Dodaj do ulubionych

Do jakiego lekarza zwrócić się z bolącymi pachami?

19.05.09, 22:56
Od jakiegoś czasu bolą mnie węzły chłonne pod pachami, są
powiększone i wyczuwalne. Po dniu lub dwóch znika ból i wszystko
wraca do normy , ale po pewnym czasie znów wszystko powraca.
Zrobiłam wyniki krwi, nie wyszło źle, nawet OB jest 6. Ostatnio
pojawiły się też jakieś dziwne ciemne plamy pod pachami.Do jakiego
specjalisty się z tym zwrócić? Może ktoś poleci jakiegoś w
woj.śląskim.
Obserwuj wątek
    • nglka Re: Do jakiego lekarza zwrócić się z bolącymi pac 19.05.09, 23:11
      Do rodzinnego.
      Jaka pewność że to nie gruczoły piersiowe? U mnie tak właśnie było.
      Oczywiście możesz chodzić prywatnie po wielu lekarzach, to w końcu Twoje
      pieniądze wink tylko czy jest sens?
      • Gość: gosc Re: Do jakiego lekarza zwrócić się z bolącymi pac IP: *.cable.mindspring.com 19.05.09, 23:24
        ja tez tak mam od jakiegos czasu. Oczywiscie w leb sobie natluklam,
        ze to cos zlego tymbardziej, ze moje dziecko jest na chemioterapii z
        powodu bialaczki. Nie wyobrazam sobie dowiedziec sie, ze i ja jestem
        do tego chora. U mnie wyglada to tak, ze nie wiem co mnie boli czy
        pacha, czy piers. Macam sie i maca i nic nie wyczuwam. Nie wiem o co
        chodzi a bol troche upierdliwy. POza tym prawa reka mi dretwieje. Co
        to moze byc?
        • Gość: uooooo Re: Do jakiego lekarza zwrócić się z bolącymi pac IP: *.globalconnect.pl 19.05.09, 23:47
          "Nie wyobrazam sobie dowiedziec sie, ze i ja jestem
          do tego chora. U mnie wyglada to tak, ze nie wiem co mnie boli czy
          pacha, czy piers. Macam sie i maca i nic nie wyczuwam. Nie wiem o co
          chodzi a bol troche upierdliwy. POza tym prawa reka mi dretwieje. Co
          to moze byc?"

brawo!!! a lekarza masz za siedmioma gorami i za siedmioma lasami?
          czekaj, zaraz wyciagne szklana kule i ci powroze, co to moze byc... pasi?
          nie wyobrazasz ssobie dowiedziec sie, ze i ty jestes chora ale lubisz sie
          katowac mysleniem o tym, prawda? inaczej dawno bylabys juz u lekarza

tylko blagam, nie pisz , ze ie idziesz ze strachu bo to sie kupy nie bedzie
          trzymalo.. czego tutaj szukasz? diagnozy przez internet? pomacania twoich
          piersi i pach myszka, czy klawiatura?
          • Gość: uoooo Re: Do jakiego lekarza zwrócić się z bolącymi pac IP: *.globalconnect.pl 19.05.09, 23:50
            i jeszcze jedno, bedac w grupie ryzyka nie idziesz do lekarza?? moze lepiej jak
            twoje dziecko straci matke i reszte checi do zycia raz powrotu do zdrowia..,? bo
            do tego prowadzi twoje myslenie... choroba, jesli ja masz, nie zniknie z braku
            wizyty
            • Gość: gosc Re: Do jakiego lekarza zwrócić się z bolącymi pac IP: *.cable.mindspring.com 20.05.09, 00:24
              a Ty przepraszam, wstalas dzisiaj lewa noga, dupskiem do gory czy
              maz dobrze Cie nie wygrzmocil w nocy? zamiast byc zlosliwa zolza
              moze zastanow sie jakie problemy moga miec ludzie i czasem po prostu
              ich staraj sie zrozumiec. Domyslam sie, ze nigdy nie mialas do
              czynienia z zadnych chorobskiem w swojej najblizszej rodzinie i stad
              to myslenie.
              • Gość: gosc Re: Do jakiego lekarza zwrócić się z bolącymi pac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 06:25
                a ty nie czepiaj sie dziewczyny i nie zaslaniaj dzieckiem - kiedy
                robilaś USG sutka?
                • ewcial.0 Re:Onkolog 20.05.09, 08:59
                  Idź do onkologa on napewno Cię zbada i da skierowanie na USG ja
                  właśnie mam to samo i czekam teraz na USG. Naprawdę niema na co
                  czekać
                  • Gość: gosc Re:Onkolog IP: *.cable.mindspring.com 20.05.09, 20:18
                    a powiedz mi jakie mialas objawy? Ja dzisiaj wlasnie sie umawiam do
                    ginekologa!

• ewcial.0 Re:Onkolog 21.05.09, 09:29
                      Ginekolog mnie olał chyba nie chciało mu się badać i kazał mi iść do
                      onkologa co też zrobiłam. A co do obiawów to najpierw zobaczyłam
                      spuchniętą pachę, ale też jak coś podnosiłam to mnie bolała pierś i
                      pacha,nie mówiąć jak dotykałam bo wtedy bolało bardziej. Są w piersi
                      wyczówalne malutkie grudki, lekarz rodzinny powiedział że to może
                      być po karmieniu i kanaliki z pokarmem mogły wyschnąć ale pani
                      onkolog od razu zdiagnozowała że to torbielki ale musi sie upewnić i
                      czekam na USG.
              • Gość: uoooo Re: Do jakiego lekarza zwrócić się z bolącymi pac IP: *.globalconnect.pl 20.05.09, 09:32
                "a Ty przepraszam, wstalas dzisiaj lewa noga, dupskiem do gory czy
                maz dobrze Cie nie wygrzmocil w nocy"

ojjj prawda w oczy kole.. milam nadzieje, ze da ci to do myslenia ale widac jak
                glupia bylas, tak jestes.. mozesz szukac usporawiedliwienia mojego zniesmaczenia
                gdziekolwiek chcesz, bo nie chcesz zobaczyc gdzie tkwi problem

"Domyslam sie, ze nigdy nie mialas do
                czynienia z zadnych chorobskiem w swojej najblizszej rodzinie i stad
                to myslenie."

wlasnie dlatego ze mialam do czynienia z rakiem w swojej najblizszej rodzinie i
                to czteroktrotnie, w tym bezposrednio z rakiem piersi u mamy, wiec nie chrzan
                glupot ze sie w sytuacje nie umiem wczuc! szukasz sobie usprwiedliwienia i tyle,
                wiec nie szukaj diagnozy na forum!
                zastanawiam sie natomiast skad twoje myslenie? chyba chcesz, zeby twoja corka
                przezyla druga tragedie w zyciu, czyli smierc matki.. gdybys myslala o swoim
                dziecku to juz dawno bylabys po wizycie
                • very_important_person spokojnie kobietki:) 20.05.09, 20:37
                  nie ma sensu nie miło dyskutowaćsmile kazda ma swoje racje.DO autorki
                  watku-polecam wizyte u radiologasmile zrobi usg i powie co sie dziejesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka