Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:12 Bardzo prosze o opinię o tym lekarzu. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadja Re: dr.Panek - Centrum Onkologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 00:47 Fantastyczny lekarz - w sensie specjalista. Uratowal mi jajniki, ktore inni chcieli wycinac... ale ma tyle pacjentek, ze trudno sie dodzwonic/skontaktowac, czasem mozna czuc sie troche zaniedbana... mimo to polecam, bo fachowiec w swojej dziedzinie, bezdyskusyjnie. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: dr.Panek - Centrum Onkologii IP: *.po.opole.pl 13.10.08, 09:51 A gdzie przyjmuje? Mam mieć usuniętą szyjkę macicy z powodu raka, boję sie że usuną też coś więcej, szukam lekarza który wyda drugą opinię Proszę o namiary na jakiegoś specjalistę najlepiej ginekologa- onkologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr.Panek - Centrum Onkologii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 10:36 Ten lekarz przyjmuje na Nowogrodzkiej 62a tel. 223314140. Będzie dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: dr.Panek - Centrum Onkologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 00:55 Przyjmuje tez na pl.Grzybowskim 2/33 jesli masz naprawde powazny problem, to dobrze zrobisz idac do niego. ja najpierw mialam duzo pretensji, ale po tym jak mnie zoperowal nic juz zlego nie powiem. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: dr.Panek - Centrum Onkologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 19:25 zagoniony, na toopie dobry specjalista ginekolog-chirurg-onkolog, przedmiotowo traktujący pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś