Dodaj do ulubionych

Poduszka ergonomiczna

01.10.10, 08:16
mam problem z kręgoslupem szyjnym, nosze się z zamiarek kupna poduszki ergonomicznej - profilowanej, ostatnio ogladałam w YSKU ale nie wiem czym sie kierować przy wyborze, jestem osobą wysoką, czy dobór zależy od długości szyji? czekam na porady i ewentualne sugestie, dziekuje za podpowiedzi, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • easyblue Re: Poduszka ergonomiczna 03.10.10, 20:34
      Dawno temu kupiłam poduszkę profilowaną. Wtedy w Polsce ciężkawo było kupić. Moja została zrobiona gdzieś w Skandynawii. Niestety nie znam nazwy:/ Pamiętam jednak że baaardzo długo wybierałam nie mogąc się zdecydować.
      Ja też jestem wysoka i mam długą szyję - stąd różnorakie problemy. Poczatkowo spanie na niej wręcz pogarszało moje samopoczucie - ale po jakimś czasie organizm przyzwyczaił się i teraz jak śpię na czymś innym to od razu boli mnie głowa i szyja. Ustąpiły długotrwałe bóle głowy.
      Spróbuję poszukac jakiejś metki na niej, może przetrwała:)

• maniarek5 Re: Poduszka ergonomiczna 11.04.15, 11:35
      mi pomogła poduszka soft plus firmy sissel. Odpowiednie wyprofilowanie poskutkowało tym, że nie boli kark po nocy. Dodatkowo przestałem chrapać. polecam zdecydowanie, tym bardziej, że mimo ze sa droższe niż w ysku, ale mają 5 lat gwarancji. proszę sprawdzić na comfortpoint.pl comfortpoint.pl/141-poduszka-ortopedyczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka