Gość: bolewora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:56 Czy ktoś zna może dobrego bioenergoterapeute w Wawie najchętniej lekarza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: BIOENERGOTERAPEUTA_WARSZAWA IP: *.intech.pl 28.05.02, 20:24 Lekarzy-bioenergoterapeutów nie ma.Jest za to cała masa oszustów i szarlatanów. Aż dziw bierze ale w Polsce jak podała Polityka jest ok.60000 ludzi zajmujących się bioenergoterapuceniem,jasnowidztwem,wróżeniem,uzdrawianiem dotykiem itp. Najśmieszniejsze,że ludzie się na to nabierają.No cóż idiotów w tym kraju nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolewora Re: BIOENERGOTERAPEUTA_WARSZAWA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 08:45 Tu się akurat mylisz gdyż są lekarze którzy oprócz medycyny konwencjonalnej zajmują się również bioenergoterapią ja nie szukam cudotwórcy ale kogoś kto będzie w stanie pomóc mojej 17 letniej córce gdyż lekarze a wierz mi że byłam u wielu i to najlepszych rozkładają ręce i radzą pokochać chorobę i nauczyć się z nią żyć szukam na forum właśnie po to by nie trafić na szarlatana i oszusta Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: BIOENERGOTERAPEUTA_WARSZAWA 29.05.02, 10:56 Znam bioenergoterapeutę - człowieka uczciwego, godnego polecenia. Jeśli jesteś zainteresowna napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasse Re: BIOENERGOTERAPEUTA_WARSZAWA IP: *.telia.com 29.05.02, 19:49 Tutaj na zachodzie bioenergoterapeuta jest na pensji w szpitalu i pomaga ludziom.Musi miec na to papiery i wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredryk Re: BIOENERGOTERAPEUTA_WARSZAWA IP: *.telia.com 29.05.02, 19:52 Bolewora zobacz i sam wez i podejmij dezyzje.Ja polecam warto. www.nowak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: BIOENERGOTERAPEUTA_WARSZAWA 29.05.02, 20:45 Mój nie jest lekarzem, ale sposród znajomych, których do niego skierowałem, tylko jednej nie pomógł (bo nie zaczęła nawet jego kuracji). Kuracja to dieta, zioła i domowe zabiegi przyrodolecznicze. Ze swojej energii korzysta głównie przy diagnozie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Amra Re: Coś pomożemy. IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 00:20 Kliknij do mnie, opowiedz o chorobie coś Ci pomogę. www.DrAmra.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś