manfra 08.05.09, 19:47 Hej mam problem,musze odstawic tabletki antykoncepcyjne ze wzgledu na wysokie cisnienie. Poza prezerwatywa nie stosowalam zadnej innej metody. Lekarz zasugerowal mi tzw. szczepionke antykoncepcyjna. Co radzicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: porady potrzebuje!!!antykoncepcyjnej:) 08.05.09, 19:54 Podejrzewamy, że lekarz nie koniecznie jest godny zaufania. Przecież to te same hormony co w tabletkach, tylko nie można ich odstawić z dnia na dzień, bo trzeba poczekać aż same przestaną działać. Odpowiedz Link Zgłoś
manfra Re: porady potrzebuje!!!antykoncepcyjnej:) 08.05.09, 20:47 coz, nie ufam mu wcale, ale nie mieszkam w Polsce i jestem skazana na angielska sluzbe zdrowia co doradzasz zamiast szczepionki? Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 mądrze prawi 08.05.09, 20:06 Hormony to hormony, przy niektórych dolegliwościach zdrowotnych niewskazane - wszystko jedno, czy w tabletkach, plastrach czy zastrzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: mądrze prawi 08.05.09, 23:16 metody sa takie - gumka/z globulka (jesli dostaniesz) - naturalne + gumka - spirala a reszta to chyba zostala kombinacja hormonalnych metod, od nuva ring(ktorej nie znam i nie stosowalam) przez pigulki/plasterki do zastrzykow Odpowiedz Link Zgłoś