Gość: Mruczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:12 Mam na palcach tzw.kurzajki. Czym moge sie ich pozbyć? Znacie jakieś metody? Ostatnio słyszałam o czymś, co sie nazywa "Wertner". Czy jest to skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrienna Re: KURZAJKI IP: *.spray.net.pl 28.11.04, 17:32 idz do apteki i popros o płyn na kurzajki. to taka mała buteleczka z platykowym aplikatorkiem.posmarujesz i znikną. jednak kurzajki po jakimś czasie odrastają, więc trzeba będzi epowtarzać ten zabieg. nic się nie mart, kurzajki to nic strasznego, ale usuń bo się roznoszą!!! płyn kosztuje około 20-30 zł, ale nie pamiętam jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benka Re: KURZAJKI IP: *.chello.pl 28.11.04, 18:05 nazywa się verrumal, niestety, tylko na receptę, ale naprawdę skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: KURZAJKI IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.11.04, 18:32 Pomaga też duofilm oraz płyn na odciski ABE. Jak nie chcesz robić tego sama zostaje dermatolog i krioterapia - wymrażanie ciekłym azotem. Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: KURZAJKI 28.11.04, 18:45 Ja bardzo wierzę w homeopatię i dlatego polecam THUJA 9CH 5 granulek co tydzień.Jest to lek firmy BOIRON lub DOLISSOS.Mam wiele pozytywnych doświadczeń związanych z homeopatią. Odpowiedz Link Zgłoś