Gość: kuku IP: *.gabo.pl 26.04.04, 22:53 o czym swiadczyy?jaka choroba? wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuku Re: brązowy mocz + inne objawy IP: *.gabo.pl 26.04.04, 23:11 wymioty(wydawali mi sie ze spowodowane zatruciem) czasem ból serca,nie moge zlapac oddechu,problemy z zoladkiem,boli,piecze czasem..podejrzewam ze mam rozwalona watrobe...ale mam nadzieje ze sie myle. bo to by swiadczylo o zoltaczce,tak? tylko czytalam ze braz.mocz+ objawy dusznosci+ problem zakrzepowy.. czy ktos z was mial takie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
zzztop Re: brązowy mocza 26.04.04, 23:18 ja tego nie miałam, ale jak na moje oko, to powinnaś być u lekarza, nie przed komputerem... radzę w miarę szybko Odpowiedz Link Zgłoś
zzztop Re: brązowy mocza 26.04.04, 23:39 tutaj nikt Ci wiele nie powie, idź jutro do lekarza jak najszybciej, tym bardziej, że się boisz, co to może być forum homeopatia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
czort5 Re: brązowy mocza 28.04.04, 10:05 Hej. Twoje obiawy swiadczą o niewydolności nerek. Powinnaś jak najszybciej zgłosić sie do lekarza. Wymioty są spowodowane tym, ze toksyny nie są wydalane z organizmu przez nerki. Szybka pomoc medyczna zapobiegnie rozwojowi przewlekłej niewydolności nerek i trwałemu ich uszkodzeniu. Tu tylko moze pomóc lekarz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: brązowy mocza 28.04.04, 15:11 hej, moga to byc nerki, ale niekoniecznie, moze to byc tez watroba.. Odpowiedz Link Zgłoś