mairie 11.01.09, 10:28 Poszukuję informacji o tym schorzeniu i osób nim dotkniętych. Proszę o odpowiedź na forum lub gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mairie Re: Deformacja Madelunga 11.01.09, 12:47 Chyba tylko w j. angielskim cokolwiek można znaleźć. Dotarłam do pewnych materiałów. Zastanawiające jest, że w Polsce temat jest tak mało znany, obcy nawet lekarzom. Poszukuję również specjalisty w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osmanthus MWD (Madelung Wrist Deformity) IP: *.dyn.iinet.net.au 11.01.09, 14:00 www.eatonhand.com/img/img00029.htm www.wheelessonline.com/ortho/madelungs_deformity www.wrongdiagnosis.com/m/madelung_deformity/intro.htm www.whonamedit.com/synd.cfm/759.html www.divdev.fsnet.co.uk/dysch.htmpzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Deformacja Madelunga IP: *.centertel.pl 25.11.14, 14:48 Witam. U mojej córki Pauliny 4 lata temu zdiagnozowano deformację Madelunga. Czy istnieje jakieś stowarzyszenie osób chorujących na te chorobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horti Re: Deformacja Madelunga IP: *.play-internet.pl 17.08.17, 21:33 Ja mam ta chorobe.mam guzy wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
irka_slaska1 Re: Deformacja Madelunga 08.10.18, 21:58 witam, u mojej 12 letniej córki całkowicie przypadkowo zdiagnozowano tę chorobę. Szukam osób po operacyjnych korekcjach rąk, by znaleźć odpowiedź jak wygląda funkcjonowanie z nią na co dzień. Bardzo mnie martwią informacje znalezione w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
irka_slaska1 Re: Deformacja Madelunga 08.10.18, 21:57 Witam, u mojej 12 letniej córki całkowicie przypadkowo zdiagnozowano tę chorobę. Szukam osób po operacyjnych korekcjach rąk, by znaleźć odpowiedź jak wygląda funkcjonowanie z nią na co dzień. Bardzo mnie martwią informacje znalezione w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś