mizabela Bielsko-Biala 12.01.05, 19:56 Czesc dziewczyny Musze z przykroscia stwierzdic, ze po kilku latach bycia pacjentka pani Bozeny Welhoner, mam jej bardzo wiele do zarzucenia. Jesli ktos jest zainteresowany jej osoba, zapraszam do rozmowy. Moze jest ktos kto ma inne zdanie?? Chetnie podyskutuje, bo am ogromne watpliwosci co do fachu lekarskiego tej osoby. Jest to lekarz, ktorY nadaje sie do "leczenia" tylko zdrowej kobiety, jak zaczynaja sie problemy, bierze coraz wiecej i wiecej pieniedzy, a nic sie nie zmienia... Z grona moich 5 bliskich kobiet, tylko ja bylam u niej tak dlugo pacjentka, czyli prawie 5 lat, reszta zrezygnowala juz po kilku wizytach. Uwazajcie, ja wlasnie zaocznie zrezygnowalam z uslug tej osoby, po przeczytaniu informacji w necie, oraz zasiegnieciu opinii i rad przyjaciol. Szuakm na prawde dobrego specjalisty, ktory podejdze do mnie ludzko i potraktuje powaznie moje skomplikowane dolegliwosci i chec posiadania dziecka. Jako ciekawostka: Nie wiem, czy ktos zna cennik uslug za wypis z kartoteki pacjenta, ale za napisanie 3 zdan (!!!), recznie i swoj podpis, wziela 100!! PLN Pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiulka Re: Częstochowa IP: *.darkstar.pl 12.01.05, 22:58 doktor Muskała przyjmuje w częstochowie w przychodni lekarskiej przy ulicy orkana, jest czlowiekiem po pierwsze nie milym, po drugie jest materialista (wiele moich kolezanek rowniez mnie wysylal na platne badania do swojego prywatneo gabinetu ktore mozna zrobic darmowo) i do pacjantki podchodzi jakby kazda byla panianka lekkich obyczajow Odpowiedz Link Zgłoś
nanuna BYDGOSZCZRe: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 13.01.05, 08:50 Nie polecam dr Grabowskiej z Przychodni Bartodzieje, jako lekarz na kontrole może być, ale nie jako lekarz prowadzący ciążę: planuję zajść w ciązę i zapytałam jak powinnam się przygotować, jakie badania zrobić- wiecie co mi odpowiedziała: żadnych badań! Nawet nie wspomiała o kwasie foliowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weblogin BYDGOSZCZRe: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 25.02.05, 21:55 A nie kazała pić kubka zimnej wody jako antykoncepcji?? Takich lekarzy to byw w kosmos, chociaż szkoda kosmosu zaśmiecać Odpowiedz Link Zgłoś
ader6 Re: GDYNIA - DR RYBICKI????? 13.01.05, 09:03 Macie jakieś opinie na jego temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: www.* / 212.122.207.* 13.01.05, 12:02 Dr.T.Malewicz. Jest lekarzem wyątkowo wulgarnym, krzyczy , jest nadpobudliwy. Nie wykazywał zrozumienia moich problemów. Mało taktowny i delikatny. Wmawiał mi chorobę której ja u siebie nie dostrzegałam. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Bydgoszcz Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Bydgoszcz IP: www.* / 212.122.207.* 13.01.05, 12:04 Dr.T.Malewicz. Jest lekarzem wyątkowo wulgarnym, krzyczy , jest nadpobudliwy. Nie wykazywał zrozumienia moich problemów. Mało taktowny i delikatny. Wmawiał mi chorobę której ja u siebie nie dostrzegałam. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW A KOSZALIN ? ????????? IP: *.e-net.koszalin.pl 24.01.05, 17:02 A KOSZALIN ???????????? CO POWIECIE NA TEMAT LEKARZY Z TEGO MIASTA? JA OSOBIŚCIE JUŻ NIGDY NIE PÓJDĘ DO DR MACZUGI, PONIEWAŻ WYPISYWAŁ SOBIE LEWE RECEPTY NA MOJE NAZWISKO NA PIGUŁKI ANTY.JUŻ TŁUMACZĘ - BYŁAM U NIEG Z WIZYTĄ, PRZEPISAŁ MI NA JEDNEJ RECEPCIE 2 OPAKOWANIA PIGUŁEK, PO CZYM DOPIERO W DOMU SPOJRZAŁAM W KSIAŻECZKĘ I ZOBACZYŁAM,ŻE BYŁAM U NIEGO DZIŚ PO TABLETKI I (O ZGROZO) MIESIĄC PÓXNIEJ RÓWNIEŻ PO TABLETKI!!! Z JEDNEJ WIZYTY ZROBIŁ SOBIE 2, WYRWAŁ PODWÓJNĄ ILOŚĆ KARTEK Z KSIĄŻECZKI I W TEN SPOSÓB PODWÓJNIE ZAROBIŁA NA MOJEJ WIZYCIE!!!! W PAŃSTWOWEJ PRZYCHODNI. KONOWAŁ!! POZA TYM PODCHODZIŁ DO MNIE NIEPROFESJONALNIE I WCHODZIŁ ZE MNĄ ZA PARAWAN, GDZY JA SIĘ ROZBIERAŁAM, A ON W TYM CZASIE MÓWIŁ DO MNIE O TYM I OWYM!!! NIGDY WIĘCEJ!! OBECNIE CHODZĘ DO DR DANESA I BARDZO GO SOBIE CHWALĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga k Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW A KOSZALIN ? ???????? IP: 80.51.242.* 02.09.05, 14:18 nigdy wiecej nie pojde do pani doktor:] wlodarskiej... kobieta ma wieczna obraze na caly swiat= po badaniu czulam siegorzej ni po pierwszym razie a jeszcze pazury zero delikatnosci i to ma byc ginekolog dziewczecy?? a poza tym doi kase na czym sie tylko da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela33 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Bydgoszcz IP: *.klik.bydgoszcz.pl 01.07.05, 17:01 Dr T.Malewicz (ze szpitala wojskowego dla jasności) uratował mnie po tym jak z kwitkiem zostałam odprawiona z Biziela. Faktycznie nie nalezy on do lekarzy "gadatliwych", ale to fachowiec, dzięki niemu może jeszcze będę miała dzieci. Ładnie za to w Bizielu mówił dr Dobrzyński - jak już nie było nic ładnego do powiedzenia to mnie normalnie zostawił i uciekł. Jest teraz na wakacjach i mam nadzieję, że jakiś rekin odgryzie mu jaja! Tylko taki ładny rekin jak jego gadanie. Przestrzegam wszystkie dziewczyny przed Waldemarem Dobrzyńskim - dzięki niemu nie ma już wśród nas mojego pierwszego dziecka, na które tak długo czekałam. Ciąża obumarła, bo pan doktor nie zauważył mięśniaka ponad 5cm!!! Moja dzidzia już nie żyje, a ja nadal walcze o życie i zdrowie dla siebie i o szanse na macierzyństwo - Panie Dobrzyński pięknie Pan mówi, niech się Pan trzyma tego fachu - może do teatru niech się Pan zgłosi, bo leczenie jakoś Panu nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_swiderska Re: gdynia 26.09.05, 16:37 nie polecam. mily, profesjonalny, odpowie na kazde pytanie, ale sciaga 250 zl za to co jest za darmo, czyli usuniecie nadzerki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewolek1 Re: Łódź-dr Iwanek 14.01.05, 23:45 cala wizyta ok.1 minutę nawet nie usiadłam,na poprzedniej wizycie miałam zrobioną cytologię ponieważ wyników nie było nawet nie zostałam zbadana,zapytana o upławy i udzieleniu odpowiedzi tak,dostałam receptę i dowidzenia.Porazka totalna stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
halucynacja Dr ZiÓŁKOWSKI - WARSZAWA 18.01.05, 11:02 Czy może któraś z Pań ma doswiadczenia z dr Ziółkowskim z CePeLeku przy Koszykowej? Leczy mnie na zespół jajników policystycznych ale oprócz przepisywania kolejnych badań i recept nic nie mozna od niego wyciągnąć. Kiedy spytałam jakie skutki uboczne mają hormony (przepisał mi Dianę) nakrzyczał na mnie, że po co mi takie informacje do szczęścia??? teraz musze do niego iść na cytologię (jeszcze nie robił mi badania wziernikowego) i zastanawiam się czy podczas badania ginekologicznego tez będzie taki gburowaty i nieprzyjemny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malagosia23 Re: Dr ZiÓŁKOWSKI - WARSZAWA 23.08.05, 13:30 To jest cham jakich mało, bada przy otwartym oknie tak ze twoje krocze jest skierowane na widok wszystkich bloków dookoła a jak sie go o cos zapytasz to albo nie odopwiada albo mruczy cos pod nosem do siebie. Poprosiłam go o przepisanie jakichs pigułek refundowanych bo mnie nie stac na takie powyzej 20zl to powiedział ze nie ma juz takich i dostałam recepte na takie za 28zł Odpowiedz Link Zgłoś
dera23 Re: KRAKÓW - LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 19.01.05, 10:02 Dziewczyny potrzebuje pilnie opini o p. dr.M.Klimczak z Fertylity Clinic Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
dera23 Re: KRAKÓW --LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 19.01.05, 10:06 Dziewczyny potrzebuje pilnie opini na temat P. dr M Kmity z Fertylity Clinic z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Warszawa - Centrum Damiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:32 Szulc, czy jakies podobne nazwisko... nie pamietam dobrze, jak ta pani sie nazywala, bo bylam u niej dosc dawno. Nawet na moja prosbe nie wykonala obowiazkowych badan. Przepisala mi, mlodej dziewczynie silne hormony bez zadnych badan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda BOLESŁAWIEC ŚL. IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.01.05, 00:52 Dariusz Choma Maciej Pawlik - byly ordynator Chcieli ZABIC moja siostre. W 14 tyg. ciazy trafila do szpitala z wysoka goraczka. "Leczyli" ja na nerki, przez weekend NIC! nie zrobili, bo wolne, nie? USG w pon. - plod obumarly. Siostra z DICiem i sepsa trafia na OIOM i po kilku godzinach zostaje pozbawiona macicy. LEKARZE KRZYSZTOF KUC, i PANI, nie pamietam nazwiska walcza o zycie siostry. Zyje, nie moze miec dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinek WARSZAWA-SZPITAL NA INFLANCKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:14 dr Słoniewski - koszmar stary ,zmanierowany pan ktory caly zcas pali przy pacjentce a na biurko niedawno zagoscil telewizor - przynajmniej juz nie trzeba patrzec na pacjentke niemily, wrecz ordynarny, badan ZADNYCH nie zleca a jesli juz upominalam sie cytologie to tylko prywatnie - na boga jestem w szpitalu ginekologiczno polozniczym. Za to recepty na tabletk iwyspisuje chetnie - na takie jakie sobie sama zycze - on sa mnic nei sugeruje. UCIEKAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulejszyn Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:17 Stanowczo odradzam dr Ewę Cieślak!!!!!!!(Poznań) Chodziłam do niej przez rok z notorycznym zapaleniem jajników, cały czas leczyła mnie tymi samymi antybiotykami, kiedy poszłam do innego lekarza okazało sie , ze tzreba robić posiew-wynik:paciorkowiec. Niestety pani Cieślak nawet to do głowy nie przyszło, a poza tym za każdym razem kiedy chciałam odebrać receptę, brała ode mnie 30złotych!!!!!!!Ta kobieta tylko ściąga kasę, Dziewczyny omijajcie ją z daleka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.icpnet.pl 02.09.05, 21:33 Ona z natury jest strasznie wredna i nawet koledzy po fachu jej nie znoszą. Jak już kogoś wybierać ze szpitala Raszei to Dmochowskiego i Dębickiego. Do tego drugiego jeśli w grę wchodzi operacja. Unikać wszystkich kobiet-ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.torun.mm.pl 24.01.05, 14:04 Torun: dr Daninger przepisuje lekarstwa z reklamówek w gazetach - niesprawdzone i okropnie drogie...nic dodac nic ujac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Kraków IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 24.01.05, 22:20 dr PIOTR MARSZAŁ, ordynator oddziału gin-poł szpitala żeromskiego- powiedzcie co o Nim sadzicie, niedlugo bedzie mi wykonywal laparoskopie i dlatego chcialabym poznac Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piccola_M@wp.pl Pruszcz Gdański LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:15 Najgorszy ginekolog to dr Iwona Flis. Bardzo nieprzyjemna kobieta, nie jest profesjonalistka w swoim fachu. Przyjmuje od 8 do 14 a mimo to o 8.30 juz wszystkich splawia i wysyla na ostry dyzur do akademii medycznej ! Chodzilam do niej przez rok czasu i oprocz pierwszej wizyty ani razu mnie nie zbadala! Nie pytala nawet jak sie czuje.Nie polecam! Jezeli ktoras z Was dziewczyny moze mi polecic fachowca z prawdziwego zdarzenia w Gdansku, to bardzo prosze o cynk, poniewaz nie moge trafic na nikogo kompetentnego... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina-s-82 Re: Pruszcz Gdański LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 12.05.05, 19:37 Iwonka ,Iwonka,Iwonka chyba sie minela z powolaniemrobi łaske jeśli chodzi o badanie ,nie opisuje usg,tabletki przepisuje jak leci bez badań,ale już ja jej utre noska bo coś sie Iwonka szarogęsi,a poza tym jest niemila bez czelna i opieprza pacjentki zamiast tlumaczeniabeznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:16 Wrocław dr Brejnak Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulci2 Wołoska -Szafranko - nonszalancją zabił moją córkę 25.01.05, 15:04 w 28 tyg ciązy zlekcewazył nadciśnienie, hipotrofię mojej córki i moje złe samopoczucie (źle czułam się od miesiąca, a on wysyłał mnie do psychiatry). Dając leki odesłał do domu z zaleceniem samodzielnego zwiększania leków (!!!). Po 5 dniach przy maksymalnej dawce i za wysokim ciśnieniu zadzwoniłam do niego. Powiedział "ciążę trzeba zakończyć, ale ja nie mam warunków dla pani w swoim szpitalu, proszę jechać na Karową lub Kasprzaka". Moja córka zmarła po miesiącu. Miała gorszy start, dlatego że dr Szafranko nie zrobił wszystkiego co było można - jak przyjechałam na Kasprzaka zapis KTG był tak fatalny, że cc było natychmiastowe... Odpowiedz Link Zgłoś
afryka11 Re: siemianowice śl 25.02.05, 18:06 właściwie to mam już 6 gina.Odradzam szczególnie dwóch: dr Pająk ( przyjmuje na Hibnera - jana pawła) - chciałam zajść w ciąże to dał mi jakieś ziołowe tabletki na regulację miesiączek(które utrudniają zajście w ciąże).Wcześniej przepisał pigułki bez badań( dostałam krwotoku). Drugi to dr Biniszkiewicz. Po poronieniu poprosiłam o pigułki ( nie miałam ochoty próbowaćdalej).Zanim je zaczęłam brać okazało się że jestem w ciąży. Lekarz badając powiedział ironicznie :"no chyba chcemy tą ciąże utrzymać" ( rezultat - wylądowałam w 12 tyg ciąży w szpitalu z krwawieniem). Ciąże utrzymałam, zmieniłam lekarza: POLECAM DR SŁONICZ (biodent) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulci2 Szafranko z Wołoskiej zabił moją córkę 25.01.05, 15:11 swoją niekompetencją, nonszalancją i lekceważeniem moich dolegliwości przez niego urodziłam w 29 tyg. zlekceważył zatrucie ciążowe, nie hospitalizował,odesłał do psychiatry (!!!) mam nadzieję, że świat jest mały i ktros doniesie mu, że uwazam go za morderce. kara smierci dla takich jak on!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palma30 Re:Warszawa Szafranko 28.07.05, 19:19 Byłam u Szafranki prywatnie (przyjmuje na ul.Conrada)był miły, delikatny, wszystko objaśniał nawet mnie znieczulił podczas badania abym nie cierpiała. Jak poszłam do niego państwowo okazał się beznadziejnym chłopem, który przepisał mi jakieś węgierskie pogułki antykoncepcyjne bez wstępnego wywiadu, a jak prosiłam go o znieczulenie powiedział, że badanie gin. musi boleć. Nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:17 Potwierdzam w całej rozciągłości umieszczenie dr Brejnaka na tej liście. Mam nadzieję tylko, że nie musiałaś przez niego ciepriec tyle co ja Kingo. Odpowiedz Link Zgłoś
falkowska.kn Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 26.01.05, 07:05 Brejnak przyjmuje w Rynku,prowadził moją ciążę,najpierw poinformował mnie że będą bliźniaki a parę dni później stwierdził że tylko sobie żartował, termin porodu miałam na 11 lipca ale pan doktor wyjeżdżał wcześniej na urlop i stwierdził że poród trzeba wywołać, podał mi oxytocynę ale trochę chyba przesadził bo skurcze zaczęły się na siebie nakładać, strasznie się męczyłam przez 7 godzin podawali mi tlen i środki na zwolnienie czynności porodowych bo nie było rozwarcia, mój doktorek się ulotnił, zaopiekował się mną doktor Jarosz bo akurat rodziłam na Kamińskiego. Potem założył mi spiralę która po tygodniu wypadła sama podczas prysznica, założył drugą, to samo wtedy poszłam do innego lekarza i okazało się że tyłopołożenie macicy uniemożliwia zakładanie spirali ale dr brejnak nie pofatygował się tego sprawdzić. Omijajcie jego gabinet szerokim łukiem bieże grubą kasę a może tylko zaszkodzić Odpowiedz Link Zgłoś
lucynalew Medicover Gdynia 25.01.05, 15:05 Dr Olszak-Sokolowska - raczej odradzam. Prowadzila moja ciaze. Trafnie zostawila mnie na zwolnieniu z powodu zagrozenia poronieniem (bol podbrzusza), trafnie wyslala na patologie, gdy u corki dostrzegla arytmie. NIE TRAFNIE zas stwierdzila skacanie sie szyjki macicy (wyslala mnie do szpitala, gdzie powiedzieli, ze nic mi sie nie skraca, po czym kazala pojsc jeszcze 2 razy na USG, gdzie rowniez podtrzymano decyzje ze szpitala, a na koniec sama zrobila USG i stwierdzila, ze ... jest ok), NIE TRAFNIE przepisywala mi mnostwo lekow dopochwowych w ciazy (3 innych lekarzy zdumialo sie, ze bralam jeden z nich az przez 4 !!! miesiace) i juz po ciazy NIE TRAFNIE wypatrzyla u mnie liszaj sromu (bez robienia posiewu), a mialam zagrzybienie i paciorkowca. Odpowiedz Link Zgłoś
aniahb Re: Medicover Gdynia 30.12.05, 21:29 Popieram, pani doktor jest miła i sympatyczna, ale wykryła u mnie toksoplazmozę, gdy byłam w 10 tygodniu ciąży - wysłała mnie na konsultacje - owszem, toksoplazmozę kiedyś miałam, a to były przeciwciała - ale przez 2 tygodnie trułam się tabletkami. Poza tym, nie zaniepokoił jej brak tętna płodu, gdy przystawiła mi jakieś słuchawki do brzucha, tydzień później na USG okazało się, że dzidzia nie żyje... (14 tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
meggi20 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 27.01.05, 22:12 Rzeszów .Radze unikać dr Drożdżańskiej z przychodni na ul.LUbelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka13131 Poszukuje opini o dr Tomasz Homa 28.01.05, 20:39 Dziewczyny jesli znacie to napiszcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołów 81 Re: Poszukuje opini o prof.Porębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:05 Co sądzicie o prof.Porębie. przyjmuje gdzieś w Tychach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Poszukuje opini o dr Tomasz Homa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:22 Słyszałam o nim dobre rzeczy ( od lekarki, która jest jego pacjentką), ale mnie spuszcza po brzytwie. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka13131 Re: Poszukuje opini o dr Tomasz Homa 06.02.05, 12:14 Tzn? Napisz prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzosza Re: Poszukuje opini o dr Tomasz Homa IP: *.76.classcom.pl 06.02.05, 21:21 Trafiłam do dr Homy przypadkowo, w sytuacji wymagajacej natychmiastowej interwencji, gdzie moja Pani ginekolog nie mogła juz zaradzic. Bardzo szybko zareagował, zostałam przyjeta w tym samym dniu w piątek a w poniedziałek juz leżałam na ginekologii, ponowił badania, skonsultował wyniki i wtedy podjął decyzję. Uważam go za za b. dobrego specjaliste.Efekty tego zabiegu chwaliło juz kilku innych ginekologów u których później byłam, byli wręcz zachwyceni - chociaz nie podawałam wczesniej nazwiska dr. Homy, Jest wysokiej klasy specjalistą, świadczą o tym chociażby opinie pacjentek i pielegniarek z Oddziału Ginekologii na Kopernika, oraz fakt, że na termin o wizyte prywatną czeka sie nawet 2, 3 tyg. ale równiez przyjmuje bez terminu- po prostu dzwonisz - umawiasz sie na dzień bez wyznaczonej godziny, to wiąże się z np, 2 godz. oczekiwaniem, ale masz gwarancję, że zostaniesz przyjęta. A teraz druga strona medalu, już ktoś tutaj się wypowiadał nt. podejścia tego lekarza do pacjenta, zawsze mnie to zastanawiało, czy tylko w rozmowie ze mna jest zasadniczy, konkretny i może trochę oschły. A jednak, ktos to potwierdził. Powiem krótko. Wizyta jest wizytą - wydaje mi się - z góry ustalonym czasem, problem - badanie -planowane rozwiązanie - recepta - do widzenia. Nie czuje sie u niego opieki, troski, porady. Tego mi najbardziej brakuje. Gdy leżałam na oddziale,było już po zabiegu, wysilił sie na serdeczność, ale tak naprawdę - ciężko z tym u niego. Obecnie mam inny problem, wg dr chyba błahy, ponieważ od roku ciągle sie z tym borykam, co sie wyleczę, popadam znowu a rozmowa z nim nt. temat jest dośc lakoniczna, sądzę,że lepsze wyniki ma w cięższych przypadkach) Jeżeli ktos będzie chciał sie dowiedziedziec czegoś więcej - będzie musiał niestety sam zgłębic temat. Tam nie ma miejsca na dyskusje. Ale co do znajomości tematu to daje 5+. Wizyta - 60,00 wizyta + usg - 80,00 w godz. popołudniowych jest mozliwość pobrania materiału do badania (cytologia 30,00) dobrze wyposażony, ładny gabinet poczekalnia w sam raz, dobrze urzadzona łazienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Poszukuje opini o dr Tomasz Homa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:41 W ciemno przepisał mi antybiotyk i to w dodatku ten sam, który przepisał mi cztery miesiace wcześniej. Ponieważ w tym roku brałam bardzo dużo antybiotyków ( o czym wspominałam lekarzowi) uważam, że powinien był zlecić biocenozę. Zrobiłam ją sobie sama i okazało się , że antybiotyk nie był potrzebny. Jest rzeczywiście małomówny,trzeba dosłownie wyciągać z niego informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKÓW Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:36 Odradzam dr. Urszula Jesienin-Sokołowska z VADIMEDU na FIOŁKOWEJ. Byłam u niej tylko raz od razu stwierdziła u mnie nadzerke i zapisała na zabieg zamrazania który miał mnie kosztowac 300złotych. Wolałam sie upewnic i poszłam do dr Sliwinskiej z ul. Długiej która zrobiła mi USG pochwy i wyszło ze nie mam zadnej nadzerki! Dr Sliwinska polecam gorąco jest fachowa i sympatyczna a ponadto liczy sie dla niej człowiek nie pieniadz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwa Re: Człuchów IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 16:01 Najgorszym ginekologiem z ktorym mialam tam stycznosc okazal sie Dr Szach nie potrafil zlecic mi podsatwwych badan a naprawde nie regularna miesiaczke uwazal w wieku 22 lat za cos normalnego i nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonia_04 Re: Człuchów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:58 Tak, to prawda, ale ja wrzuciłabym do tego worka wszystkich pracujących tam ginekologów ( tj.oddział ginekologiczny w Człuchowie)a przede wszystkim WASILEWSKIEGO!!! uWAŻAJCIE NA NIEGO! Miałam dwa razy z nim do czynienia i dwa razy o mało nie straciłam życia ( a za drugim razem nawet moje dziecko)! Za nic na świecie nie pozwólcie sobie na zabiegi wykonywane przez tego konowała!( bo inaczej go nazwać nie mogę, a już napewno nie dr!!) Na niczym się nie znają, pochopnie podejmują decyzje, no może dr Jarzęckiego wykluczyłabym z tego zespołu bo w sumie gdyby nie on nie miałabym dziś ślicznej córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Człuchów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 07:55 nieprawda gdyby nie DR Szach nie miałabym dwójki dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
eskaloopka Warszawa 28.01.06, 10:15 Błagam, napiszcie do kogo chodzić w Wawie. Ja generalnie pochodzę z Gliwic, tam chodziłam do Burchacińskiego. Niby dobry (ale tylko jak się do niego chodzi prywatnie). Nie wykrył mi sporej torbieli na jajowodzie. Byłam miesiac temu w Wawie, w GADMEDZIE na Swiętokrzyskiej, u dr Boruckiej (zna ją ktoś?)i ona od razu wykryła ze mam torbiel. W tym samym dniu mialam usg i okazalo sie ze to prawda. Nie mam jeszcze o niej zdania. Jest dosc szorstka, ale nikt w sumie nie chodzi do ginekologa na miłe pogaduszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikamaj@gazeta.pl uciekaj od DAWIDAWICZ IP: *.lublin.mm.pl 29.01.05, 22:13 Lublin.dr.dawidowicz przyjmuje w uczelni akademickiej na langiewicza,i zneca sie nad studentkami a moze i nietyko.Moją koleżanke odesłała z nadżerką do lekarza rodzinnego!!!!,nic nie wyjaśniając ani informując,-jakby się przestraszyła,, a mi gdy zaczynałam stosować tabletki antykoncepcyjne i miałam bóle piersi poradziła ZAPRZESTAĆ.....tylko czego...??? Odpowiedz Link Zgłoś