Dodaj do ulubionych

Artroskopia kolana

21.10.24, 17:37
Witam, jestem 10 dni po artroskopii kolana. Do przed wczoraj wszystko było bardzo dobrze. Praktycznie nie czułem bólu (bolało tylko 2dni po operacji). Nawet podczas chodzenia o kulach nie odczuwałem dyskomfortu ani bólu, natomiast od dwóch dni czuję jak by w kolanie coś się ruszało/ pływało i nagle gdy dłużej poleżę i wstanę przez chwilę noga boli to samo podczas ćwiczenia, czego wcześniej nie było i stąd moje pytanie czy jest to normalne ??
Obserwuj wątek
    • pitmilcirtym Re: Artroskopia kolana 21.10.24, 17:40
      Dodam, że chciałem skontaktować się z lekarzem prowadzącym, lecz jest on na urlopie. Pytałem innego lekarza podczas zmiany opatrunku, to odpowiedział, że niby normalne ale sam nie był przekonany i że najlepiej konsultować się z lekarzem prowadzącym…
      • koziorozka Re: Artroskopia kolana 22.10.24, 19:24
        Jak nie przejdzie albo się nasili idź do kierownika tej przychodni, żeby skierował cię do innego lekarza
        • sp9tcu Re: Artroskopia kolana 22.10.24, 20:12
          Totalne bzdury tym razem pani administrator nie zna się na tym Tak się składa że mam kolegę ponieważ interesuje się siatkówką który miał właśnie to samo siatkarz dwa tygodnie temu operację boli go i jest na lekarstwach cały czas i nawet nie chodzi a według niego powrót do zdrowia to przynajmniej dwa trzy miesiące
          • pitmilcirtym Re: Artroskopia kolana 24.10.24, 14:54
            To u mnie podobnie, ból jest do zniesienia najbardziej obawiam się tego, że to się rusza w nodze i czasami to czuję mocno. Dlatego pytam czy to normalne ??
        • pitmilcirtym Re: Artroskopia kolana 24.10.24, 14:56
          Jutro jadę na ściągniecie szwów to liczę, że spotkam kogoś bardziej kompetentnego niż ostatnio i mi coś podpowie. Jak już pisałem obawiam się najbardziej tego, że to się rusza czasami mniej czasami więcej ale czuję to i czy to jest normalne.
          • sp9tcu Re: Artroskopia kolana 26.10.24, 19:16
            Ani me ani be ani kukuryku I jak było u lekarza Jak się Sprawa rozwiązała
            • pitmilcirtym Re: Artroskopia kolana 08.11.24, 10:59
              Lekarz powiedział, że to wszystko normalne i że trzeba czasu jeszcze miesiąc zanim zacznę stawiać pierwsze kroki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka