Gość: takikla IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.04, 17:49 próbowałam odbyć stosunek z moim mężczyzną już 3 razy niestety nie dało sie wprowadzic penisa do mojej pochwy :( jestem załamana poradzcie coś!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.09.04, 18:03 A może masz za słabe nawilżenie. Można użyć żelu np. Feminum, K-Y, Intimel. Również czasami przy reakcjach nerwicowych dochodzi do skurczu pochwy (pochwica). Spróbuj podchodzić do współżycia rozluźniona i bez nastawienia, iż każde zblizenie musi kończyć się pełnym stosunkiem. Długa gra wstępna również sprzyja rozluźnieniu i nawilżeniu pochwy (lubricatio). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.09.04, 18:12 Można też spróbować nowej pozycji współżycia tj. Kobieta leży na plecach kładzie nogi na ramionach klęczącego mężczyzny. Bardziej oryginalna wersja tej pozycji to: kobieta leży na stole a mężczyzna stoi. Do tego środek nawilżający tj. K-Y, in. O tym było wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to znów ja Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.04, 20:35 dziękuję za rady może pomogą choć jeśli chodzi o nawilżenie to jest wszystko w porządku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipo Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.net.autocom.pl 17.09.04, 10:32 Może za mocna błona d. Idźże do ginekologa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginekolog amator Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 13:00 A jeśli to nie tajemnica to czy jesteś jeszcze dziewicą i Twój partner ma być pierwszym ??? Czy tez miewałaś już stosunki i w tej chwili coś się pokitrasiło ??? Lecz chyba wizyta u ginekologa będzie nieunikniona. Aczkolwiek zdarzają się przypadki dysproporcji narządów płciowych i wtedy niestety jest problem. Ale niektóre kobitki sobie chwala panów dobrze wyposażonych przez naturę czyli tych co stali po odbiór penisa z koniami. Trzymaj się - inni mówią że trzeba popieścić żeby się zmieścić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.fornfyndet.se 17.09.04, 13:45 Ginekologu to bylo tak, Slon do mrowki_ kochana tu niema sie co piescic to musi sie zmiescic. Zarty na bok. Wydaje sie ze tylko pelny spokoj i odprezenie,nastepnie duze podniecenie i pomoc w dobrym zelu (glidmedel) to my nazywamy polaczenie gliceryny ,wody,propyleneglykol,hydroxyethylcellulose,PEG-23m,methylparaben i propylparaben.Preparat ktory daje wiekszy poslizg niz ´najlepsza oliwka. Nazywa sie Klick jest polecany prze organizacje RFSU w Szwecji. Pzdr.Hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lori Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:09 Jeśli to blona dziewicza nie chce "puscic" to ginekolog nic nie pomoze - wiem ze oni maja prawny zakaz nacinania blony Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: moja pochwa jest za wąska 17.09.04, 16:18 to chyba nieprawda... cos się zmieniło czy jak? wiele razy słyszałam o takich zabiegach, są chyba nawet polacane przez lekarza gdy błona jest bardzo gruba. H. Odpowiedz Link Zgłoś
alionetta OD TYŁU 17.09.04, 14:02 jeżeli chodzi o pozycję (tu słuchaj się kobiety)...najlepszą będzie od tyłu...czyli Ty na brzuchu , unosisz biodra do góry jak kotka no a partner wie co i jak...taka pozycja jest chyba optymalną dla kobiety...nie jedna tak twierdzi... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja...... do ginekologa amatora IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.09.04, 17:31 jestem dziewicą i jestem dorosła a mój partner penisa ma raczej średnich rozmiarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: do ginekologa amatora IP: *.ss.shawcable.net 17.09.04, 17:41 Wymagasz badania ginekologicznego bo przyczyny moga byc rozne: zbyt gruba blona dziewicza, odruchowy przykurcz miesni, nieprawidlowosci anatomiczne pochwy i pare innych rzeczy. Leczenie jest w zaleznosci od diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś