Dodaj do ulubionych

Czy to nerwica ?

18.03.20, 20:32
Witajcie

Mam 22 lata i borykam się z dziwnym problemem.Trzy dni temu obudziłam się bardzo przygnębiona i smutna.Miałam od rana negatywne nastawienie,uczucie umierania i natłok czarnych myśli.Oprócz tego cały dzień odczuwałam silny ból żołądka w okolicy nad pępkiem,mdłości,naprzemienne uderzenia gorąca z zimnymi dreszczami i drętwienie języka i kończyn.Byłam ospała i znerwicowana...W nocy nie mogłam normalnie spać i się co chwilę wybudzałam z uczuciem dławienia i kołataniem serca.Niestety sytuacja trwa do dzisiaj...Myślałam już,że mi przeszło,ale na wieczór dostałam biegunki,silnego moczopędu,zwiotczenia kończyn i silnego lęku ulokowanego w żołądku.Nie wiem co zrobić w tej sytuacji,a z powodu zagrożenia wirusem w Polsce,nawet nie wiem czy wieczorynka w moim szpitalu przyjmuje pacjentów...

Dodam,że w moim życiu nie wydarzyło się nic złego,a wręcz przeciwnie-jestem szczęśliwą osobą, która nie ma żadnych stresów...

W internecie przeczytałam setki stron sugerujących,że takie objawy to nerwica bądź napad lęku.Niestety martwi mnie,że to mi nie mija trzeci dzień i się nasila...Może któraś wie jak mi pomóc i co powinnam zrobić,by przetrwać noc ? 😞

P.S. Biorę tabletki uspokajające Labofarm,piję od wczoraj melise i herbatkę z dziurawca,ale nie pomaga.
Obserwuj wątek
    • aduerin Re: Czy to nerwica ? 18.03.20, 21:09
      atak paniki spowodowany zagrozeniem coronawirusem.
    • quba Re: Czy to nerwica ? 19.03.20, 00:53
      a sprawdzałaś w takim stanie będąc, jaki masz poziom glukozy w surowicy krwi?
      Podejrzewam gwałtowny spadek cukru i stąd te ataki lęku, dreszczy, drętwienia języka i kończyn,
      nieczego jednak nie rób, tylko zadzwoń do lekarza, bo teraz możesz wyłącznie taką konsultację przeprowadzić, idź też do apteki i zmierz sobie tam ciśnienie.
      KONIECZNIE SKONTAKTUJ SIĘ Z LEKARZEM.
    • vermieter Re: Czy to nerwica ? 19.03.20, 09:21
      gratuluję, jesteś w ciąży ;)
    • sp9tcu Re: Czy to nerwica ? 26.03.20, 00:20
      KOBIETO !!!!!!
      atak nerwicy z powodu coronowirusa
      nie pij dziurawca bo sobie zaszkodzisz
      skontaktuj się zlekarzem niech coś przepise ci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka