Dodaj do ulubionych

Pierdzenie - nienormalne

IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 12:48
Mój problem jest strasznie poważny. Strasznie pierdzę (często i dużo),
niezależnie od tego co zjem.
Tak już jest od ok. 7 lat. Dlatego nie ruszam się z domu, nie mogę u nikogo
przenocować bo nie mogę co godzinę uciekać na dwór na kilka chwil, bo to
będzie podejrzane i głupie.
W 2005 roku mam wyjazd 3 miesięczny. Słyszałam reklamę na wzdęcia, reklamują
tam proszek. Czy po nim nie będę pierdzieć? Czy można go łykać codziennie.

Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Pierdzenie - nienormalne IP: *.ne.client2.attbi.com 03.11.04, 13:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=16576245&a=17015344
    • Gość: ot_tak Re: Pierdzenie - nienormalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:41
      Myślę, że trzeba więcej ruchu (jeśli ktoś może).
      Trzeba spróbować zmienić dietę i sprawdzić czy przyniosło pożądane efekty.
      Ja robię kurację z mleka, po prostu wypijam całą torebkę mleka 3,2% w ciągu
      dnia i eliminuje zupełnie słodycze. Jeśli ktoś nie lubi mleka to można kupić w
      aptece preparat zawierający bakterie mlekowe i zażywać zgodnie ze wskazówkami.
      Myślę, że bakterie mlekowe są najbardziej potrzebne w jelitach, bo stanowią
      skład fizjologicznej flory i normują pracę jelit - ot co!
      • Gość: baczek Re: Pierdzenie - nienormalne IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.11.04, 16:18
        Chyba zartujesz z tym mlekiem - mnostwo ludzi ma nietolerancje na mleko i jego
        przetwory - dopiero po tym sa wzdecia i gazy!! Natomiast bakterie normujace
        prace jelit jak najbardziej.
        • Gość: marilicia Re: Pierdzenie - nienormalne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.11.04, 17:11
          a propos...ja po espumisanie to dopiero mam perdzenie!!! Ale i tak nie ma jak po
          suszonych sliwkach heheeh!!!

Nie ma jak dobry pierd!

Pozdrawiam:)
    • Gość: nie wiem Ale ty pierdzisz ! IP: 192.139.221.* 03.11.04, 17:48
      ten proszek to gowno, twoj problem to tez gowno, wogole wszystko jest gownem
      tylko mocz nie jest gownem.
      • Gość: Marynarz Re: Ale ty pierdzisz ! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 03.11.04, 17:52
        Nie wiem, twój mózg to też wielkie gó...
        • Gość: ot_tak Re: Ale ty pierdzisz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:21
          Proponuję najeść się dużo czosnku a potem "gołej zośki"- dla
          niewtajemniczonych -wyjaśniam -to takie potrawa z pomidorów śmietany i cebuli
          • Gość: marilicia Re: Ale ty pierdzisz ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.11.04, 20:29
            odur z geby murowany hehehe ale u mnie by pierdzenia nie bylo:D:D:D:D
            • Gość: ot_tak Re: Ale ty pierdzisz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:48
              bo trzeba dodać jeszcze kapuchy ze skwarkami :-@
      • Gość: ot_tak Re: Ale ty pierdzisz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:54
        Już wiem! załóżmy Towarzystwo Pierdziuchów Gazety Wyborczej (TPGW)
        • Gość: marilicia Re: Ale ty pierdzisz ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.11.04, 22:00
          to ja juz sie mianuje na przewodnicza!!!heeee ten pomysl zaczyna mi sie podobac!

Pozdrawiam pierdzaco:)

Marilicia
          • Gość: lacek Re: Ale ty pierdzisz ! IP: *.devs.futuro.pl 04.11.04, 00:21
            trzeba sobie piardnąc jak mawiał wójo mego kolegi
            niestety trzeba uwazac!
            raz jak piardnął to się....
    • Gość: J. Re: Pierdzenie - nienormalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 00:30
      Może masz drożdżaki i grzybicę jelit? Idź do lekarza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka