kret26 27.11.04, 23:00 witam wszystich czy moze ktos słyszał o podobno znanym bioenergoterapeucie KAZIMIERZU PYZIA chcialbym czegos sie o nim dowiedziec zanim skorzystam z jego usług POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: bioenergoterapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 23:26 Ja tylko oglądalam z nim program w tvp. Mysle ze nie jest oszustem ani naciągadczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: bioenergoterapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 23:29 Tez bym chciala sprobowac, gdyz w TVP mowoino ze wylaczyl babkę z gośćcem postepujacym czyli to co ja mam:( Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: bioenergoterapeuta 27.11.04, 23:43 jak oglądałam go w TV to leczył przez ekran :-/ Bez komantarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: bioenergoterapeuta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 00:29 Moze kogos innego widzialas.... Ale czlowiek ciezko chory, ktoremu nic nie pomaga jest sklonny uwiezyc w takie cuda. Ja np wierze i sprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc proboszcz Re: bioenergoterapeuta IP: *.wma.east.verizon.net 28.11.04, 00:40 Gość portalu: aga napisał(a): > ...w TVP mowoino ze wylaczyl babkę z gośćcem postepujacym... Kiedy ją "wyłączył" i na którym ona leży cmentarzu? Odpowiedz Link Zgłoś