Dodaj do ulubionych

Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 16:51
Witam

Mam taki problem, a właściwie moja dziewczyna, że podczas siedzenia na słońcu
(chociażby niedlugi czas) wkońcu słabnie i mało co nie mdleje...musi iść
odrazu w zimne miejsce, tam gdzie nie ma słońca, i tam robi jej sie
lepiej...nie mam pojęcia co jest tego przyczyną...ostatnio kazalem jej brać
witaminy to zaczela regularnie łykac kompleks witamin...to nie pomaga...

była raz u lekarza ale niestety nie pomogl jak sie dzisiaj okazało...

w poniedzialek bd robić badania krwi i zobaczymy co wykażą...

moja dziewczyna ma 16 lat, nie pali, nie pije i jeśli chodzi o ciąże to nie
jest w ciąży...

wczesniej (np. w poprzednim roku) tak nie miala jak teraz...

czy ktoś mógłby coś poradzić? ktoś tak miał jak w owym przypadku? bo mi nie
przychodzi żadna przyczyna do głowy a do poniedzialku jeszcze troche wiec
zanim bedą te wyniki to moze sie czegos dowiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 16:59
      rzeczywiście, niezwykłe i niespotykane zjawisko
      • Gość: mixer Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:04
        czy to była ironia? bo jeśli tak to nie pisz tak tylko pomóż jak potrafisz...ale
        jeśli normalnie to napisales to ok
        • Gość: gosc Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:08
          pewnie, ze to była ironia - niech nosi czapkę, pije wodę i unika słońca

PS KAZAŁEŚ?????
    • Gość: mixer Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:13
      ale z Ciebie koleś xD chyba wiadomo że jak pisze tutaj w takiej sprawie to nie o
      porade typu "niech nosi czapke" tylko chcialbym znać dokładną przyczyne tego że
      tak się dzieje...chodzi o to żeby mogla normalnie funkcjonowac na słońcu tak jak
      wczesniej...
      • Gość: abc Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:27
        spoko, poniedziałek jest jutro tongue_out
        • Gość: mixer Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:34
          nom racja...może sie coś okaże przyczyną...a jeśli nie to tak jak kolega mówił -
          czapka i unikanie słońca
      • Gość: ha Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:35
        A z Ciebie dopiero koleś!!!

Co Ty myślisz, że laicy postawią Twojej dziewczynie diagnozę on-line??!! Niech
        idzie do lekarza, powie co jej dolega, zrobi potrzebne badania. Przyczyn moze
        być mnóstwo. Od błahych do tych poważnych.
        • Gość: mixer Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 19:08
          nie, ale ktoś mógł mieć tak samo i powiedzieć co tej osobie było i jak
          przebiegało leczenie
          • Gość: gość Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:49
            Człowieku, nie ma dwóch identycznych organizmów!!
    • Gość: ola Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:42
      trol podciągający watek
      • Gość: ewa Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: 82.160.125.* 10.05.09, 17:53
        mogą być to problemy z niskim ciśnieniem krwi,sercem. Picie minimum 2 litrów
        wody dziennie powinno pomóc. Czy słabo robi się jej kiedy stoi, przy zmianie
        pozycji ciała z siedzącej na stojącą?
        • Gość: mixer Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 19:07
          no właśnie zauważyłem takie coś tylko wtedy jak siedziała, bo jak szliśmy to nic
          jej nie było
      • Gość: :) Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 18:14
        sama podciągasz, a host ten sam
    • Gość: gosc Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.aster.pl 10.05.09, 17:56
      A moze ona sie drastycznie odchudza? A to slonce to tylko zbieg okolicznosci...
      • Gość: mixer Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 19:08
        nie no nie odchudza się wogole, ale może za mało je?
        • Gość: g Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:50
          Morze było głębokie i szeroki....
          Bawimy się dalej w zgadywanie?
        • pan_i_wladca_mx Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help 11.05.09, 12:51
          moze jednak 'malo je" jest powiazane z "odchudza"? stary szukasz pomocy nie tam
          gdzie trzeba, to moga byc jakies glupotki a moze byc jakies neurologiczne schorzenie
          • l81 Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help 11.05.09, 13:25
            Może mieć problem z krążeniem, wyniki morfologii mogą tego nie
            wykazać.
            • laracroft82 Re: Problem ze zdrowiem mojej dziewczyny. help 11.05.09, 14:41
              jezeli mało je, to słonce dodatkowo osłabia i stad takie efekty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka