Gość: ona IP: *.md4.pl 05.06.09, 21:20 Jakie sa szanse na zajscie w ciaze ok 25dnia przy cyklach 28 - 30 dniowych,jest to prawie nie mozliwe,dobrze mysle??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: pytanie 05.06.09, 21:55 O ile ten cykl bedzie rowniez 28 - 30 dniowy to szanse sa niewielkie. Ale są. Wielokrotnie czytalam watku typu "kochalismy sie w dni nieplodne i .. pomimo tego zaszlam w ciaze". Owulacja zawsze moze sie przesunac. A kalendarzyk jest BARDZO nieskuteczna metoda zapobiegania ciazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: pytanie 05.06.09, 21:56 (oczywiscie w tekscie ""kochalismy sie w dni nieplodne i .. pomimo tego zaszlam w ciaze" mam na mysli dni, ktore WYDAWAŁY sie nieplodne danej parze...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: pytanie IP: *.icpnet.pl 06.06.09, 10:07 25 dzien------->na moje oko mozesz byc spokojna,nawet bardziej niz spokojna. nawet jesli owulacja by sie przesunela, to zdecydowanei nie o 10 dni...takze badz spokojna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: pytanie 06.06.09, 10:14 Ale rozmawiałaś z tą owulacją, albo ją widziałaś? Skąd wiesz, że "zdecydowanie nie o 10 dni"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: pytanie IP: *.bb.sky.com 06.06.09, 17:03 Owulacja może się przesunąć o dowolną ilość dni- tak,że nie wyrokuj, że o 10 dni na pewno się nie przesunie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pytanie IP: *.md4.pl 06.06.09, 20:34 Dzieki za posty!Jestem spokojna,nawet gdyby sie okazalo,ze jestem w ciazu to sie bede cieszyla! )) Wiem,ze kalendarzyk jest zawodna metoda,ale tak jak mowie,moge zostac za kilka miesiecy mama. Odpowiedz Link Zgłoś