katarina607 12.03.09, 21:02 czy któraś z Was cierpi na tą przypadłośc? Jak ie leczenie wybrałyście. Mi gin zaproponował tabletki antykoncepcyjne,albo wkładkę mirenę, i najfajniejszą rzecz ciażę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarina607 Re: endometrioza 13.03.09, 11:18 kasiak37 napisała: > a jak Ci stwierdzil ta endometrioze? endometrioze stwierdził za pomocą badania usg dopochwowego, i dle ewentualneeo potwierdzenia lub zaprzeczenia zlecił badanie krwi OM-MA (CA-125).Ale jeszcze nie mam wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: endometrioza 12.03.09, 21:55 a jak ma sie endometrioze to chyba jest problem z ciaza?????????? z zajsciem???? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: endometrioza 12.03.09, 22:02 www.google.pl/search?hl=pl&q=endometrioza&lr=&aq=f&oq= Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: endometrioza 12.03.09, 22:14 O endometriozie wiem tak trzy po trzy, ale prawda jest, ze ciaza jest tu jak najbardziej wskazana Pomaga i czesto pozwala pozbyc sie przypadlosci calkowicie. Z tym, ze trudniej w ta ciaze zajsc... Mnostwo jest na ten temat w necie - kiedys mi endometrioze podejrzewano, wiec wowczas sie naszukalam. Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: endometrioza 13.03.09, 11:06 w moim przypadku ciąza jest wykluczona, mam jedno dziecko,i niepełnosprawnego męża,wię jest to duzy problem.Czy któraś z was miała terapię hormonalną? Odpowiedz Link Zgłoś