Gość: marta IP: *.osk.enformatic.pl 09.03.05, 11:47 Dostałam wynik większość już znam bo się powtarza. Niestety Oni piszą te wyniki po łacinie.Gdyby Ktoś był tak uprzejmy i przetłumaczył,będę wdzięczna Endocervix in laesinonibus. Bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.osk.enformatic.pl 09.03.05, 13:09 Dostałam wynik większość już znam bo się powtarza. Niestety Oni piszą te wyniki po łacinie.Gdyby Ktoś był tak uprzejmy i przetłumaczył,będę wdzięczna Endocervix in laesinonibus. Bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.aster.pl 09.03.05, 14:47 Endocervix to błona śluzowa wyściełająca szyjkę macicy. To drugie to zapewne in laesionibus? W zmianach? Ale łacina nigdy nie była moją mocną stroną :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felinecaline Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.dial.proxad.net 09.03.05, 15:01 Czesc, Agula - nie tylko Twoja. ten, kto napisal owo rozpoznanie tez orlem nie byl, ja zreszta tez nie, ale domyslam sie, ze chodzi o zmiany zapalne nablonka macicy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.dial.proxad.net 09.03.05, 15:01 qurcze! szyjki macicy, oczywista ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Interpretacja wyniku --proszę jeszcze raz IP: *.osk.enformatic.pl 09.03.05, 22:39 Dziękuję jeżeli in laesionibus znaczy -w zmianach to wynik raczej enigmatyczny. Bardzo dziękuję ponieważ ostatnio wyniki albo powodują moją euforie,albo zastanawiam się z jakim narządem muszę się rozstać.Szyjka zostaje. Oczywiście czeka mnie kolejna wizyta, dobrze jednak zasnąć spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś