Dodaj do ulubionych

SPERMA PO STOSUNKU...

13.12.04, 12:46
Witam wszystkich. Wiem, ze to moze nie do konca odpowiednie forum do tego
typu pytan, ale nie moglem znalezc zadnego bardziej odpowiedniego :)

Ostatnio kochalem sie po raz pierwszy bez prezerwatywy z dziewczyna i zdazylo
sie cos o czym nigdy nie pomyslalem i nigdy sie nie spodziewalem. Mianowicie,
po wytrysku, cale nasienie zaczelo (ku mojemu przerazeniu!!) z mojej
ukochanej wyplywac :))) Jak Wy sobie z tym radzicie?? :)) Prosze o
odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:53
      cóż, nie znasz widocznie kobiecej anatomii
      my kobiety, nie mamy w sobie małego odkurzacza, które zassie męskie nasienie
      elegancko i bez śladu, aby tylko mężczyzna się nie zraził
      jeśli przeraziło cię to naturalne zjawisko, którego byłes sprawcą, poproś po
      prostu ukochaną, by zgasiła światło i natychmiast po stosunku wyniosła się
      dyskretnie do łazienki
    • Gość: gabryś Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:01
      A niby co ma się z nim stać, wchłonąć? Poproś partnerkę aby po stosunku stanęła
      na głowie to bedziesz miał gwarancję że nie wypłynie... może nawet spłynie do
      głowy. Tak w ogóle to chyba rzeczywiście pomyliłeś forum, nie jest miejsce na
      rozwiązywanie tak głupich problemów.
      • Gość: kobieta Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:03
        boję się, że to jednak właściwe forum
        za chwilę założy wątek: ratunku, kochałem się bez prezerwatywy, co teraz...
        • Gość: gabryś Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:10
          Kolejnym postem bedzie: "kolega z II klasy gimnazjum mówił że jedzenie dużej
          ilości przypraw zadziała jak środek antykoncepcyjny, czy to prawda? Podpisano
          Maciek lat 14". Z takimi listami prosimy od razu kierować się do redakcji
          Bravo ;)
          • Gość: kobieta Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:12
            ależ skąd, na forum Kuchnia ;-)
    • Gość: fantazyjny Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.chello.pl 13.12.04, 17:07
      No tak... spodziewalem sie takich odpowiedzi :) Tu nie chodzi o brak znajomosci
      anatomii tylko o to ze po prostu nigdy wczesniej sie nie zastanawialem co sie w
      wlasciwie dzieje z nasieniem po stosunku :) ciekaw jestem jak inni rozwiazuja
      ten problem
      • Gość: kobieta Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:17
        a możesz sprecyzować JAKI problem?
        gdzie tu problem?
        co jest dla ciebie problemem?
        co stanowi dla ciebie problem?
        i co tu rozwiązywać?
        • Gość: gabryś Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:51
          Nie mów "kobieto" że nie wiesz gdzie jest problem, to przecież oczywiste?
          Chodzi o to że sperma wycieka z partnerki zamiast się wchłaniać, wyciekając
          plami prześcieradło i tu pojawia się ów problem! Mianowicie czym sprać powstałe
          na prześcieradle plamy??? Pisze teraz najzupełniej poważnie i weź sobie moją
          radę do serca. Pollena REX z sodą, to absolutna nowość na rynku, napewno podoła
          plamie z nasienia, gorąco polecam i życzę powodzenia!
          • Gość: kobieta Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:01
            no tak!
            ja jako kobieta już dawno rozwiązałam ten problem
            zarówno problem plam na pościeli (białej i kolorowej), podłodze (drewnianej i
            kamiennej), dywanie, kafelkach, łace, obiaciach foteli samochodowych
            poniewaz nie chce jednak robić kryptoreklamy, porad odnośnie środków udzielam
            prywatnie...
        • Gość: fantazyjny Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.chello.pl 13.12.04, 19:59
          Oki... jak podchodzimy do problemu naukowo to prosze bardzo:

PROBLEM: wyciekajace nasienie i zwiazane z tym problemu (pospieszna ucieczka do
          lazienki, plamy itd)

MOJE PYTANIE: jak mozna zminimalizowac owe problemy, azeby mozna bylo sie do
          woli przytulac bo odbytym stosunku a nie w poplochu leciec do lazienki uwazajac
          przy tym zeby nie zachlapac wykladziny w pokoju...
          • Gość: kobieta Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:09
            ty chyba jednak serio
            jest kilka możliwości:
            - można nie zwracac na To uwagi, traktując To naturalnie, po prostu jako częśc
            aktu, podobnie jak orgazmy, wrzaski i inne westchnienia
            - mozna sie tak ułozyć, zeby sperma spłynęła po nodze Twojej albo jej (ona
            naprawdę zaraz zasycha)
            - przescieradlu i pościeli naprawde nic sie nie stanie jak coś na nie spłynie,
            to nie atrament (no, chyba ze mama sprawdza...)
            - można miec pod reką reczniczek do wytarcia

i zebys miał w seksie tylko takie problemy...
          • Gość: Iwa Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:47
            Po prostu przed stosunkiem zaopatrz sie np w papierowe reczniki i połóż obok
            łóżka. Nigdy Ci to nie przyszło do głowy? Ile masz lat?
    • Gość: fantazyjny Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 17:08
      Panta rei!!!
    • Gość: opla Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 17:57
      a jak mozna sobie z tym radzic??? normalna kobieta idzie sie umyc...
    • dellek Re: SPERMA PO STOSUNKU... 13.12.04, 21:17
      Ręcznik, husteczki higieniczne, ręcznik papierowy, przezerwatywa (oczywiście
      użyta przed rozpoczęciem stosunku). Dobrze, że nie uprawiasz stosunków
      przerywanych, bo gdzie byś się wówczas spuszczał za przeproszeniem, tak aby
      niczego nie zaplamić i nie zbrukać.
    • Gość: neoral Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 01:21
      na to sie obrazicie, a może nie:
      - można jeszcze zlizywać, albo połykać;
      - albo róbcie to od razu w wannie, chyt za prysznic i żegnaj, be, niedobre
      nasienie;
      - albo w jednym ręku gabka, w drugim szmata i od razu wycierasz, jak tylko sie
      pojawi, lepka masa, nektar grzechu...

i ostatnia metoda na ten problem:
      - zrezygnować ze współżycia :))
      • Gość: Max Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.dyn.optonline.net 14.12.04, 02:40
        hehe!! Dobre

Facet panikuje jakby sie nigdy nie onanizowal i swojej wlasnej sprmy nigdy nie
        widzial..

O reczniku nigdy nie slyszales?
      • Gość: baba_ze_szmato Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 07:29
        Mnie sie najbardziej to ze szmato i gabko podobuje:)
        • kraxa maloletni debil sie trzepie 16.12.04, 16:56
          Czytajac te odpowiedzi, szkoda klawiszy
    • Gość: Artur Re: SPERMA PO STOSUNKU... IP: *.ss.shawcable.net 16.12.04, 19:48
      To juz tylko reklamacja do Pana Boga, ze zle stworzyl kobiete.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka