Dodaj do ulubionych

Co na pamieć?

07.03.05, 18:35
Czy mogę kupić w aptece jakieś tabletki, ziółka czy inne specyfiki na pamięć,
bez recepty? I jak się uda w miarę tanie? Jeśli są takowe, to jak się
nazywają?
Obserwuj wątek
    • Gość: nan Re: Co na pamieć? IP: *.chello.pl 07.03.05, 18:58
      żeń szeń poprawia pamiec, koncentracje. naprawde. ja kiedys uzywalam zen szenia
      syberyjskiego- kupiony w zielarskim i mi bardzo pomogl-matura zdana.;o)
      ponadto lecytyna- ponoć dobra, dopiero wczoraj zaczelam brac wiec efektów
      jeszcze nie ma.
      kiedys widzialam reklame preparatu 'multi m'. od znajomych slyszalam, ze dobre.
      ale niestety tylko slyszalam. poza tym sa jeszcze rózne 'multiwitaminy', plusze
      activy etc. nic, tylko pojsc do apteki i wybierac. preparatów jest mnostwo-
      popytaj aptekarzy, oni napewno cos ci zaproponują.
    • Gość: nan Re: Co na pamieć? IP: *.chello.pl 07.03.05, 18:59
      aha- zapomnialabym ;o) zen szen do najtanszych nie nalezy od 20- 50 zl.
      lecytyna ok 13.
      plusz ok 10-12
      • Gość: Ola... Re: Co na pamieć? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.05, 19:12
        no cóż a ja Was zdziwię, ale mi pomaga niejedzenie batoników itp węglowodanów
        słowem nie jadam cukru ratyfikowanego i dośc dobrze się odżywiam. Lubię rybki!!!
        POlecam
        Jako dziecko miałam problemy z pamiecia a teraz w sumie nie czuje, bym je
        miała zreszta u mnie zawsze nagorszy problem był z opanowaniem nerwówki przed
        wszelkimi exam ustnymi. To był koszmar a teraz chodzę na luzaka na examiny.
        Sama się sobie dziwię.

POdzielcie się moze ktoś ma podobnie jak i ja
        Ola
        • Gość: nan Re: Co na pamieć? IP: *.chello.pl 07.03.05, 19:24
          u mnie jest na odwrót. pamiec byla doskonala, stres zawsze opanowany(istnial
          tylko taki konstruktywny), a teraz? "bida z nedzą". mozg sie 'sypie'.;o)
    • Gość: ktostam Re: Co na pamieć? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 07.03.05, 20:42
      omega-3 plus trening pamieci :)
      • pia.ed Re: Co na pamieć? 07.03.05, 20:56
        Jak najwiecej sie dotleniac! Otwierac okno, zrobic kilka szybkich ruchow.
        Siedzenie w dusznym zadymionym pokoju to smierc dla mozgu.
        • Gość: z Re: Co na pamieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:08
        • Gość: zdro Re: Co na pamieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:16
          Absolutnie nie polecam tych wszystkich witamin z apteki.Nasz organizm nie
          wchlania ich w 75%.To substancja sztuczna.Dziwie sie ze ludzie tak duzo kasy
          zostawiaja za nie w aptekach.Na pamiec doskonale sa orzechy wloskie(czyz nie
          dlatego przypominaja ludzki mozg?)Witaminy w owocach i warzywach.Te ostatnie to
          w tej porze roku-mrozonki.Cwiczenia,cwiczenia oddechowe.i czekolada,najlepiej
          gorzka.
          • Gość: hihi Re: Co na pamieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:51
            a banany sa dobre na wzmocnienie czlonka, czyz nie dlatego sa takie twarde?
            • Gość: zdro Re: Co na pamieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:01
              to zalezy w ktorym etapie dojrzewania banany sa twarde!niedojrzalych nikt nie
              je.brakuje ci hihi z pewnoscia nie pamieci,a rozumu.
    • Gość: nin Re: Co na pamieć? IP: *.chello.pl 07.03.05, 21:51
      b. bogate w lecytynę jest ptasie mleczko. serio!
      • matby Re: Co na pamieć? 07.03.05, 22:36
        dzieki wielkie za wszystkie rady, bede probowac, ktorys ze sposobow na pewno
        poskutkuje:)
      • Gość: Właśnie!!! Re: Co na pamieć? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.05, 02:03
        Wydrukuj sobie, bo zapomnisz ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka