Dodaj do ulubionych

Doki -pomoż!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 23:13
jestem w III tygodniu ospy strupy odpadają -nie swedzą nic a nic....ale twarz
jest okropna ,jak długo smarowaćpudrodermem twarz...czy teraz jak są strupy
też?...............slyszałam o vratizolu ,ze działa..........czy zatem
pudroderm +vratizol............kiedybedę wygladac jak człowiek
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: krycha Re: Doki -pomoż!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 22:51
      ?????????????????????????????
    • Gość: Doki Re: Doki -pomoż!!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 13.01.04, 23:42
      Teraz to po prostu potrzebna Ci cierpliwosc. Strupy to juz ostatnie stadium,
      namnazanie wirusow ustalo, wiec vratizolin niewiele zdziala. Pudroderm sluzy do
      tego, zeby zmniejszyc swedzenie, ale i to nie jest problemem... Cierpliwosci.
      Nigdy nie przestalas wygladac jak czlowiek, moze tylko teraz jestes jak czlowiek
      z paroma strupkami- tacy to tez ludzie, naprawde. Wszystko sie wygoi, ale nie z
      dnia na dzien. Powaznie.
      • Gość: krycha Re: Doki -pomoż!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 00:14
        wielkie dzieki.......jako osoba 30letnia z ciałem takim sobie zuzyłam 12butelek
        pudrodermu,ale kłopot w tym ,ze nie wiem czy na te strupy jeszcze smarować....i
        dwa mazy mi się umycie głowy 2 tyg nie myta....i co zgrzeszyć....?wiem jestem
        niemożliwa ,nawet rodzina chce mnie wysłać w ferie z dala od domu....ale serio
        geba straszna ,a na brodzie dziura?.......zniknie?
        wiem jestem jak dziecko....ale to było straszne...
        pozdrawiam ,napisz jeszcze parę słow ..poprawisz moją psyche :)
        • Gość: gosia Re: Doki -pomoż!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 09:02
          Pozdrawiam cię serdecznie i życzę wytrwałości.Niczym się juz nie smaruj jeśli
          nie masz mokrych wyprysków a same strupki, teraz natłuszczaj skóre maścią z wit
          A ( szybciej i ładniej odpadną), jesli to juz trzeci tydzień MYJ GŁOWE ŚMIAŁO I
          TO SZYBKO, od razu ci się nastrój porawi.Z tym myciem był zakaz bo jeśli masz
          aktywna ospe kapiel rozsiewa ja jeszcze bardziej.Jedz duzo witaminki C i
          owoców, a z tymi feriami to pomysł bardzo dobry, powinnaś miec dużo świeżego
          powietrza.
          OPozdrawiam i trzymaj się
          PAMIĘTAJ O MAŚCI Z WIT A !!!
    • Gość: lek_arka Re: Doki -pomoż!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.04, 11:12
      Świeże blizny powinnaś przez najbliższy czas chronić przed słońcem, bo mogą
      ulec przebarwieniu. Jeśli wybierasz się na narty w górach to pamiętaj, że może
      być ostre słoneczko.
      • Gość: krycha Re: Doki -pomoż!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:34
        dzięki ,dzięki za rady.....juz zaraz wysyłam kogos z bliskich po maść z
        witaminą A....wiecie ,że wydawanie poleceń teraz mi teraz najlepiej wychodzi:)))
        ....jeszcze raz dzięki...ale ten wyjazd w góry to jak na razie widzę marnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka