Gość: gośc IP: *.homenett.pl 06.05.09, 16:29 od kilku dni drga mi powieka, magnez i potas w normie.Co to moze być? moze ktos ma jakies wiadomosci na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danae_1984 Re: drgajaca powieka 06.05.09, 19:51 Jak ja tak miałam to mi pani w aptece powiedziała, że to może być od stresu, kupiła magnez do picia i bardzo szybko pomogło... Potem czasami się powtarzało i zawsze magnez pomagał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: drgajaca powieka IP: *.homenett.pl 06.05.09, 20:25 magnez przyjmuje cały czas i potas też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: drgajaca powieka IP: *.master.pl 07.05.09, 21:11 Jak poziom magnezu i potasu w normie, to może to mieć podłoże stresowe- u mnie tak było (jeden z objawów nerwicy...) PS A to, że przyjmujesz magnez i potas wcale nie znaczy, że dobrze je przyswajasz i masz dobre wyniki. Do tego są substancje, które wypłukują te elementy z organizmu (kawa, alkohol, tabletki antykoncepcyjne) i nawet biorąc preparaty z potasem i magnezem możesz je niwelować złą dietą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: drgajaca powieka IP: *.homenett.pl 08.05.09, 09:54 to prawda, ale robiłam wyniki i sa w normie, zelazo troszke ponizej normy Odpowiedz Link Zgłoś
hogata123 Re: drgajaca powieka 08.05.09, 16:47 moja powieka drga wtedy, kiedy jestem zestresowana, dlugo pracuje przed komputerem. niczym tego nigdy nie leczylam, przechodzi po jakims czasie, zwlaszcza kiedy mam czas na to, zeby sie odprezyc. sprobuj odpoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
ladzinka Re: drgajaca powieka 09.05.09, 23:20 Mojej koleżance lekarz kazał jeść czekoladę, aby przestała drgać : ) Odpowiedz Link Zgłoś
elgeb Re: drgajaca powieka 10.05.09, 12:03 MNie rowniez pomaga uzupelnienie poziomu elektrolitow w postaci Aspimagu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: drgajaca powieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:16 a mi tak drga powieka juz od 40lat.....i chyba zejde z taka drgającą, dałam juz sobie spokoj szukania przyczyny, to życie w nas tak drga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: drgajaca powieka IP: *.homenett.pl 10.05.09, 19:05 A witaminy B nie sprawdzałam ale jak to sprawdzic?A wogole to kilka dni temu powieka drgała mi cały dzień a dzis wcale ale odczuwam mrowiemie jakby głowy (na czubku) Odpowiedz Link Zgłoś