeniu bez przewiewu, czy autobusie, czy wogóle jak jest powyżej 20 st. na dworzu, normalnie się topię. Dlatego uwielbiam zimę. W lato czuję się koszmarnie, nie dość że się pocę to jeszcze mam spuchnięte ręce i nogi. I w środku tak jakoś mi gorąco... mam guz na tarczycy, ale hormony w porządku. Jak pytam lekarza - słyszę, że taka moja uroda. A w duszy z taką urodą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nadmierne pocenie IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 16.10.08, 14:11 ja miałam straszny problem z pachami ale twarz czy plecy tez bardzo mi sie pocily , wszystko juz stosowalam i nic .Antidral był skuteczny ale tylko 2 tygodnie a potem zaczełam sie pocic znacznie wiecej.Moja rada jest taka -tylko fachowiec moze pomóc ale nie taki lekarz ogolny czy dermatolog bo ja wszystkich odwiedzilam i wiadomo co maja do powiedzenia. Znajoma dala mi e-maila do kobiety co sie tym wlasnie zajmuje i jest super , oczywiscie poce sie -ale jak normalny człowiek ,jak biegam czy jest straszny upał ,uzywam zwykłych kosmetykow ,a nie chemi .Przez prawie 12 lat praktycznie cały dzien ,lato czy zima ,chodzilam przepocona pod pachami codziennie przezywalam horror sama pewnie wiesz jaki.Nie wiem czy jest aktualny ten adres bo nie kontaktowalam sie juz jakies pół roku ale spróbuj renowka1@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f2020 Re: nadmierne pocenie 10.06.20, 07:39 jonoforeza to idealne rozwiązanie na pocenie się każdej części ciała. Urządzenie jest dość drogie ale pozwala na skuteczne pozbycie się problemu nawet do 11 miesięcy. Urządzenie electro antiperspirant elite to idealne rozwiązanie a z kodem rabatowym, który posiadam można kupić ten sprzęt 1200 złotych taniej. zapraszam do kontaktu na: kapsel_1987@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś