keiti26 08.12.08, 13:43 Witam!!! Mam pytanie, w którym tygodniu ciąży najczęściej pojawiają sie mdłości. Zdaję sobie sprawę, ze jest to bardzo indywidualny objaw, ale jak to było u Was? Z góry dzięki. i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: mdłości 08.12.08, 14:26 U jednych juz w 6 tygodniu, u innych pozniej(okolo 10-go, ja tak mialam), a jeszcze u innych - wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: mdłości 08.12.08, 14:39 Tak jak napisała Fabianka. Mnie pojawiły się jeszcze przed zrobieniem testu, około tydzień przed terminem miesiączki. Wymiotować zaczęłam już na samym początku, z rana, kiedy szłam na betę (beta wyniosła z tego dnia 21 mIU). I wymiotowałam sobie tak do 5 miesiąca, do 7 razy dziennie, codziennie. Było pytać? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: mdłości 08.12.08, 14:51 A ja nie rzygalam ani razu. Mialam lekkie mdlosci przez okolo 3 tygodnie, ale do wymiotów nie doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: mdłości 08.12.08, 15:29 u mnie pojawiły się w 12 tygodniu. Wbrew pozorom to nie jest tylko przypadłość 1 trymestru Odpowiedz Link Zgłoś