Dodaj do ulubionych

Wszystko proste, jasne i logiczne

05.07.13, 16:49
Przywrócenie wyśmienitego stanu zdrowia umożliwia harmonia ciała (pojazdu) i ducha (kierowcy).

Naprawienie pojazdu jest banalnie łatwe, wystarczy zlokalizować przyczynę - wadliwy element układu i zapewnić aby funkcjonował jak należy niwelując wszelkie powstałe skutki czy dolegliwości. Warto jest pozyskać stosowną WIEDZĘ aby wykorzystywać pojazd zawsze w 100% i odpowiednim prowadzeniem zapobiegać awariom. Bieżąco dostarczana naturalna żywność jest idealnym paliwem aby zapewnić ciału energetyczny napęd, reszta zbędna - umyć i jechać.

Kierowca powinien zachowywać pełnię świeżości i witalności, jako aktywny i zawsze czujny uczestnik ruchu ma mieć pełen luzik i swobodę, aby zawczasu i zawsze trafnie rozpoznawać wszelkie zachodzące sytuacje na drodze. Poprzez czyste UCZUCIA kierowca intuicyjnie nadzoruje pojazdem aby służył w realizacji duchowych potrzeb i doświadczeń, jednocześnie upraszczając i uszlachetniając wszystko dookoła.

Wszystko w Naturze jest jasne, proste i pięknie zrównoważone.

Rolą Uzdrowiciela jest pokazać Państwu w jaki sposób można funkcjonować w pełnej harmonii, mając praktyczną wiedzę oraz swobodę odczuwania przejawiać się całkowicie w zdrowiu, bogactwie i spełnieniu.

Udzielam się na tym forum aby podzielić się z Państwem moją wiedzą, doświadczeniami i sukcesami - już od lat jestem zdrowy.
Obserwuj wątek
    • mag401 Re: Wszystko proste, jasne i logiczne 05.07.13, 19:52
      Witam Cichocki Warszawa. Przykro mi ale na tym świecie nie ma nic idealnego więc i nikt nie ma idealnego zdrowia. A może jesteś nie z tego świata? Organizm się normalnie zużywa + zanieczyszczenie środowiska itp. powodują określone kłopoty zdrowotne. Nawet ci różni uzdrowiciele z wyższej półki mają duże kłopoty zdrowotne ale ich Ego mówi co innego. Ja już w ramach 33 letniej działalności widziałem już nie jednego uzdrowiciela z dużymi kłopotami zdrowotnymi. Na tym kończę i nie będę się już wypowiadał na ten temat.
    • jan440 Re: Wszystko proste, jasne i logiczne 06.07.13, 13:25
      Retar a tak coś więcej.
      Też bym chciał być zdrowy, bogaty i spełniony.
      Co muszę zrobić.
      • goodman41 Re: Wszystko proste, jasne i logiczne 07.07.13, 02:15
        jan440 napisał:

> Retar a tak coś więcej.
        > Też bym chciał być zdrowy, bogaty i spełniony.
        > Co muszę zrobić.

+1
    • retar Re: Wszystko proste, jasne i logiczne 13.07.13, 19:32
      Jeżeli Ci "uzdrowiciele" sami chorują, jak chcą pomagać innym? Czy kulawy, może pomóc kulawemu?

Jestem silny i zdrowy już od lat.

Na początek należy poznać Prawa i Wartości definiujące Stworzenie, nauczyć się ich przestrzegać i z nimi współbrzmieć w całości.

Można szukać na własną rękę, ale wszystko zostało już odkryte i rozpoznane, więc decyzję każdy podejmuje czy skorzystać z ofiarowanej pomocy, czy dalej podążać poprzez labirynty licznych złudzeń i dogmatów.
    • nowamedycyna Re: Wszystko proste, jasne i logiczne 17.07.13, 21:24
      Zgadzam sie ze to my sami mozemy sobie pomóc jak i zaszkodzić. Wystarczy żyć w zgodzie z naturą i nie przerszkadzać jej w nastrajaniu nas na program zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka