Dodaj do ulubionych

rak szyjki macicy

18.01.14, 12:46

witam
Od dwóch miesiecy wiem ze mam raka szyjki macicy lekarze nie mogli rozpoznać czy to rak Badania cytologi wychodziły bardzo dobrze,dopiero za 5 razem wyszła zle tz stopien 5 .
Ale naszczescie jestem juz po operacji usuniecia macicy,szyjki macicy i węzłów .
miesiac po operacji rozpoczynam chemioterapie łaczona z naświetleniami tz 6 tygodni naświetleń i raz w tygodniu chemie .Stopień mam wysoki 3b .
Może ktoś z was przeszedł taka terapie i jak sie czół
Obserwuj wątek
    • ammazuko_powrot Re: rak szyjki macicy 18.01.14, 14:35
      Zajrzyj na forum nowotwory damy rade, tam sa dziewczyny po roznych przejsciach.
    • urszu.lla Re: rak szyjki macicy 24.05.14, 19:50
      Czesc ella1415 jestem tu nowa i po raz pierwszy odwazylam sie napisac a forum przegladam od marca bo wtedy dowiedzialam sie ze jestem chora na raka szyjki macicy stopien 2a po radykalnej operacji okazalo sie ze to 2b Piszesz ze chcialabys wiedziec jak przechodzi sie naswietlania i chemie ?Niestety nie moge ci pomoc bo swoja radio i chemioterapie zaczynam 3 czerwca Czytajac twoj wpis pomyslalam sobie ze znalazlysmy sie w bardzo podobnej trudnej sytuacji i warto by bylo dzielic sie swoimi doswiadczeniami .Naapisz co teraz u ciebie, jak sie czujesz?Serdecznie pozdrawiam Ula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka