Dodaj do ulubionych

Dziwne kolki

01.04.25, 16:13
Witam serdecznie od jakiegoś czasu jak gwałtownie sie poruszę czy wstanę to w okolicy prawej piersi z boku przez kilka sekund mam tak jakby kolkę . Nie ma innych objawów, kolki te nie są codziennie i nie jest ich wiele max 2 razy w ciągu dnia się zdarzyło.
Co to może być, czy mam się martwić
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Dziwne kolki 01.04.25, 17:22
      Jeżeli sama sobie badasz piersi lub robi to ginekolog, robisz co jakiś czas usg, to nie ma się czym martwić
      • sp9tcu Re: Dziwne kolki 02.04.25, 13:42
        Pierwsi owszem też trzeba sprawdzać u kobiet z całym szacunkiem poza tym zrobiłbym kontrolne EKG ale najbardziej poza piersiami Pachnie mi to kręgosłupem piersiowym
        • patysia80 Re: Dziwne kolki 02.04.25, 14:42
          Ekd robione początkiem marca i jest ok. Badania okresowe końcem lutego wyniki dobre. Piersi badam sama regularnie co tydzień. Co do kręgosłupa to faktycznie kiedyś był problem z kręgosłupem piersiowym. Zdarza mi się ze po tej samej stronie co te dziwne kołki boi mnie łopatka i bark
          • sp9tcu Re: Dziwne kolki 02.04.25, 18:26
            wieć predzitko usg piersi lub co rrobią kobiętą mamografia nie znam się
            by wykluczyć piersi jeszcze raz ekg
            a jak bedzie dobrze to się dopiero zacznie kregosłup wiem bo mam nawalony
            w 2005 roku rozwalił mi się piersiowy
            potworne zawroty głowy
            napiecia brzucha ból ,przez pół roku nawet nie mogłem iść do miasta
            dopiero masarze pomogły
            aha przed masarzami spytać się neurologa czy morzesz robić to bardzo wazne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka