Gość: IGA IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:03 Co moze być jego przyczyną nic mi nie dolega.Moze to jakas ukryta choroba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drzoni Brawo Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:58 Wpisz sobie w google "metaliczny smak w ustach" i dowiesz się 100x więcej niż na tym pseudomedycznym forum. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:41 Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Metaliczny smak w ustach 07.03.05, 09:46 jak przygryziesz język zębami to zostają ślady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:50 tak.Takie ciemno bordowe lub fioletowe gdy przygryze niechcacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:16 Masz jakieś uzupełnienia protetyczne? Przyczyną mogą być wtedy prądy galwaniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:35 Nie mam protezy,w ciązy też nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:41 Może korony czy nowe mosty, albo wypełnienia z amalgamatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:56 to nie zeby,to cos innego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:00 Proponuje wykonac morfologie i dodatkowo poziom zelaza we krwi-moze tam znajdzie sie przyczyna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Metaliczny smak w ustach IP: 83.238.41.* 07.03.05, 13:03 Taki dziwny nieokreslony , czasami metaliczny mam smak w ustach , rano po przebudzeniu kiedy poprzedniego dnia zjadlam ciastka ( np. petit burry) , zakupione w sklepie . na pewno w ich skladzie jest jakis skladnik , ktory dziwny niesmak nastepnego dnia wywoluje ...Sprawdzilo sie u mnie kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia007 Re: Metaliczny smak w ustach IP: 83.238.100.* 07.03.05, 15:34 A może bierzesz jakieś antybiotyki albo brałaś ostatnio? Ja niedawno byłam chora - coś z gardłem, i brałam antybiotyk, który powodował u mnie bardzo gorzki smak, z kolei moja koleżanka przyjmowała lekarstwo powodujące metaliczny smak w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Metaliczny smak w ustach IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 07.03.05, 18:43 Np. po kuracji Metroninazolem (Flagyl) czesto ma sie takie odczucie przez pewien czas. Pij duzo wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:46 metaliczny smak w jamie ustnej to jeden z objawów zapalenia zatok. nie boli cię głowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.chello.pl 11.03.05, 20:22 Brałaś cynk ostatnio?To może być dowód przedawkowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Metaliczny smak w ustach IP: 193.0.117.* 12.03.05, 18:13 metaliczny smak w ustach b.często jest objawem refluksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Metaliczny smak w ustach IP: *.fornfyndet.se 12.03.05, 18:32 Gdzie mieszkasz? Moze jest jakis zajklad metalurgiczny w okolicy i wiatr niesie partykle metalu i je po prostu czujesz w ustach. Pzdr.Hans Odpowiedz Link Zgłoś