jam33 31.10.04, 22:43 Proszę o polecenie mi (a w zasadzie mojej przyjaciółce) reumatologa na Śląsku (Chorzów, Katowice). Sprawa jest b. pilna, bo ostatnio zmiany coraz bardziej postępują, jest już po kilku operacjach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utopia7 Re: RZS szukam lekarza - Śląsk 01.11.04, 02:21 jam33 napisała: > Proszę o polecenie mi (a w zasadzie mojej przyjaciółce) reumatologa na Śląsku > (Chorzów, Katowice). Sprawa jest b. pilna, bo ostatnio zmiany coraz bardziej > postępują, jest już po kilku operacjach. Na Slasku.W Katowicach masz rewelacyjnego lekarza prof,dr nauk,med Zygmunt Antoszewski.On moze spokojnie pomoc Twojej przyjaciolce albo jego syn rowniez prof (Leszek) randolf@us-happy-homes.com Odpowiedz Link Zgłoś
jam33 Re: RZS szukam lekarza - Śląsk 04.11.04, 11:53 utopio7, proszę o kontakt!A Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: RZS szukam lekarza - Śląsk 10.11.04, 02:48 Napisz na adres randolf@septenarium.org Nie jestem upowazniony zeby publicznie podawac dane osob w tym tel,ect,ect Odpowiedz Link Zgłoś
izado Re: RZS szukam lekarza - Śląsk 04.11.04, 14:07 dr Andrzejewska - Wojewódzka Poradnia Reumatologiczna, Katowice, ul. Powstańców Iza Odpowiedz Link Zgłoś