alicja342 05.11.04, 12:35 Od jakiegoś czasu mam takie dolegliwości rano i wieczorem .w ciągu dnia spoko.Do jakiego udać sie lekarza ?Ginekologa? A moze to pasożyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kapiszon Re: świąd odbytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:38 Owsiki dosyć łatwo wypatrzeć w kale. Przyczyn świądu może być mnóstwo. Najbardziej prozaiczną może być brak podmycia się po kupie. Jak nie to, to sprawa dla lekarza, ale leczenie może potrwać długo - metoda prób i błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
drobny911 Re: świąd odbytu 05.11.04, 17:02 Najprawdopodobniej odbyt domaga się seksu analnego. Zaspokojenie tej potrzeby powinno powstrzymać swędzenie. abashop.pl/detail.php?product_id=1895&group_id=6&poz=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Drobny 911 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:24 Ty jesteś nie Drobny 911 tylko Olbrzymi 911 debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jav Re: świąd odbytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:30 Też mam z tym czasem problem, ale badania nie wykazały żadnych pasożytów. Staram się b. dbać o higienę i odkażać np. ziołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosnaidzie Re: świąd odbytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:27 na twoim miejscu zbadalabym sie przede wszystkim na obecnosc owsikow. latwo sie nimi zarazic i sa one aktywne wlasnie w nocy (jak to kiedys ujela moja biologiczka: noca owsiki wychodza w okolice odbytu zeby zaczerpnac swiezego powietrza:)) a ich aktywnosc swedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś