Gość: Pacjent IP: 80.48.189.* 10.02.05, 12:19 jakie sa 'domowe' sposoby na pozbycie sie wrzodow zaladka? Wogole sa jakies? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa413 Re: Wrzody zoladka 10.02.05, 13:05 Na wrzody żołądka polecam olejek cedrowy, który można stosować wewnętrznie. Jest to preparat naturalny i bardzo skuteczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Wrzody zoladka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:27 Najpierw upewnij się czy to na pewno wrzody. Ja przez 2 lata "leczyłam wrzody cierpiąc jak potępieniec z powodu - cytuję lekarza: refluksu poantybiotkowego. Przeszlam pełne leczenie (musialam wziąść pożyczkę i zapomogę z ZFN) i przy kolejnym "ataku" wystraszylam się i zrobiłam gastroskopię i tu niespodzianka - żadnych wrzodów nie ma i nie było, jedynie przekrwienie śluzówki żołądka, a wiec dieta lekkostrawna, oszczędzająca śluzowkę - wyniki wyśmienite. Zyczę trafnej diagnozy i szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariuszm Re: Wrzody zoladka IP: *.netcologne.de 10.02.05, 15:13 mialem taki problem,jesli go masz to ci wspulczuje.Wiele lat sie z tym meczylem ale zaczolem pic ALVEO i problem znikl jesli masz ochote sie dowiedziec wiencej to dariuszm64@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrrr Re: Wrzody zoladka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:33 A wraz piciem Alveo, jak widać, mózg też zanika. Nie lepiej pisać prawdę, że tym handluję i chce sprzedać ? Odpowiedz Link Zgłoś
alveodm Re: Wrzody zoladka 10.02.05, 15:46 a znasz wogle,aby cos takiego napisac??? pisze gdzies o sprzedazy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXSW Re: Wrzody zoladka IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 10.02.05, 19:34 Jedynym znanym domowym sposobem jest (moim zdaniem) natychmiastowe pójście do gastrologa+gastroskopia+zdiagnozowanie+leczenie.Ponieważ takie "banalne" objawy daje zwykły nowotwór radzę nie zwlekać ani chwili. To nie straszenie lub żarty, to smutna prawda. Skąd wiesz że to wrzody ? - śniło Ci się, masz "takie wrażenie" itd............ Domowe sposoby są dobre na złagodzenie własnych błędów żywieniowych ALE PO EWENTUALNYM ZALECZENIU EWENTUALNYCH WRZODÓW a nie w sytuacji kiedy nie masz zielonego pojęcia co Ci tak naprawdę dolega. Odpowiedz Link Zgłoś