jahreshka 30.08.04, 11:48 Czy ktoś z Was był leczony na migrenę tym lekiem? Proszę o opinie. A może ktoś skutecznie pozbył się tego paskudztwa w inny sposó? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as5 Re: Migrena-divascan IP: *.elpos.net 30.08.04, 11:58 Bralam divakscan przez okres okolo 2 miesiecy.Niestety w moim przypadku ten lek nie byl skuteczny.Wiem,ze niektorzy reaguja na ten lek z bardzo pozytywnym skutkiem.Migrena ustepuje badz kolejne ataki sa prawie niezauwarzalne. Pozdrawiam serdecznie zyczac duzo zdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magggie Re: Migrena-divascan IP: *.energis.pl 30.08.04, 12:07 Ja także zażywałam divascan. Chyba z rok. I przez dłuższy czas pomagał - nie miałam tak częstych ataków, a nawet jeśli się pojawiły, to bóle były do zniesienia. Ale po jakims czasie wróciło do normy :-( Teraz już nic nie biorę profilaktycznie, tylko doraźnie. Muszę przyznać, że częstotliwość ataków zmniejszyła mi się - ale nie wiem od czego... Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Migrena-divascan 30.08.04, 16:22 jahreshka napisała: > Czy ktoś z Was był leczony na migrenę tym lekiem? > Proszę o opinie. mozesz tez spytac na prywatnym forum migrena forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12154 Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Migrena-divascan 31.08.04, 08:59 Dzięki Ci dobry człowieku! Nie miałam świadomości istnienia takiego forum! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś