Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• Gość: Gocha Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - Warszawa IP: *.crowley.pl 09.12.04, 15:15
      Sparzyłam się na dr T.Dobrowolskim, który przyjmuje w Poradni Medycyny Rodzinnej
      na Żwirki i Wigury i chyba w Attisie. Prowadził moją ciążę (na szczęście
      przebiegała wzorcowo). Może i jest fachowcem ale ni epodobało mi się jego
      traktowanie mnie. Owszem, zlecał wszystkie badania ale zbadał mnie tylko raz na
      początku a na moje wątpliwości dotyczące upławów reagował " jak nie swędzi i nie
      piecze" to nic złego się dzieje. Najbardziej interesowąła go moja waga, za którą
      mnie ochrzaniał za każdym razem ( przytyłam 13kg!)do tego stopnia, że położna
      puszczając do mnie oko zaniżała np. o 1kg wagę w danym miesiącu, żeby zadowolić
      p. doktora. Moje stwierdzenia, "że trochę przytyłam" określał eufemizmem i
      rozprawiał wtedy jak to będąc na urlopie we Francji zajadał się tłustymi serami
      i nie pzrytył. Do tego starszny formalista. Pod koniec ciązy chciałam trochę
      zwolnienia ale p. doktor nie widział podstaw bo ciąza to przecież nie choroba.
      Może pomaga niektórym kobietom, ja nie byłam zadowolona. A może w prywatnym
      gabinecie byłoby milej?
    • Gość: kapsel04 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 22:43
      zdecydowanie nie polecam dr Wieczorka, skoncentrowany tylko i wyłącznie na kasę.
      • Gość: Anika WARSZAWA- WALCZAK !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:01
        od dwóch lat usiłuję zajść w ciążę.
        Odwiedziłam wielu lekarzy,zanim rozpoznano przyczynę niepowodzeń.
        W tym miejscu chcę Was przestrzec przed dr,Walczakiem z Warszawy, przyjmuje w
        gabinecie przy ul.Mangalia.
        Jest zarówno ginekologiem,jak i andrologiem.To oszust,który wykorzystuje
        osoby pragnące mieć dziecko!!!Interesuje go nie pacjent,czy pacjentak,lecz
        stan finansowy osoby starającej się o dziecko.Wizyta, i diagnozy u niego,to
        kosmiczne pieniądze.Mój mąż płacił każdorazowo nie mniej niż 350 PLN,ja
        podobnie.Najciekawsze było to,że wyników badań nikt nie widział na oczy.
        Do tego wszystkiego jest chamem i wstrętnym obleśnym facetem,który załamanej
        pacjentce opowiada swoje fantazje seksualne,zresztą w wyjątkowo wulgarny
        sposób i koncentruje się tylko na problemach seksualnych(!!??),szkoli w jaki
        sposób facet powinien zostać zadowolony...to jest dla niego problem,a nie
        niepłodność.
        Zaproponował nam też inseminację, a koszt zabiegu wycenił na 5.000,00 PLN.
        Koszt takiego zabiegu to wydatek ok 500-700 PLN.
        Tak, to nie pomyłka.Mąż chciał sie już zgodzić,bo obiecywał mu cuda, ale ja
        miałam obawę,że to on może być dawcą.
        O innych koszmarach związanych z wizytami u niego nie będę opowiadać,bo jest
        to naprawdę wstrętne i ohydne.
        Byliśmy u niego dwa razy, i nogi nasze więcej już tam nie staną.
        Wiem też od innych pacjentek,do czego się posuwał,żeby wyciągnąć jak
        najwięcej pieniędzy,łącznie z tym,że nie oszczędzał nawet chorych na nowotwory
        kobiet.
        Słynie też z tego,że wmawia pacjentce choroby,które jej absolutnie nie
        dotyczą.Uwielbia w szczególności choroby weneryczne.
        Ciekawe tylko,że żadne badania laboratoryjne ani inni lekarze tego nie
        potwierdzają.
        Na tym forum już jedna z pań opisywała,jak wyglądało to w jej przypadku.

Niech zgnije za to wszystko w piekle,bo kiedyś będzie musiał zapłacić za to co
        robi i jaką krzywdę wyrządza ludziom!!!!!
        Uważajcie na tego człowieka!! Najlepiej omijajcie go z daleka
    • beciaw77 Rzeszw 13.12.04, 16:33

• beciaw77 RZESZÓW 13.12.04, 16:45
      dr Dorożańska - rok temu przyjmowała na Lubelskiej w przychodni.
      Najpierw usłyszałam że się nie ma co cieszyć bo szyjka lekko rozpulchiona i na
      USG puste jajo płodowe-kazała przyjść za 2-3 tygodnie i nie dała zadnego
      skierowania na badania!! Gdy przyszłam po 2 -co chyba zrozumiałe- stwierdziła
      ze po co tak szybko teraz jej Fundusz Zdrowia nie zwróci jak pacjentki tak
      często przychodzą ( prywatna przychodnia z umową)!!
      Później (2-3 dni) gdy pojawiło się podejrzenie że mam półpasiec i ze łzami w
      oczach przybiegłam do niej żeby mi powiedziała co dalej będzie i jakie mogą być
      konsekwencje dla dziecka usłyszałam:
      " NAJWYŻEJ PANI PORONI"
      Ta kobieta ma troje dzieci! A zero podejścia do ciężarnych!!
      W maju urodziłam zdrowe dziecko pod opieką Pani dr M. Lewandowskiej która juz
      niestety zmieniła mejsce pracy i wyjechała z miasta sad( -przy okazji wielkie
      dzięki dla Niej!
      Beata
      • Gość: gosc Re: RZESZÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:59
        Pani dr M.Lewandowska przyjmuje w Kolbuszowej ( w przychodni oraz prywatnie)
        Jest super lekarzem!Polecam.
    • Gość: pacjentka RADOM - Ananicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:16
      Ananicz znalazl się na liście dobrych ginekologów.
      Moje pierwsze wrażenie było podobne.
      Później jednak okazał się lekarzem nieodpowiedzialnym.
      Być może jego wiedza jest niewystarczająca - przestałam mu wierzyć (i słusznie).
      Ostatecznie orzekając jako biegły w sądzie - uzdrowił mnie mimo, że rok
      wcześniej zalecał operację z powodu mięśniaków i torbieli.
      Nie badając mnie zmienił zdanie pod wpływem opinii kolegi.
      W dalszym cięgu odczuwałam dolegliwości, co zmobilizowało mnie
      wykonania badanie USG u kolejnego ginekologa.
      Potwierdziło ono pogorszenie mojego stanu zdrowia w stosunku do sytuacji jaka
      miała miejsce rok wcześniej.
      Nie może więc dziwić fakt, że pacjentki tracą zaufanie do takich lekarzy.
      Przykro mi Panie doktorze, ale jestem zdania, że ewentualne Pana pacjentki
      powinny wiedzieć czego mogą się spodziewać.
      Lekarzem, którego opinią sugerował się dr Ananicz był dr Czekański.
      Obaj ci lekarze wprowadzili mnie w błąd swoją diagnozą twierdząc, że schorzenie
      ginekologiczne nie istnieje - nie wymaga więc leczenia.
      Pisząc ten post mam świadomość, że panowie wiedzą o kogo chodzi.
    • magdaparuch TYCHY 14.12.04, 12:48
      dr GWARA - nie polecam go przyszłym mamą - przez niego poroniłam
    • magdaparuch TYCHY 14.12.04, 12:56
      dr GWARA - nie polecam - przez niego poroniłam !!!!!
    • izolda71 GDAŃSK! dr Birkholz ? 16.12.04, 12:41
      Macie jakieś opinie na jego temat ?
    • janitka Piła, najgorszy lekarz ginekolog!!!!!!!! 18.12.04, 16:50
      To na pewno dr Politowski(gbur jeden), dr Gajewska -Bo trochę się nachodziłam
      do tych lekarzy w Pile i żaden nie wiedział co mi dolega, a oni obydwoje
      powiedzieli mi że jestem bezpłodna ha ha ha ha a JA w sirpniu urodziłam
      synkaaaaaa
    • janitka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW w Pile 18.12.04, 16:51
      To na pewno dr Politowski(gbur jeden), dr Gajewska -Bo trochę się nachodziłam
      do tych lekarzy w Pile i żaden nie wiedział co mi dolega, a oni obydwoje
      powiedzieli mi że jestem bezpłodna ha ha ha ha a JA w sirpniu urodziłam
      synkaaaaaa
      • Gość: wisniaa CZĘSTOCHOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:35
        z pewnoscia ordynarny ordynator oddzialu ginekologicznego na mickiewicza,
        zachowal sie bardzo nieetycznie wobec mojej Zony, jest nim DR OLEK. Nie
        polecam, moim zdaniem to cham.
        • Gość: Jas Re: CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:18
          Czy to jest zieć Jabłońskiego? Ten też cham, ale przynajmniej w miarę dobry
          ginekolog.
        • Gość: ewa Re: CZĘSTOCHOWA IP: 212.87.241.* 07.08.05, 18:44
          to cham nad chamy
      • gosi24 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW w Pile 29.04.05, 11:19
        gajewska jest okropna. same negatywne opinie. traktuje kobiety jak przedmiot na
        którym można wszystko wykonać nawet dusić na brzuch rodzącej która nie ma nawet
        8 cm rozwarcia na skutek czego uszkodzić jej szyjkę i wywołać wiele uszkodzeń
        pochwy mówiąc przy tym jak to nie urodzisz? wszystkie rodzą!. a jeszcze lepszy
        przykład to decyzja o przeprowadzeniu porodu siłami natury dziecka ważącego
        5600 które ledwo przeżyło ten poród a kobieta doznała rozspojenia kości
        łonowej. wyobrażacie sobie urodzić dziecko 5600????????
    • Gość: ... Re: GDAŃSK! RATNICKA I BIEGUSZEWSKI NIEEEE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:52
      ...
    • Gość: ania Re: GDAŃSK! RATNICKA I BIEGUSZEWSKI NIEEEE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 01:29
      Mój Boże naprawdę zmarł dr Osipiak? Nie mogę w to uwierzyć.Jeszcze w kwietniu
      sobie z nim żartowałam.Taki młody,przystojny,mądry człowiek.A wiesz może co się
      stało?Nie mogę przestać o tym myśleć.Wielka szkoda,czemu tacy porządni ludzie
      tak szybko odchodzą.
    • asik29 ZABRZE 19.12.04, 11:45
      Stanowczo nie polecam Zubowicza!!!!!!Nieuk i w dodatku sadysta, powinien zostać
      żeźnikiem nie ginekologiem. Radze uważać
      • mpm79 SZCZECIN- Medicus 25.12.04, 12:25
        Wybieram sie do Medicusa i niestety nie znam nikogo z ginekologów;-((( Których
        nie polecacie???Dzieki.
        • Gość: monalisa zakopane-doktor Sałyk IP: *.koscielisko.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 15:12
          Nie polecam,źle diagnozuje,nie wysyła na odpowiednie badania. Przez pół roku
          męczarni i czestego odwiedzania jego prywatnego gabinetu nie odkrył ponad 10
          centymetrowej torbieli.Mimo objawów-powiększonego mocno obwodu w
          talii,bólu,plamień przez cały okres cyklu,itd.Leczył mnie antybiotykami,
          środkami przeciwbólowymi a nawet na reumatyzm (!!!) Wystarczyłoby jedno USG,
          ale wtedy o tym nie wiedziałam. Inny lekarz zdiagnozował moje dolegliwosci po
          minucie badania tylko dla pewnosci wysyłając mnie na USG.Jestem po dość
          cieżkiej operacji, bo stan był juz poważny.I właściwie jedyne co mogę zrobic to
          ostrzegam moje znajome.Błędy lekarskie mozna wybaczyc ale olewanie pacjentek i
          stopniowe doprowadzanie do pogarszania stanu ich zdrowia-nie.I to za ich
          pieniadze,jeśli to wogóle ma znaczenie.
          • Gość: kasiek ZAKOPANE IP: *.80-202-238.nextgentel.com 24.01.05, 11:12
            a jakiego lekarza w ZAkopcy bys polecila? Ja chodze do dr Prusak i w sumie nie narzekam, przy rutynowym badaniu wyczula lekkie zgrubienie i od razu zrobila mi usg i wykryla malutkie torbiele ( czy raczej niepekniete pecherzyki) - nie kazal mi z tym niczego na razie robic tylko za jakias czas ponownie je poogladac.
            • Gość: stahap Re: ZAKOPANE IP: *.koscielisko.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 10:08
              Powiem ci,że byłam u Bałajewicza który nie wzbudził mojego zaufania, u Klimka w
              Krakowie-tak samo,sałyk dno jak pisałam.U specjalistów w Wawie i Łodzi...w Łodzi
              mam lekarza, którego znam od dawna i on mnie,ale to jednak kawał drogi, a muszę
              być teraz czesto u lekarza,bo jestem w ciąży-wybrałam Wolskiego z Nowego
              Targu.Nie mam żadnych komplikacji,lekarz ten dał mi wszystkie numery
              telefonów,"jakby cokolwiek się działo"więc wiem że mogę go w razie czego łapac
              nawet o 3 w nocy.Na razie jestem zadowolona,jest sympatyczny i sprawia (na mnie)
              dobre wrazenie.Mam nadzieję że się tym razem nie zawiodę.Ale wiesz, każdemu cos
              innego pasuje,twojego lekarza "nie przerobiłam" wink) może jest ok.Pozdrawiam.
      • Gość: VNUIRY Re: ZABRZE-BRODOWSKI IP: *.gozg.com.pl 12.01.05, 10:03
        KIEDYS BYŁ JAKO-TAKI, ALE TERAZ- FLEJTUCH, CHODZIŁAM DO NIEGO RAZ DO ROKU I
        OSTATNIO DWA RAZY PO WIZYCIE MIAŁAM SWIĄD W POCHWIE , KTÓRY Z TRUDEM UDAWAŁO
        MI SIĘ WYLECZYĆ ZIOŁOWYMI PŁUKANKAMI. MYŚLE ŻE UŻYWA TYCH SAMYCH NARZĘDZII
        SERWETEK KILKA RAZY! - OCHYDA!
        • Gość: Ela32 Re: ZABRZE-BRODOWSKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.05, 14:35
          Prawda!!! Spotkało mnie to samo w tym po pierwszej wizycie jak miałam 17 lat i
          jeszcze nie miałam żadnego życia seksualnego a już leczyłam grzyby!!! Horro ten
          człowiek powinien dawno nikogo nie przyjmować !!! Tylko szkodzi
    • Gość: chwila Poznań A. Wojciechowski-Certus IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.05, 15:26
      beznadziejny typ, przedmiotowo trwaktujacy pacjenta. trafilam do niego przez
      przypadkowo, najpierw zakwestionowal potrzebe wykonania USG i cytologii (a
      dodam ze za wszystko w certusie placi pacjent), kiedy sie upieralam,
      potraktowal mnie bardzo brutalnie na fotelu. rozerwal mi nablonek krocza do
      krwi, nie moglam siedziec caly dzien.
      nie skomentowal wynikow badania, powiedzial ze wsyztsko znajde na wydruku w
      recepji.
      beznadziejny typ.
      • Gość: "I" Re: Poznań A. Wojciechowski-Certus IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 18:44
        "wsyzisko znajde na wydruku w recepji" - nie ma to jak "rzetelna" ocena
        wyemancypowanej feministki, dyszącej nienawiścią do mężczyzn i to z fenomenalną
        zdolnością do konfabulacji!- w sumie super subiektywne,bez zastanowienia.
        Prymitywne.jak przytoczony cytat
    • marciam13 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 04.01.05, 21:45
      Dziewczyny,
      czy potraficie powiedzieć mi coś na temat dr Czaplickiej z Karowej?Z góry dzięki
      Marta
    • aa2221 Re: LUBLIN 05.01.05, 18:26
      Panie z Przychodni Studenckiej na Langiewicza. Przyszłam z infekcją pęcherza w
      lipcu a usłyszałam, że "mam se grube gacie zakładać na dupe", Zero intymności,
      w trakcie badania, przetwierające się pielegniarki+ recepta na tanie
      małoskuteczne leki , bez wykonanie posiewu, co powinno być pierwszym krokiem
      przy takich dolegliwościach. Co do tanich leków- nie chce nikogo obrażać, ale
      ppanie zakładają, że studentki mają kasę tylko na prezerwatywy a na leki im
      szkoda. Ja akurat nie byłam już wówczas studentką tylko pracownikiem UMCS, stać
      mnie na komfortowe leczenie, tylko po prostu nie pomyślałam o innym lekarzy.
      Efekt- wikłające sie infekcje przez kilka miesięcy, zmarnowane pieniądze i
      zmiana lekarza.
      • Gość: aga24 Re: LUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 12.01.05, 21:35
        Calkowicie się z Tobą zgadzam, przychodnia na Langiewicza to całkowite
        nieporozumienie, wizyta w gabinecie w towarzystwie chłopa który przyszedł
        sprzedawać jajka i całym zastepem pielęgniarek nie jest tym czego się pacjentka
        spodziewa idąc do ginekologa.
    • ninka25 Gdańsk 05.01.05, 18:40
      Dr Elżbieta Tkaczyk - byłam u niej na badaniu, czułam się jak po gwałcie. Jak
      powiedziałam, że mam infekcje pochwy, prychnęła "A to ginekolog nie powiedział,
      że to normalne przy pigułkach?" Musiałam się dopytywać, co robić, żeby było ich
      mniej... Poza tym jak wspomniałam, że od czasu kiedy biorę nowe pigułki (rok, a
      w ogóle biorę 6 lat), spadło mi libido, powiedziała, że na tym właśnie polega
      antykoncepcja hormonalna... Jakby nie usłyszała, że przez wcześniejszych 5 lat
      wszystko było ok. Wypatrzyła u mnie nieistniejącą nadżerkę i kazała płacić za
      cytologię! I była baardzo niedelikatna. Możew prywatnym gabinecie jest inna. A
      może miała zły dzień.
      • mamusia_synusia Re: Gdańsk 26.10.05, 21:40
        Ja byłam u niej na prawie prywatnej wizycie bo w spółdzielni. Babsko strasznie
        nie przyjemne.
        Z drugiej strony moje znajome są zadowolone.. ale ja do niej napewno juz nie pójdę.
    • zebrusia1 Re:KALISZ lek. Kuczyński Wojciech 07.01.05, 01:51
      • Gość: ja Re:KALISZ lek. Kuczyński Wojciech IP: *.kalisz-piwonice.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 16:59
        dlaczego?
      • Gość: misia kalisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:35
        dr palys beznadziejny!radze go unikac
      • Gość: majusia Re:KALISZ lek. Kuczyński Wojciech IP: *.kalisz.mm.pl 13.02.05, 11:29
        nie zgadzam sie!to najlepszy lekarz w Kaliszu!zreszta pusta wiadomosc?????nawet
        nie napisalas dlaczego!a wiekszosc osob ktore znam to osoby bardzo zadowwolone
        z niego!
        • juanita80 Re:KALISZ hajdo 24.03.05, 15:27
      • juanita80 hajdo najgorszy w kaliszu i palysa tez unikac 24.03.05, 15:24
        j.w
      • juanita80 hajdo i pałys najgorsi w kaliszu 24.03.05, 15:26
        1-niedouczony drugi zdzierca i bufon
    • haniunia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 09.01.05, 20:27
      Pani Bugaj z Olkusza, proponowała usunięcie ciąży mojej koleżance a nie była w
      ciąży- chaciała za to kase.
    • Gość: kalina nysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:22
      dr Lesisz- na początku robi świetne wrażenie, ale na to trzeba uważać
    • Gość: Gosik LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- BYTOM IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 12.01.05, 08:14
      ByŁam w Sigmie u dr WOJDANA. Choc mam 33 lata to potraktował mnie jak debila.
      Byłam upokorzona. Wytykał mi że moja wizyta z Kasy Chorych kosztuje 4,50zł.
      Prawie tyle ile wziernik. I czy potrafie sobie sama policzyc jakie to sa marne
      pieniądze za wizyty. On wolałby, żeby w Kasie Ckorych skończyły się pieniądze,
      bo on woli przyjmowac prywatnie.
      • Gość: a.g9910 do GOSIK..i nie tylko... IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 20:48
        Niestety,wszyscy ci lekarze woleli by żeby pieniądze skończyły się jak
        najszybciej,bo wtedy oczywiscie myślą że ludzie leczyli by się u NICH PRYWATNIE.
        BANAŁ!!!!! I KIEPSKIE POCZUCIE WARTOŚCIsad((
      • Gość: pacjentka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- BYTOM IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:08
        Kilka lat temu w Sante pani dr Kozak-Darmas powiedziała mi że nie jest doktorem
        Judymem, limit się skończył i ona może mnie przyjąć, ale prywatnie. Ponieważ
        przed wyjściem z domu dzwoniłam, żeby się upewnić czy mogę przyjechać, a limit
        się był skończył na moich oczach tzn. pani doktor wyszła i powiedziała do
        rejestratorki "koniec limitu" powiedziałam co o tym myslę, ale na wizytę się nie
        zdecydowałam. Zaczynając dyskusję już wiedziałam, że nie wejdę do gabinetu.
        • Gość: pacjentka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- BYTOM IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:11
          nie Sante tylko Sigma, oczywiście smile))
      • Gość: pacjentka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- BYTOM IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:10
        oczywiście nie chodzi mi o Sante, tylko Sigmę smile)), wtedy jeszcze na ul.
        Wyczółkowskiego
    • Gość: zaskoczona Kraków - Prof. Klimek (starszy) IP: 217.153.133.* 12.01.05, 10:54
      Człowiek ten jest przeciwnikiem antykoncepcji doustnej.( i chyba kazdej)
      Jego metody przekonywania do swego - "jedynie slusznego zdania" sa bardzo
      kontrowersyjne. Bez skrupułow, po zainkasowaniu duzej kwoty za wizyte, potrafi
      skrzywdzic, opowiadajac rzeczy od ktorych nawet zdrowa kobieta zastanawia sie
      nad swymi licznymi dolegliwosciami. Wykorzystujac pozycje lekarza, podwaza
      zaufanie do partnera, obelzywie insynuje roznego typu wyimaginowane choroby i
      mozliwosci zakazenia sie nimi.
      Co gorsze po konsultacji z trzema lekarzami ( po wizycie u Pana "Profesora" nie
      ufa sie juz lekarzom) nie wykryto u nie zadnych dolegliwosci. A badania
      przeprowadzone w wystawnym "cyrku" pana "Profesora" nie sa czytelne.

Rada dla zainteresowanych: Nie ufajcie lekarzowi który nie oglada pacjetki, ma
      od tego armie personelu, a kobiety zna tylko przy czytaniu badan. Wystawne
      kliniki i otoczka luksusu jest zbudowana na krzywdzie wielu pacjetek, które
      uległy złudzeniu tego "cyrku". Powyzsza uwaga dotyczy wszystkich lekarzy
      "specjalistów" ginekologów.
      • katzet1 KRAK ÓW - lek. Dorota Nowak 12.01.05, 12:29
        WIdziłam tu już pozytywne opinie na temat ten lekarki ale ja się z nimi nie
        zgadzam. Oczywiście i mnie był standard- przepisała mi pigułki bez wykonancyh
        badań, nie mówiąc już o wywiadzie! o tym, co jej powinnam powiedzieć,
        dowiedziałam się czytając ulotkę tabletek. Dodam, że miałam 17 lat, więc jak
        najbardziej powinna mnie o to czy owo wypytać.
        Druga sprawa: nie odpowiada rszeczowo na pytania. Kiedyś spytalam ja dlaczego
        mam "dwójkę" a jest wszystko ok. Odpowiedziała, że ta kto już czasem bywa- jedni
        maja 1 a inni 2. Albo miałam problem przed maturą, miałam plamienia po stosunku.
        Owszem zbadala, ale jej odpowiedź mnie powialila: "proszę zmienic pozycje
        wspolzycia", Najgorzej jednak bylo ostatnio- mialam niewielkie bole w podbrzuszu
        i oczywiscie dla niej niewyjasnione, bo przeciez jak sie bierze tab. to nie ma
        owulacji, wiec jaki moglby byc problem? MInely, wiec nie poszlam do innego
        lekarza. Teraz szukam kogoś nowego....
        oczywiscie w porównaniu z innymi postami, to u mnie sie nic nie stalo, ale
        jednak ginekolog to powinien byc czlowiek traktujacy serio swoich pacjentow a
        nie dopasowujacy do jakichs szablonow.
        plusy to to, ze nie naciaga, wizyta 60zl chyba teraz, nie placisz za wypisanie
        recepty (ale i to zalezy)ale jak sie rozbierasz to gapi sie na towj tylek tongue_out
      • Gość: Monique Re: Kraków - Prof. Klimek (starszy) IP: *.koscielisko.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 21:03
        Ja takze zostawiłam tam mnóstwo kasy, aż mnie skręca jak o tym pomyślę.Po prostu
        wysysanie kaski na wysokim poziomie.Mnie natomiast polecił spiralę hormonalną 1
        tys. PLN którą po 2 miesiącach bólu (inny lekarz powiedział, że to bóle jak przy
        poronieniu) musiałam usunąć. Miała to być terapia na endometriozę chyba
        nieskuteczna...Nadmienię tylko że tam bez kieszeni wypełnionej pieniędzmi nie ma
        co wchodzić, a leczę się prywatnie,więc powinnam być przyzwyczajona. No i jeden
        z jego pracowników polecił mi terapię menopauzą (mam niecałe 30 lat) na
        endometriozę.Może to sie praktykuje ale brrr...Przecież takie hormony chyba nie
        są bez wpływu na organizm młodej kobiety?Tylko w tym przypadku-moge sie nie
        znać.A jak chciałam odebrać wyniki w celu skonsultowania ich z innym lekarzem
        zostałam przez personel potraktowana po chamsku i nie chciano mi ich wydac.Nie
        wiem jak to jest ale w końcu za to płaciłam grube pieniądze.Są chyba moje???
        • Gość: madziara Re: Kraków - Dc. Klimek (młodszy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:05
          Chciałam zapytac czy ktos chodzi do młodszeo Klimka ???
          • Gość: eola Re: Kraków - Dc. Klimek (młodszy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:19
            Nie polecam.Po laparoskopii przez niego wykonanej na Klinice skasował pieniądze
            i nie interesował się już niczym. Nawet tym, że wypuścił mnie ze stanem
            zapalnym.Okazało się, że po zabiegu nadal mam mięśniaki, które miał usunąć.
            Podczas prywatnej wizyty na pl. Szczepańskim stwierdził, ze nie pamięta co
            robił. Natomiast na Klinice nie miał czasu, aby mnie przyjąc. Przepisał
            antybiotyk w złej dawce, dopiero po 3 dniach udało mi się z nim
            skontaktować.Kazał jakiemuś młodemu lekarzowi wypisać mi receptę na inną dawkę.
            Problem w tym, że stażysta okazał się tak kompetentny jak p. Klimek i przepisał
            dawkę czterokrotnie za wysoką. Nie muszę dodawać, że leczenie było
            nieskuteczne. Podczas kolejnej prywatnej wizyty, pan Klimek stwierdził, ze stan
            zapalny nadal się utrzymuje, ale nie przepisał mi lekarstwa, gdyż stwierdził,
            ze musiałby mi zaordynować końską dawkę antybiotyku i zachęciał , abym wróciła
            do swojego lekarza.
        • Gość: ifka Re: Kraków - Prof. Klimek (starszy) IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 18.01.05, 14:48
          monika, odezwij sie do mnie bo chyba mamy ten sam problem: endometrioza
          poracająca po laparoskopii i wiek taż podobny i leczenie menopauzą...mój mail
          ifka17@interia.pl
    • kasiabraun Legionowo 12.01.05, 17:12
      strońcie od dr Peca z jego kliniki Mediq
      moja przygoda z tym pseudoginekologiem:
      spoznial mi sie okres, zrobilam test ale wyszedl negatywny, jednak okres sie
      nie pojawial wiec poszlam do tego lekarza. po badaniu ginekologicznym
      stwierdzil ze jestem w ciazy, wypisal ksiazeczke ciazowa itp i poszlismy do
      drugiego pokoju zrobic usg, podczas usg stwierdzil, ze zbyt pochopnie wystawil
      opinie ze jestem w ciazy bo on nic nie widzi, wyrzucil moja ksiazeczke ciazowa
      i zlecil badanie krwi, po paru dniach przyszlam do niego z wynikami, on
      spojrzal na nie i powiedzial ze na pewno jestem w ciazy, znow wypisal
      ksiazeczke ciazowa. Na drugi dzien dostalam okres i poszlam juz do innego
      lekarza, ktory rozpoznal u mnie guza wielkosci malej cytryny na jajniku i
      wykluczyl ciaze!!!
      Nie musze opisywac jak zareagowala moja rodzina i mojego faceta na wiesc
      ze "jestem w ciazy", zwlaszcza ze moj facet dopiero co wyjechal za granice do
      pracy.
    • nathaliek Co zrobić z nadżerką? 12.01.05, 18:23
      Dziewczyny, co zrobić z nadżerką? Kto wam pomógł? Ja już raz miałam wymrażaną,
      a teraz w badaniu wyszło mi: stan zapalny gr II. Nie chcę tego leczyć w
      nieskończoność, tylko raz, a dobrze. Liczę na waszą pomoc.
      Pozdrawiam - K.
      • Gość: nitka Re: Co zrobić z nadżerką? IP: *.team.com.pl 29.01.05, 13:56
        Ja tez dlugo z nia walczylam i mialam dokladnie taka sytuacje, jak Ty. W koncu
        trafilam do innego lekarza i wyleczyl mi ja metoda "pedzlowania i zluszczania"
        ( tak na to mowil, nie wiem, czy to faktycznie nazwa). Ta metoda jest duzo
        tansza i ponoc jedyna dla tzw. "nierodek". Jedyny mankament, to fakt, ze trzeba
        co jakies 3-4 dni przez chyba 2 tygodnie byc u lekarza, ale to chyba nie jest
        wazne wobec pewnosci wyleczenia i bezpieczenstwa takiej metody dla kobiet,
        ktore nie rodzily. Niestety wczesniej moj lekarz (Poznan) zrobil mi wymrazanie
        i teraz, kiedy mysle juz o dziecku slysze od innych lekarzy, ze wczesniejsze
        wymrazanie naderki moze byc powodem ryzyka problemu z donoszeniem ciazy.
    • Gość: Anonim Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Rawicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:36
      Rawicz Gruchot-Puślecka to najgorszy ginekolog w Rawiczu.Wymyśla torbiele i
      inne tego typu choroby.
      • Gość: ASIA RAWICZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:41
        GRUCHOT-PUŚLECKA POPIERAM,ZE TO NAJGORSZA BABA BO DLA KASY WYMYŚLA
        CHOROBY.IDIOTKA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka