Dodaj do ulubionych

moja pochwa jest za wąska

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.04, 17:49
próbowałam odbyć stosunek z moim mężczyzną już 3 razy niestety nie dało sie
wprowadzic penisa do mojej pochwy :(

jestem załamana poradzcie coś!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: man Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.09.04, 18:03
      A może masz za słabe nawilżenie. Można użyć żelu np. Feminum, K-Y, Intimel.
      Również czasami przy reakcjach nerwicowych dochodzi do skurczu pochwy
      (pochwica). Spróbuj podchodzić do współżycia rozluźniona i bez nastawienia, iż
      każde zblizenie musi kończyć się pełnym stosunkiem. Długa gra wstępna również
      sprzyja rozluźnieniu i nawilżeniu pochwy (lubricatio).
    • Gość: man Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.09.04, 18:12
      Można też spróbować nowej pozycji współżycia tj. Kobieta leży na plecach
      kładzie nogi na ramionach klęczącego mężczyzny. Bardziej oryginalna wersja tej
      pozycji to: kobieta leży na stole a mężczyzna stoi. Do tego środek nawilżający
      tj. K-Y, in. O tym było wcześniej.
      • Gość: to znów ja Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.04, 20:35
        dziękuję za rady może pomogą choć jeśli chodzi o nawilżenie to jest wszystko w
        porządku :(
    • Gość: lipo Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.net.autocom.pl 17.09.04, 10:32
      Może za mocna błona d. Idźże do ginekologa !
      • Gość: Ginekolog amator Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 13:00
        A jeśli to nie tajemnica to czy jesteś jeszcze dziewicą i Twój partner ma być
        pierwszym ??? Czy tez miewałaś już stosunki i w tej chwili coś się
        pokitrasiło ???
        Lecz chyba wizyta u ginekologa będzie nieunikniona. Aczkolwiek zdarzają się
        przypadki dysproporcji narządów płciowych i wtedy niestety jest problem. Ale
        niektóre kobitki sobie chwala panów dobrze wyposażonych przez naturę czyli tych
        co stali po odbiór penisa z koniami.
        Trzymaj się - inni mówią że trzeba popieścić żeby się zmieścić
        • Gość: Hans Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.fornfyndet.se 17.09.04, 13:45
          Ginekologu to bylo tak,
          Slon do mrowki_ kochana tu niema sie co piescic to musi sie zmiescic.
          Zarty na bok.
          Wydaje sie ze tylko pelny spokoj i odprezenie,nastepnie duze podniecenie i
          pomoc w dobrym zelu
          (glidmedel) to my nazywamy polaczenie
          gliceryny ,wody,propyleneglykol,hydroxyethylcellulose,PEG-23m,methylparaben i
          propylparaben.Preparat ktory daje wiekszy poslizg niz ´najlepsza oliwka.
          Nazywa sie Klick jest polecany prze organizacje RFSU w Szwecji.
          Pzdr.Hans
    • Gość: Lori Re: moja pochwa jest za wąska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:09
      Jeśli to blona dziewicza nie chce "puscic" to ginekolog nic nie pomoze - wiem
      ze oni maja prawny zakaz nacinania blony
      • hippophae Re: moja pochwa jest za wąska 17.09.04, 16:18
        to chyba nieprawda... cos się zmieniło czy jak? wiele razy słyszałam o takich
        zabiegach, są chyba nawet polacane przez lekarza gdy błona jest bardzo gruba.
        H.
    • alionetta OD TYŁU 17.09.04, 14:02
      jeżeli chodzi o pozycję (tu słuchaj się kobiety)...najlepszą będzie od
      tyłu...czyli Ty na brzuchu , unosisz biodra do góry jak kotka no a partner wie
      co i jak...taka pozycja jest chyba optymalną dla kobiety...nie jedna tak
      twierdzi...
      powodzenia!
      • Gość: to ja...... do ginekologa amatora IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.09.04, 17:31
        jestem dziewicą i jestem dorosła a mój partner penisa ma raczej średnich
        rozmiarów
        • Gość: Artur Re: do ginekologa amatora IP: *.ss.shawcable.net 17.09.04, 17:41
          Wymagasz badania ginekologicznego bo przyczyny moga byc rozne: zbyt gruba blona dziewicza, odruchowy przykurcz miesni, nieprawidlowosci anatomiczne pochwy i pare innych rzeczy.
          Leczenie jest w zaleznosci od diagnozy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka