pssz 27.04.11, 17:32 Po lewej stary photoshop, a po prawej nowa wersja. Nowy photoshop nawet starą raszplę przerobi na seksowną małolatę. :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4v eliksir młodości będzie dziełem fizyków 27.04.11, 20:09 a nie koncernów farmaceutycznych. około roku 2030 podziękujemy im za to wszyscy. póki co - trzeba się ruszać i zdrowo odżywiać, tylko to nam pozostaje. a ku... z farma-mafii niech mnie pocałują w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
rilwen1 ot 28.04.11, 09:31 Sport to rzeczywiscie eliksir mlodosci, zwl. dla mezczyzn, ktorzy mniej wiecej do 50-60 roku zycia starzeja sie szybciej. To naprawde widac. Pamietam, ze mialam kiedys grupe kolegow z pracy w okolicy trzydziestki (rozrzut ok. piec lat). Jeden z nich byl od lat zapalonym sportowcem (prezna postawa, piekna cera, wlosy, etc.), pozostali albo jakies miski z nadwaga, albo jacys pokrzywieni, ze mialo sie wrazenie, ze na prostej drodze sie przewroca. Ci ostatni mogliby smialo udawac ojca tego pierwszego... a od tylu to czasem nawet dziadka. Oczywiscie wszystko rzutowalo na ogolny stan zdrowia, samopoczucie, charakter, blyskotliwosc. W zdrowym ciele zdrowy duch, jak mawiaja! (Dlatego kazde ciele powinno dbac o kondycje.) Odpowiedz Link Zgłoś
mrarm Re: ot 29.04.11, 15:13 Dobra, przestań pie.... Sport wcale nie jest zdrowy, ani wyczynowy, ani tym bardziej rekreacyjny - moda na jogging w USA w latach 70. doprowadziła do bodajże trzykrotnego wzrostu zachorowania na choroby serca (nieprzyzwyczajony organizm źle znosi codzienne bieganie). Co innego ruch - ale chodzi tu raczej o codzienne spacery; także odżywianie jest zdrowe - zrównoważona dieta. Nie wiem co wy macie z tym sportem - oglądanie tego to totalna nuda i idiotyzm, a hodowanie mięśni ponad potrzeby to skrajny idiotyzm. Wolę poczytać książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zrjn Prawie jak eliksiry młodości 11.07.11, 16:26 Nie będę przewijał stron aby oglądać reklamy. Proponuję to innym użytkownikom. Może "tfurcy" stron zmądrzeją. zrjn. Odpowiedz Link Zgłoś
konoly Prawie jak eliksiry młodości 22.08.11, 09:50 ie wiem czy jest coś takiego jak eliksir młodości. Ja wolę naturalne sposoby na dbanie o urodę. Duzo ostatnio na przykład czytałem na ten temat na blogu klubu miłośników dobrej herbaty i dowiedziałem się tam na temat właśnie wpływu herbaty na nasz organizm i o tym jak może ona nas pobudzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
sikorator Prawie jak eliksiry młodości 15.09.11, 10:54 Nie udowodniono żadnego dobroczynnego działania glukozaminy na stawy. Jeśli komuś się wydaje, że mu owa substancja pomaga to jest nic inngo jak złudzenie, ewentualnie efekt placebo. Poza tym w całym "artykule" przejawia się jeden trend - weź pigułkę. Odpowiedz Link Zgłoś