lilka69 26.01.09, 11:31 ile juz latek tak lykacie? ja od okolo 10 z jedna przerwa na ciaze i krotkie karmienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka20074 Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 11:32 7 lat z 3-ma przerwami(w tym ciąża). Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 11:50 ja Was przebiję 15 lat z dwoma przerwami na "zajście" + ciąża + karmienie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: maniusza 26.01.09, 11:56 no faktycznie 15 lat to na razie 1 miejsce. ale ty z dwoma przerwami a ja z jedna wiec prawie prawie dosiegam twojego pierwszego miejsca:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 11:53 ja Was przebiję 15 lat z dwoma przerywnikami typu "zajście" - ciąża - karmienie Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 12:00 12 lat z przerwą na ciążę i karmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasulka79 Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 13:20 5 albo 6 lat (trochę się zgubiłam w rachunkach ) a obecnie jestem na przedłużającej się przerwie na zajście + ciąża + cały czas karmienie ;D wlaśnie toczę walkę o odstawienie młodego i już się doczekać nie mogę kiedy znowu zacznę łykać bo gumek mam już dość ... Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 13:24 kasulka79 napisała: > > cały czas karmienie ;D wlaśnie > toczę walkę o odstawienie młodego i już się doczekać nie mogę kiedy znowu zaczn > ę > łykać bo gumek mam już dość ... To czemu nie łykasz pigułek dla matek karmiących??? Ja właśnie wróciłam do pigułek i to właśnie takich .... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga127 Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 13:27 Mam nadzieję, że robicie próby wątrobowe - Alat, aspat i GGTp. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 13:33 Cytologie, usg piersi, mammografie od odpowiedniego wieku. Antykoncepcja stosowana ponad 5 lat zwiększa ryzyko zachorowania na raka piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 13:38 oczywiście - co roku ginekolog mi je zleca a ja grzecznie wykonuję Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 13:52 Najpierw 6 lat, potem przerwa prawie 2 lata na ciążę i karmienie, potem znowu 3 lata (czyli już 9) i obecnie w trakcie przerwy bo znowu w ciąży jestem Po tym porodzie zakładam spiralę. LENA 27-01-2005 i lipcowy LOKATOR Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 15:40 O bossze, to Ty od 10 lat ciężko grzeszysz!!!. Mam nadzieję, że nie jesteś wierząca,(przypominam, że Kościół nie uznaje tej formy antykoncepcji), bo razem z moim "zboczonym" mężem (wątek o domniemanej zoofilii) będziesz się tłumaczyć na Sądzie Ostatecznym i pewnie w konsekwencji smażyć w ogniu piekielnym,ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: ha ha pati 26.01.09, 18:07 nie spojrzalas na watek odnosnie pytania o wiare w boga. jestem zagorzalym ateista od 1 klasy szkoly podstawowej zatem smialo stosuje antykoncepcje a domniemana zoofilia twojego meza jest nie domniemana tylko pewnie faktyczna lecz jeszcze tego nie odkrylas... Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: ha ha pati 26.01.09, 18:15 No Ty wiesz najlepiej, nie znasz mnie i mojego męża, ale wiesz, że to faktyczna zoofilia, czyli że mój mąz współżyje ze zwierzętami.Zajmij się wróżeniem. Po prostu szkoda słów. Poczytaj sobie co to zoofilia, a co oglądanie fotek czy filmików o tej tematyce. Obrażasz bezkarnie, bo w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: ha ha pati 26.01.09, 18:20 no to po co zakladalas watek o tym CZY JEST SIE CZYM MARTWIC skoro z tego co TERAZ piszesz wynika, ze OGLADANIE ZDJEC ZOOFILSKICH PRZEZ TWOJEGO MEZA TO MILE ,NIESZKODLIWE HOBBY? Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: ha ha pati 26.01.09, 21:47 Na pewno nie po to, aby ktoś mnie obrażał. A z tego, co piszę wcale nie wynikają wysnute przez Ciebie wnioski. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 18:17 Jakieś 14lat-z przerwami na ciąże, połóg i przerwy kilkumiesięczne - "dla zdrowotności " Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 18:27 guderianka napisała: > Jakieś 14lat-z przerwami na ciąże, połóg i przerwy kilkumiesięczne - > "dla zdrowotności " jaki cel maja takie przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 21:18 Te dla zdrowotności ? Do zmuszenia organizmu do normalnej pracy i normalnego cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 21:40 po to żeby zaraz zmusić organizm do "nienormalnego" cyklu? taka huśtawka hormonalna nie prowadzi do niczego dobrego i kompletnie mija się z celem. a przy tym wspaniale sprzyja wpadkom. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 21:44 No widzisz a mój gin ma inne zdanie i dziwnym trafem ufam bardziej jemu niż tobie. Nie robię przerw co 2 mce. Ale np. co 2-3lata na 2-3 mce Odpowiedz Link Zgłoś
count_zero Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 26.01.09, 19:48 16 lat, z przerwą na ciążę i karmienie. Badania robię regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: do lykajacych pigulki antykoncepcyjne 27.01.09, 09:49 ja mam najmniejsze doświadczenie. nie stosowałam antyk. hormonalnej po to, by móc urodzić dzieci, więc stosuję ją dopiero 1,5 roku, nie łykam, przyklejam Odpowiedz Link Zgłoś