Gość: basia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:39 jedno male pytanko Ile teraz kosztuje wyrobienie ksiazeczki sabnitarno-epidemiologiczneej? I gdzie sie to zalatwia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jonia Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:08 Z tego co wiem potrzebne jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu, potem idzie się do sanepidu itd. Kosztuje to około 80 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 21:29 Hej Ja wyrabialam niedawno i chyba placilam okolo 50 zl.Poszlam normalnie do sanepidu i tam bez skierowania w specjalnym okienku mozna wyrobic,trzeba tylko oplacic badanie.Potem jak sie ma zrobione to badanie z sanepidu,to trzeba isc do lekarza medycyny pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8-) Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA IP: *.dolsat.pl 01.09.04, 09:41 ale jakie badania na to się składają? z tego co słyszałam to kał, rtg klatki piersiowej i wr:) Odpowiedz Link Zgłoś
madzilka Re: Książeczka SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA 01.09.04, 13:22 Wyrabiałam książeczkę niecały miesiąc temu. Idziesz do sanepidu w twoim mieście, przez 3 dni rano przynosisz próbkę kału i czekasz 10 dni na książeczkę. Potem idzie się do lekarza medycyny pracy i jeśli jest wszystko w porządku wystawia zaświadczenie. Książeczka kosztuje 90 zł.+ 3 zł. za coś tam, już nie pamiętam za co. Odpowiedz Link Zgłoś