Dodaj do ulubionych

ból brzucha, biegunki i zaparcia

IP: *.dg-net.pl 23.07.09, 08:06
witam dziewczyny,
w poniedziałek dostałam strasznej kolki zoladkowej ze nie sposob
bylo sie wyprostowac..poszlam do lekarza rodzinnego powiedziala ze
cos na to zaradzimy przepisala mi bioprazol 1raz dziennie i
meteospasmyl 2 razy dziennie biore to od poniedzialku i fakt kolka
minela ale caly czas odczuwam lekki bol brzucha i zoladka i
dyskomfort duza ilosc gazow i raz biegunke a raz zaparcia.miala moze
ktoras z was poodbny problem??
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: ból brzucha, biegunki i zaparcia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.09, 12:44
      takie objawy mogą być przy zespole jelita drażliwego ale to może być
      tez i cos innego. może odczekaj jeszcze dalsze kilka dni czy
      poprawi się jeszcze ci po lekach a jak nie to zmuś rodzinnego żeby
      dał ci skierowanie do gastrologa na dalsze badania.
    • Gość: emka Po co ta panika IP: *.bmly.cable.ntl.com 23.07.09, 16:40
      Mniemam,że ulotki od żadnego z tych leków nie przeczytałaś bo na pewno byś się
      doczytała o skutkach ubocznych.
      • minniemouse Re: Po co ta panika 25.07.09, 11:18
        Mniemam,że ulotki od żadnego z tych leków nie przeczytałaś bo na
        pewno byś się
        doczytała o skutkach ubocznych.

a jak przeczytala i wziela, to co?

Minnie
        • Gość: emka Re: Po co ta panika IP: *.bmly.cable.ntl.com 25.07.09, 16:56
          To pstro.
          • minniemouse Re: Po co ta panika 25.07.09, 23:04
            otoz to !

smile

Minnie
            • Gość: Matylda Weroniec Materac Enabio IP: *.insat.net.pl 27.07.09, 18:53
              Szukam opinii kogoś, kto używał materaca Eanabio. Chodze na zbiegi
              na tym materacu i mam mozliwośc kupic go w dobrych pieniądzach. Co
              sądzicie o tym sprzecie? Miałam problemy w z wypróznianiem i teraz
              jest znacznie lepiej.
              • Gość: Marcin Re: Materac Enabio IP: *.insat.net.pl 27.07.09, 20:59
                Babcia kupiła sobie taki materac na wypróznianie. Siedzi na wc
                codziennie, a nie siedziała.
                • Gość: Zożaporanna Re: Materac Enabio IP: *.insat.net.pl 27.07.09, 23:38
                  Jaki Materac? Co to za materac na wypóżnianie. Gdzie to szukać?
                  • Gość: E.POL Re: Materac Enabio IP: 80.51.55.* 14.09.09, 19:13
                    Taki sobie materacyk. przy problemach z zaparciem o charaktarze nawykowym
                    masaz brzucha może pomóc i to bardzo. Ja nigdy nie przypuszczałam że to
                    może byc taki problem. A jednak jest i to spory. Sama miweałam problemy z
                    zaparciami i to trwające kilka dni. Zioła nie pomagały, suszone sliwki tez
                    nie i nawet kiedy popijałam je kwasnym lekiem. Ale kiedy prawie w galoty
                    nie narobiłam podczas zabiegów na takim materacyku to pomyślałem że to
                    jest coś dla mnie. I tak stałam się szczęsliwym posiadaczem. Masaz na
                    brzuchu robie codziennie. E tam codziennie. dwa razy dziennie. I proces
                    wyprózniania sie uregulował. Zupełnie. Z toalety korzystam codziennie po
                    porannej kawie. Kawie!!! rozumiesz? kawie! to było jeszcze nie do
                    pomyslenia pare miesiecy temu.
    • brennia Re: ból brzucha, biegunki i zaparcia 15.09.09, 13:44
      Na poczatku roku, moj brzuch ALVEO uzdrowilo. To 24 ziola
      kanadyjskie do picia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka