Dodaj do ulubionych

musze przytyc co polecacie

IP: *.elpos.net 06.02.05, 23:50
bo wygladam jak szkieletor albo jak anorektyczka mimo ze przy wzroscie 164 waze 52kg. naprawde wygladam strasznie chudo sama skora i kosci
Obserwuj wątek
    • Gość: skiela Re: musze przytyc co polecacie IP: *.home.cgocable.net 06.02.05, 23:53
      Zebym ja mogla miec taki problem!!
      • Gość: ewa Re: musze przytyc co polecacie IP: *.elpos.net 07.02.05, 00:00
        no ja nie wiem czy bys chciala miec taki problem
        bys nie mogla znalezc na siebie ubrania np. spodni bo jak w pupie dobre to w pasie gdzies 10 cm odstaje :( lub tez bluzki bo wyglada jakby byla na wieszaku a nie na czlowieku nie mowiac nic juz o tym ze cala rodzina sie o ciebie martwi
        • Gość: skiela1 Re: musze przytyc co polecacie IP: *.home.cgocable.net 07.02.05, 00:35
          Czy Tobie to przeszkadza czy rodzinie?
        • Gość: skiela1 Re: musze przytyc co polecacie IP: *.home.cgocable.net 07.02.05, 00:44
          Ja mam dokladnie taki sam problem- przy tym wzroscie waze 10kg.wiecej niz Ty.I
          co?Kupuje spodnie,spodnice i w biodrach super a w talii odstaje na 20cm.!!!Juz
          nie mowiac o sukienkach!!!!kiedy gora wyglada super a dolne czesci ciala sie nie
          mieszcza.Probuje schudnac-nie ma problemu-5kg to zaden wysilek i co.....ten sam
          problem bo chudniemy rowno wszedzie.W TwOim przypadku zapisz sie na
          silownie,wtedy wypelnisz co nieco miesniami,tluszcz wcale nie jest
          pozyteczny,przy tym wzroscie to jest super waga.
          • arokisewelina Re: musze przytyc co polecacie 08.02.05, 12:40
            momo ze ma tylko 19 lat to tez bardzo chce przytyc bo dookola wszyscy mysla ze
            mam anoreksje.. i co tu zrobic...
    • Gość: Teresa Re: musze przytyc co polecacie IP: *.net-serwis.pl 08.02.05, 13:01
      przy zalożeniu, ze sie wlasciwie odżywiasz, w grę moga wchodzic pasozyty, zla
      praca ukladu hormonalnego oraz bardzo czesto przyczyna tkwi w zanieczyszczonym
      przewodzie pokarmowym, dokladniej w "zaklejonych" kosmkach jelitowych(jelito
      cienkie), a zatem i w przyswajaniu skladnikow pokarmowych (taka sytuacja z
      czasem prowadzi do niedozywienia organow i tkanek, ktore odbija sie nie tylko na
      ukl.hormonalnym, ale i na wszystkich innych ukladach)
      • Gość: sylwia Re: musze przytyc co polecacie IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:09
        popytaj w aptece o ''ensure''
    • katija1 Re: musze przytyc co polecacie 08.02.05, 16:30
      hmm... nie moze byc rtak źle...ja waże tyle przy wzroscie 173 cm i wcale nie
      jestem anorektycznie chuda..a tym bardziej nie jestem anorektyczka. Taka moja
      uroda, tyle od lat waze i juz. nie ma sie co przejmować. lepiej ważyc w
      normie/mniej niż za dużo.
    • Gość: Anselm Re: musze przytyc co polecacie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:22
      Co Ty piszesz !!! MASZ IDEALNĄ WAGĘ.TROLUJESZ? Ewentualne trudności z
      doborem :spodni,spódnicy ,można sprowadzić do właściwych i nie właściwych
      sklepów.Pogody ducha i mniejszego samokrytycyzmu.Anselm
      • Gość: ola Re: musze przytyc co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:21
        Nie wiem, ile masz lat, ale podejrzewam, ze jesteś młodziutka. Ja mam już 35
        lat i ma podobną wagę do Twojej.Od klasy IV LO ważyłam cały czas tyle samo ,
        czyli 48 kg. Rzeczywiście nie jest to przyjemne, ale radzę Ci nie przesadzaj z
        dietami. Jeśli możesz ćwicz. Jeśli wzmocnisz mięśnie, będziesz wyglądać
        bardziej kształtnie.Ja próbowałam różnych zapychaczy, ale nie warto rujnować
        sobie zdrowia, każda przesada jest niedobra. Nie masz gwarancji,że za kilka
        kilkanaście lat za sprawą hormonów nie przytyjesz. Ciuchy dobieraj do sylwetki
        a nie sylwetkę do nich.Nie przejmuj się czasem tak jest, że trudno przytyć, ale
        bycie strażnikiem swojej wagi to przykre zajęcie.
        • Gość: Anka Re: musze przytyc co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:07
          Dziewczyno! Nie przejmuj się. Chyba z tym wyglądem anorektyczki to przesadzasz?
          Rozejżyj się dookoła siebie, gdzie nie spojrzysz same grubaski :) A co ja mam
          powiedzieć : 42 lata, 168 cm wzrostu, a waga oscyluje między 50 a 53 kg i tak
          od ponad 20 lat próbuję przytyć, a ja lubię jeść! I do teraz nie udało mi się.
          Cóż, ja lubię się ruszać, nienawidzę bezczynności, kocham dłuuuugie spacery,
          biegam z psem na nartach biegowych, chodzę na basen i pewnie dlatego choćbym
          niwiem jak się obżerała waga ani drgnie. Ale pewnie ma to swoje plusy. Każdy
          lekarz Ci to powie, że szczupli ludzie to ludzie zdrowsi i mający szanse na
          długie życie. Nie mówiąc już o wyglądzie. Grubasy wyglądają po prostu starzej.
          Wszyscy zazdroszczą mi takiej figury w moim wieku i dopytują się jaką dietę
          stosuję. To śmieszne! A ja im mówię: Sprawcie sobie psa /koniecznie takiego,
          który wymaga długich spacerów/, zrezygnujcie z telewizora,komputer i internet z
          umiarem;) , kochajcie sie jak najczęściej i jedzcie to na co macie ochotę.
          Więc głowa do góry! Tak trzymaj!!! Pozdrawiam.
    • leksheygyatso NAMIARY NA BEZPŁATNĄ KONSULTACJĘ 11.02.05, 10:52
      witam,

polecam do bezpłatnej konsultacji specjalistów:

Telefon zaufania dla osób uzależnionych od jedzenia (anoreksja,
      bulimia,
      nadwaga)
      Tel.:0-22 628 96 27
      czynny we wtorki w godz. 20.00-21.30

Telefon zaufania dla uzależnionych od jedzenia
      tel. (012) 422-03-21, 422-20-37
      (pn.- pt.18.00 - 20.00)

Centrum Terapii i Edukacji Psychologicznej "MABOR" , Warszawa ,
      dorośli,
      młodzież, dzieci. Nerwice, depresje, psychozy, uzależnienia.
      Anoreksja,
      bulimia. Warszawa,Tel. (22) 842-25-71, www.mabor.com.pl .

Centrum Terapii i Zaburzeń Łaknienia
      Kraków ul. Grodzka 31
      tel. (012) 423-22-94

bardzo dobre efekty terapeutyczne mają w tym temacie psycholodzy z
      Polskiego
      Instytutu Ericksonowskiego
      Lódź 94-036, ul. Wioślarska 27;
      tel 0-42/688-48-60; fax 0-42/689-00-47;
      e-mail: info@p-i-e.pl
      Poznań 60-276, ul. Promienista 40/2,
      tel. 0-61/867-34-67;
      e-mail: piezet@poznan.home.pl.
      www.p-i-e.poznan.pl
      Filia w Katowicach
      Katowice 40-708, ul. Franciszkańska 25;
      tel./ fax 0-32/25-24-517;
      e-mail: piemarq@katowice.home.pl
      www.instytutericksonowski.home.pl

Zyczę wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia
      OM MANI PEME HUNG
      NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA
      NAMO BUDDHA UZDRAWIANIA-TATHAGATA PROMIENIUJĄCEGO LAPIS LAZULI
      pozdrawiam
      lekshey
    • narysuj.mi.baranka Re: musze przytyc co polecacie 11.02.05, 12:48
      Polecam produkty wysokokaloryczne i ciezkostrawne.
    • Gość: Jaga Re: musze przytyc co polecacie IP: *.icpnet.pl 11.02.05, 13:05
      Nie przesadzaj!!!Masz świetną wagę a do idealnej brakuje Ci tylko 6 kg - dla
      jednych dużo a dla drugich mało.I nie seruj sobie żadnych sztucznych
      specyfików.Przyjdzie czas to przytyjesz(nie wiem ile masz lat?)Jeszcze coś
      ważnego,jeśli jesteś nerwusem to przede wszystkim ziołowe specyfiki na
      uspokojenie i wyciszenie a wtedy zaczniesz tyć.Pozdrówka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka