Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyniku --proszę

IP: *.osk.enformatic.pl 09.03.05, 11:47
Dostałam wynik większość już znam bo się powtarza.
Niestety Oni piszą te wyniki po łacinie.Gdyby Ktoś był tak uprzejmy i
przetłumaczył,będę wdzięczna Endocervix in
laesinonibus.
Bardzo dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.osk.enformatic.pl 09.03.05, 13:09
      Dostałam wynik większość już znam bo się powtarza.
      Niestety Oni piszą te wyniki po łacinie.Gdyby Ktoś był tak uprzejmy i
      przetłumaczył,będę wdzięczna Endocervix in
      laesinonibus.
      Bardzo dziekuję
      • Gość: agulha Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.aster.pl 09.03.05, 14:47
        Endocervix to błona śluzowa wyściełająca szyjkę macicy. To drugie to zapewne in
        laesionibus? W zmianach? Ale łacina nigdy nie była moją mocną stroną :-).
        • Gość: felinecaline Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.dial.proxad.net 09.03.05, 15:01
          Czesc, Agula - nie tylko Twoja. ten, kto napisal owo rozpoznanie tez orlem nie
          byl, ja zreszta tez nie, ale domyslam sie, ze chodzi o zmiany zapalne nablonka
          macicy. ;-)
          • Gość: feline Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.dial.proxad.net 09.03.05, 15:01
            qurcze! szyjki macicy, oczywista ;-P
            • Gość: marta Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.osk.enformatic.pl 09.03.05, 22:39
              Dziękuję jeżeli in laesionibus znaczy -w zmianach to wynik raczej enigmatyczny.
              Bardzo dziękuję ponieważ ostatnio wyniki albo powodują moją euforie,albo
              zastanawiam się z jakim narządem muszę się rozstać.Szyjka zostaje.
              Oczywiście czeka mnie kolejna wizyta, dobrze jednak zasnąć spokojnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka