Gość: gość IP: 85.202.99.* 07.03.09, 16:06 ryby są pyszne, ale śledzi nie cierpię! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bger Ryby mają głos IP: *.171.138.130.static.crowley.pl 13.03.09, 22:35 Niestety dużo łatwiej jest wymyślić obiad/kolację z kurczakiem w roli głównej niż innym rodzajem mięsa/ryby. Dobrze, by zacząć promować jedzenie odpowiednich ryb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assddd Re: Ryby mają głos IP: 78.59.146.* 14.03.09, 09:40 biedne rybki, przeciez tez chcą żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Ryby mają głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:30 Ja chętnie jadam śledzie. Są tanie i moim zdaniem smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ryby mają głos 17.03.09, 22:10 polecam lososia - ale tego glebinowego. i pyszny i latwy do zrobienia w piekarniku. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawjerzy Re: Ryby mają głos 27.03.09, 10:33 Uwielbiam łososia! Niestety, jest cholernie drogi... Ale raz - 2 razy w miesiącu będę mógł sobie pozwolić chyba. Generalnie jestem fanem ryb i tak naprawdę mógłbym głównie nimi się żywic Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ryby mają głos 27.03.09, 21:42 ""Generalnie jestem fanem ryb i tak naprawdę mógłbym głównie nimi się żywic"" jestes na dobrej drodze - ryby o ile nie zatrute metalami ciezkimi (stad najlepsze te glebinowe) sa zdrowe. i nietuczace pod warunkiem ze sa to chude ryby, nie sa obtoczone w mace, bulce, wysmazone na oleju i polane majonezem. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawjerzy Re: Ryby mają głos 02.04.09, 10:49 Majonez? Do ryby? Bueee... Więc spoko, problem nie istnieje. Gorzej z przyrządzaniem - masz jakieś dobre przepisy na nietuczącą a jednocześnie dobrą rybę? Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ryby mają głos 02.04.09, 11:23 najprostszy to na blache posmarowana lyzka oleju rzucic rybke, posolic popieprzyc dodac tymianku rozmaryn lub inne ziola jak kto lubi oblozyc plastrami pomaranczy i ananasa, przykryc garnek i do piekarnika podawac z plasterkiem cyryny, gotowanym ryzem i surowka jaka sie chce. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Ryby mają głos IP: *.chello.pl 31.03.09, 17:24 ja sie przepraszam bardzo pytam Czy losos wedzony w plastrach jest wedzony sztucznie czy nie? Nie jest najtanszy wiec nie chcialabym placic za cos sztucznego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Ryby mają głos 01.04.09, 02:44 a jak sie 'stucznie wedzi'? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś